Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2008. augusztus 27. - 15:04

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Írta 2008. augusztus 27. - 14:10

Hogy érted,h mélyen van a fékkar? A kormányt nem tom,h milyen,mert egy komplett gépet vettem használtan abból jöttek az alkatrészek. A váz,villa,elsõ váltó,nyeregcsõ,nyereg és a stucni lett csak cserélve. Bár lehet,h a gumikat is kéne. A kormány nem kényelmetlen,bár egy vastagabb markolat(vagy mi ez rajta) jó lenne.
Úgy értem, hogy a kormánynak az íve, amikor elindul lefelé - na azon az íven feljebb kellene lennie a fékkarnak, mert majdnem olyan alacsonyan fogod a fékkart, mintha alsó fogásban használnád. Remélem így érthetõ.
Volt régen az egyik Bikkmakkban, hogy miként is kell a különbözõ hajlítású kormányokat beállítani.
A vastagabb kormányszalag gyakorlatilag felejtõs.
Elméletileg lehet szerezni olyan gélt, amit a szalag alá kell felragasztani, gyakorlatilag ez már nem is olyan könnyû.
Én is most cseréltem, megnéztem egy pár fajtát, de vastagságban alig volt eltérés a parafás bandázsok között.
Írta 2008. augusztus 27. - 13:25

Csak ez a kettõ egyenlõre. De a merida is csak pár napja van meg. De remélhetõleg lesz majd még gép(XC,fekvõ),csak hát nincs pénz mindenre.
Talán majd ha már nem tanulok,hanem dolgozok.
Nem rosz ilyennel munkába járni.A street-et inkább csak nézem. Nem érzem magam hozzá megfelelõ embernek.
De elég rosz vele munkába járni mert elég katasztrófa utak vannak erre,
az oda vissza út 61km de annyira kell néznem a lyukakat hogy a csajnézés kárára megy
Írta 2008. augusztus 27. - 12:03

A fotókról nem nagyon tehetek. Digitális fényképezõm nincs,csak a mobilomban lévõ 2 megapixeles,ami nekem megfelel. Sajnos a fotózáshoz meg nem értek és a kezem is remegõs,így nem nagyon tudok jó képet csinálni. Az utólsóval meg egyetértek, csupán érdekelt volna pár vélemény, mivel az országútikhoz nem igazán értek. Hátha kapok egy-két jó tanácsot.
Tegnap kicsit goromba voltam, nem kellett volna, ne haragudj!
Would you, Quintus? Would I?
Írta 2008. augusztus 27. - 11:46

Nem rosz ilyennel munkába járni.

Írta 2008. augusztus 27. - 11:08

Köszönöm.
A bicaj L-es azaz 56-58-as. Ezt a méretet javasolták a magasságomhoz. Amúgy a 185 centimmel nem vagyok épp pöttöm,de túl nagynak sem mondanám magam.(mellesleg a konám is 18 colos)
Köszönöm.Így képpel illusztrálva már értem,hogy mit mondasz(mondanak). Valamennyivel majd kipróbálom feljebb állítva, de így sem kényelmetlen érdekesmód.
A képen látható mongoose a tied? Nagyon csini.
Igen én is pont ilyen magas vagyok(vagy ilyen alacsony),és én is ezt a méretet használom!Vagy csak olyan magasnak tûnik az ülésed!
Irod hogy a Konád is 18'' van még valami bicajod?
Ja külömben a Mongoose az enyém ilyen munkára járós bicaj, én inkább street-et hajtok!
Írta 2008. augusztus 27. - 00:33

A bicaj L-es azaz 56-58-as. Ezt a méretet javasolták a magasságomhoz. Amúgy a 185 centimmel nem vagyok épp pöttöm,de túl nagynak sem mondanám magam.

Köszönöm.Így képpel illusztrálva már értem,hogy mit mondasz(mondanak). Valamennyivel majd kipróbálom feljebb állítva, de így sem kényelmetlen érdekesmód.
A képen látható mongoose a tied? Nagyon csini.

Írta 2008. augusztus 26. - 22:35

A bicaj kicsi?Vagy te vagy nagy?
Ja a féket tedd fejebb egy 5-10 cm-t
Valahogy ilyen magasságba,vagy hogy felüröl rá birj nehezkedni
http://www.cikloberz...=1003&mode=view
Írta 2008. augusztus 26. - 21:04

Az a véleményem, hogy sz@rok a fotók. Életlenek. Ettõl még a bringa biztos jó, csak nincs kedvem megnézni. Bótban sem veszem meg, aminek ronda a csomagolása. Egyébként a véleménnyilvánítás itt önkéntes.
A fotókról nem nagyon tehetek. Digitális fényképezõm nincs,csak a mobilomban lévõ 2 megapixeles,ami nekem megfelel. Sajnos a fotózáshoz meg nem értek és a kezem is remegõs,így nem nagyon tudok jó képet csinálni. Az utólsóval meg egyetértek, csupán érdekelt volna pár vélemény, mivel az országútikhoz nem igazán értek. Hátha kapok egy-két jó tanácsot.
szerintem is, a nyereg pedig nagyon elõre van döntve:D
A nyereg vízszintesen áll,ha az a képen nem is látszódik. Az szerintem nincs nagyon elõre döntve. De javítsatok ki, ha tévedek.
Írta 2008. augusztus 26. - 20:26

Hogy áll az a kormány? nagyon furának érzem, olyan mintha egy pályakormányt erõszakoltál volna meg fékkel. A fékkar helyzete nagyon mélyen van sztem...
A kerekek f@szák!
szerintem is, a nyereg pedig nagyon elõre van döntve:D
Írta 2008. augusztus 26. - 20:11

Ennyire nincs senkinek sem véleménye? Ne már! :'(
Az a véleményem, hogy sz@rok a fotók. Életlenek. Ettõl még a bringa biztos jó, csak nincs kedvem megnézni. Bótban sem veszem meg, aminek ronda a csomagolása. Egyébként a véleménnyilvánítás itt önkéntes.
Would you, Quintus? Would I?
Írta 2008. augusztus 26. - 20:06

Hogy áll az a kormány? nagyon furának érzem, olyan mintha egy pályakormányt erõszakoltál volna meg fékkel. A fékkar helyzete nagyon mélyen van sztem...
A kerekek f@szák!
Hogy érted,h mélyen van a fékkar? A kormányt nem tom,h milyen,mert egy komplett gépet vettem használtan abból jöttek az alkatrészek. A váz,villa,elsõ váltó,nyeregcsõ,nyereg és a stucni lett csak cserélve. Bár lehet,h a gumikat is kéne. A kormány nem kényelmetlen,bár egy vastagabb markolat(vagy mi ez rajta) jó lenne.
Amúgy egy nem túl pontos mérleggel lemértem és olyan 9-9,1 kg között van ami szerintem nem is olyan rosz. (Fõleg a coiler 18,5- jéhez képest:D)
Forest, szépek a bringáid!
Nekem fõleg a Kona tetszik.(Álmom egy Stinky.-csak úgy mondom...)
De grat mégegyszer mindenkinek, király mindenki gépe
Köszi.

Írta 2008. augusztus 25. - 23:34

Semperit és nálam:DA "szellembringán" található gumik érdekelnének. Hol kapok olyat?
Írta 2008. augusztus 25. - 23:01

Nekem fõleg a Kona tetszik.(Álmom egy Stinky.-csak úgy mondom...)
De grat mégegyszer mindenkinek, király mindenki gépe

Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2008. augusztus 25. - 22:19

A kerekek f@szák!

Írta 2008. augusztus 25. - 20:16

Írta 2008. augusztus 25. - 16:52

Pedig tavasszal ajánlottam egyet... :chin:
bár lett volna rá akkor pénzem...
az igazi szerelem mondjuk az az évjárat, ami szürke volt és mindenféle szponzor feliratok voltak a hátsó háromszögön (Volkswagen, stb.)

Írta 2008. augusztus 25. - 16:46

Pedig tavasszal ajánlottam egyet... :chin:engem meg az érdekelne honnan lehet ehhez hozzájutni?
régóta keresek ilyen vázat M-es méretben, de még külföldön is csak nagy ritkán látok egyet-egyet
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2008. augusztus 25. - 16:25

Írta 2008. augusztus 25. - 15:23

made in METRO

vélemények?