Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19054 replies to this topic

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

Némi upgrade: nyereg, kormánycsapágy, olaj, pofa. Még kormányvégdugó kell. Karbon. :D

Feltöltött kép

sokkal jobban mutat ezzel a nyereggel. Szép masina

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
@ Oldi

szép kis rakás. Ugye nem a Shimano vagy a RS a munkaadód?!

Nagyon, nagyon szépek, amilyen "lábbal" ébredtsz reggel, olyan bringával kezded a napot.

(az asszony kirakna, ha ennyire elvadulnék :D )

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
"portalanítás volt a lovardámban" :)
http://picasaweb.goo...ikeold/Lovarda#

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
ha jobb idõ lesz csinálok az erdõben mert nem a legjobb a kép. Készen van az a lényeg, és az xtr háát, menyország:D http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
ja... hát az elõzõ bringád is színösszhangban volt, az biztos;)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Aki megengedheti magának, vagy van annyira fanatikus, az igyekszik a két dolgot, a saját igényeinek megfelelõen minél magasabb szinten összhangba hozni.

OFF.
Valahogy így!
A funkcionalitás/kinézet gondolatokhoz hozzászólva.
Az elõzõ vázam sem volt "gagyi", de valahogy nem szerettem, hogy ráz a hátulja, kényelmetlen volt, ezért szerettem volna egy fullyt.
Majd' 40 évesen az volt az elvárás, hogy tekeréscentrikus váz legyen, mozogjon amikor kell, de csak akkor! Nem akartam hintalovat és nem akartam olyat sem, aminek nekem kell megmondani, hogy mikor mozogjon és mikor nem.
Amikor megvettem, elsõ gondolatom az volt, hogy átfényeztetem.
Aztán megszerettem a színét és igyekeztem összhangba hozni vele a kiegészítõket. A teló nálam alap, hogy a váz színéhez igazodik, a gyári Fox tag pedig annyira bántotta a szememet, hogy nem birtam úgy hagyni.
Nem akartam túlzásba vinni az alakítást, de aki ismer, az tudja, hogy van még egy pár ötletem.;)
Nekem örömet okoz, ha olyanná tudom alakítani a bringámat amilyen másnak nem lehet, egyedi. Ha pedig egy jó vázon jön össze mindez, az külön öröm.
ON.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Tényleg én is láttam 2006-ban ilyen zöld teszt epicet. Viszont azon a fox brain nem volt zöld, ez úgy tûnik egy különleges darab.
Azóta nincs teszt epic itthon... :(

örülök, hogy minden alkalmat kihasználsz, hogy rúgj a hazai forgalmazásba egyet. igazán magyar.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Nah nekem is készülget a bringám, jóval egyszerûbb mint az elõbb szerepelt csodamasinák, de én nagyon szeretem!
http://img100.images...dsc01713xu6.jpg

Szerintem kicsi a váz. ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Némi upgrade: nyereg, kormánycsapágy, olaj, pofa. Még kormányvégdugó kell. Karbon. :D

Feltöltött kép

Müjanyag má' nem is jó? ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts
Nos az én szememfénye:) : http://picasaweb.goo...896779177230130

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
szerintem ehhez a vázhoz conti explorer RULEZ! :D
jó tekerést vele! majd egy-két "készbringás" képet is lõj majd!

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Nah nekem is készülget a bringám, jóval egyszerûbb mint az elõbb szerepelt csodamasinák, de én nagyon szeretem! Még nincs rajta pár dolog (hátsófék-nem bírtam tökölni vele, muszáj volt meghajtani!-alföld hehe) nincs beállitva sokminden, csak "rádobáltam a cuccokat", de így is nagyon élveztem! A váz ami "új" (egy hobbi/tura kategoriás magellan dracorol átülni egy verseny xc pyx teamre.. van egy kis különbség : ) hajtókar a másik, a többi a régirõl maradt : ) http://img100.images...dsc01713xu6.jpg
Áh szerintem megyek még ma egy éjszakait, be vagyok sózva! : ) u.i. majd még kaptok szebb képeket, ha "Készebb" lesz a kicsik (elöre is mehet a narancssárga explorer pro, stb : )

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
Összegezve:
Mindegyik gépezet megérdemel egy tapsot!:clap:

A zöld Epictõl azé' naggyon padlót fogtam.Szép...:D

Izomtéridõninja-geológus!

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Feltöltött kép

ott a pont!
66 hogy szuperál?szétszedted már?

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Pont ezért függ attól hol élsz.

Lásd: "nincs pénzem porséra, versenyzek ladával" abszolút itt is látszik, csak sokszor kevés pénz és az egyszer nagyonnagy között nem lehet mindenhol választani.

És ennek semmi köze ahoz, hogy anno a cromo giantommal valrájdokkal tarkítottam a hazafele menetet, és elõttem a kanondéles csákó szintén haza "csak" tekerve lihegett (és még így is gond nélkül utolértem.)

Nekem is megérte a gépem, és neki is.

Tehát szerintem az jó ár/érték az optimális középút, ez sajna sehol sem egy egy epicet jelent.. valószínûleg még svájcban sem..

Attól még szép..

Ride everywhere.

.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts

Igen elbukott mert itt balkánon élek.

Az átlagfizetésembõl most a harmadik hónap amikor gépfejlesztésre is többet költök, de még nincs vége. Ezek is inkább a legszükségesebbek, és gyakorlatilag minimális pénzbõl.

Épphogy túlmegy az 50E-ren.

NO ehez képest egy epic rossz ár érték arányú, fõleg, hogy az említett általam elköltött pénzben egy váz és két agy is van...

Balkán no.. :-/

Ja igen egyszer az enyém is itt lesz.. ;)

àr/érték arány nem attol füg, hogy hol élsz.

Ismerek olyanokat, akik a 4-5000 Eus bringával csak perecért járnak. Azoknak bukik mindenféle arány.

Az a fö, hogy használod a gépedet.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts

Az Epic elbukott ár/érték arányban? I dont think so... Mindegy mennyi, megéri...

Amúgy sztem is tökmindegy, hogy néz ki a bringa :)

Igen elbukott mert itt balkánon élek.

Az átlagfizetésembõl most a harmadik hónap amikor gépfejlesztésre is többet költök, de még nincs vége. Ezek is inkább a legszükségesebbek, és gyakorlatilag minimális pénzbõl.

Épphogy túlmegy az 50E-ren.

NO ehez képest egy epic rossz ár érték arányú, fõleg, hogy az említett általam elköltött pénzben egy váz és két agy is van...

Balkán no.. :-/

Ja igen egyszer az enyém is itt lesz.. ;)

Ride everywhere.

.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

azt biztos nem

max 24 óráson láttad, maratonra még nem sikerült rávenni a tulaját

Gázlón ott volt. (Tudom, az nem maraton, hanem TT :-))

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Aki megengedheti magának, vagy van annyira fanatikus, az igyekszik a két dolgot, a saját igényeinek megfelelõen minél magasabb szinten összhangba hozni.

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
HOLNAP kész lesz a vas:)