Némi upgrade: nyereg, kormánycsapágy, olaj, pofa. Még kormányvégdugó kell. Karbon.
sokkal jobban mutat ezzel a nyereggel. Szép masina
Aki megengedheti magának, vagy van annyira fanatikus, az igyekszik a két dolgot, a saját igényeinek megfelelõen minél magasabb szinten összhangba hozni.
örülök, hogy minden alkalmat kihasználsz, hogy rúgj a hazai forgalmazásba egyet. igazán magyar.Tényleg én is láttam 2006-ban ilyen zöld teszt epicet. Viszont azon a fox brain nem volt zöld, ez úgy tûnik egy különleges darab.
Azóta nincs teszt epic itthon...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Szerintem kicsi a váz.Nah nekem is készülget a bringám, jóval egyszerûbb mint az elõbb szerepelt csodamasinák, de én nagyon szeretem!
http://img100.images...dsc01713xu6.jpg
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Némi upgrade: nyereg, kormánycsapágy, olaj, pofa. Még kormányvégdugó kell. Karbon.
Izomtéridõninja-geológus!
Ride everywhere.
.
Igen elbukott mert itt balkánon élek.
Az átlagfizetésembõl most a harmadik hónap amikor gépfejlesztésre is többet költök, de még nincs vége. Ezek is inkább a legszükségesebbek, és gyakorlatilag minimális pénzbõl.
Épphogy túlmegy az 50E-ren.
NO ehez képest egy epic rossz ár érték arányú, fõleg, hogy az említett általam elköltött pénzben egy váz és két agy is van...
Balkán no.. :-/
Ja igen egyszer az enyém is itt lesz..
Az Epic elbukott ár/érték arányban? I dont think so... Mindegy mennyi, megéri...
Amúgy sztem is tökmindegy, hogy néz ki a bringa
Ride everywhere.
.
azt biztos nem
max 24 óráson láttad, maratonra még nem sikerült rávenni a tulaját