Hátul a racsni nagyon oda van. Tegnapi túra elõtt enyhén mozgott a kazetta rajta, de a túra végén már kopogott is. Holnap reklamálom.
Formula o.k még müxik. (ex Bianco problémás volt). Fékerõre ugyanaz mint a Bianco vagy K24-s, ezért elég a K18-is (nyomáspont beállítása felesleges) ami feltûnõ az a extrém fékpofa kopás.
Kulacsot nem hiányolom, mert a hátizsák ugyis minden kiránduláson rajtam van. (volt már elgörbült termosz meg tört pumpa is a hátiszákban)
Gyárilag fél fémes a betét, ezért kopik annyira. Van hozzá szinteres is, az jobb lesz.
A kerék mizériád bosszantó. Az utóbbi két kerék set vásárlásával mondhatni én is befürödtem. Van egy DH set (Mavic EX823, DT440, Competition illetve Champion küllõkkel) és egy AM set (Crossmax ST). Ragaszkodnom kellett volna az eredeti elképzelésemhez (DT EX1750) és egy set-bõl megoldani a kérdést. A DH stílusomhoz és gépemhez még bõven elég, AM/túra felhasználáshoz pedig még kellõen könnyû. Magyarán kidobtam egy rakás pénzt az ablakon, ráadásul a Crossmax ST hátsó agyának minõségével se vagyok kibékülve.