Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19084 hozzászólás a témában

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
lehet hogy a fox a "legjobb", de a többi márka se rossz azért. nekem pl irreálisan drágák a fox villák, valószínûleg mert nincs rá pénzem, de ettõl még nem rossz, csak mert nekem nem az van. a manitouktól én is tartózkodok, de ez valószínûleg a régebbi darabok miatt van, mert azok nem akartak szépen mozogni. most ha kipróbálnék egy középkategóriásat akkor lehet h más lenne a véleményem róla...

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

jók ezek a manitou minute-ek? én is nézegettem, de haverom aki spanyolországban bicószerelõ, mindig azt mondja hogy manitou-t ne, csak foxot...pedig egyik másik manitou olyan szép...

a bicajépítésben meg pont ez a szép szerintem, hogy sosincs vége...ott van ha elhagyott a csajod...ha tanulni kéne... ha rossz az idõ...ha nincs ki igyon veled egy sört:)

És mitõl okosabb egy spanyol kerékpárszerelõ, mint a hozzáértõ magyar kollégája?
Itthon talán nincs Fox? Vagy RS, Marzo, Manitou, stb.?

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Én úgy vagyok vele, hogy "kész tud lenni egy ideig": ma kigondolok valamit, beszerzem a hozzávalókat, megcsinálom ahogy elképzeltem, aztán nem fog tetszeni, mert én magam változom.

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás

minute

jók ezek a manitou minute-ek? én is nézegettem, de haverom aki spanyolországban bicószerelõ, mindig azt mondja hogy manitou-t ne, csak foxot...pedig egyik másik manitou olyan szép...

a bicajépítésben meg pont ez a szép szerintem, hogy sosincs vége...ott van ha elhagyott a csajod...ha tanulni kéne... ha rossz az idõ...ha nincs ki igyon veled egy sört:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jaja ures szegeny. a kereket mar atalakitottam 10mm-rol 20 atutosre :D

de ennel tobbet nem tudtam csinalni. varjuk a villat. hallod thez? ;)

amugy itt van csajom hardrock-ja, csak az ulest meg a pedalt kell lecserelni rajta, es egesz jo kis gep ha nagyon offroadkodni akarok.
de mostanaban az allezt hajtom. villamgyors :spoko:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
en azt hittem mar megvan a villa tam....akkor most ures a yeti eleje?

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Mondjuk az is igaz, amit Tamaska mondott... bár én nem egy Deore-s bringából indultam, hanem egy 2005-ös Acera-s Polarisból... aztán most meg látjátok, hol tartok. De teljesen még mindig nem vagyok megelégedve. Valószínûleg akkor leszek, amikor üres lesz a pénztárcám. Mindig lehetne könnyebb, precízebb... Valószínûleg még fiatal vagyok nagyon:)... ezért gondolkodom így.
Az meg a másik eset, ha elképzeled, és úgy építed meg... nem úgy, hogy belevágsz, veszel egy tök alap bringát, és azt építgeted.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Milyen villád lesz Tam?

minute
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Tig mégis lesz merevfarúd?:D

lesz

viszont virslis nem lesz :)

A schwalbe FF-rõl sok kritikát hallottam, olvastam, némi alapja van mert sárban tényleg elég necces vele 1-2 dolog, de aszfalton, és száraz földúton is veri a nobby nic-et.

azért olyan talajon ahova slick gumi kell az ennyire nem meglepõ.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Milyen villád lesz Tam?

Nekem ez úgy volt, hogy szerettem volna egy Deore-s bringát, aztán jött az, hogy LX, mostmár a tavalyi XT-t gyûröm. :)

És nem Torám, hanem Reconom van. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha veszel egy deore szerelt bringat, de XTR-rol almodsz, viszont sok penzed nincs, akkor mindig epitgetni fogod, ez teny

viszont vannak sokan akik megvesznek egy bringat kompletten, es 5 ev mulva csak azok a dolgok vannak lecserelve rajta amik elkoptak

vagy azert mert meg van vele elegedve, vagy azert mert annyira fullos felszereltsegu, hogy nincs is szukseg semmit tuningolni

RAUH-Welt
B E G R I F F

nachos

nachos

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás

Áhh... szerintem olyan nincs, hogy egy bringa elkészül:D.

Ez így igaz: én is mindig tuningolom, nincs hónap, mikor nem veszek valami alkatrészt. Mindig mást vagy újat akarok a régi helyébe:).

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha megjon a villa a yetibe nekem az is ugy marad. az allez is kesz van, ahogy akartam ugy raktam ossze, nem kell rajta valtoztatni semmit.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Áhh... szerintem olyan nincs, hogy egy bringa elkészül:D.

A tökéletes mû az,ami sohasem készül el teljesen! :)

Tévedtek,az enyémek készen vannak :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás

Szép!

Még mindig a fejed fölött alszik?:D
Schwalbe milyen?

Köszi!
Már ritkán alszik a plafonon, mert sározunk is meg azért edzegetünk is, de a szobában van, abból nem engedek :D
A schwalbe FF-rõl sok kritikát hallottam, olvastam, némi alapja van mert sárban tényleg elég necces vele 1-2 dolog, de aszfalton, és száraz földúton is veri a nobby nic-et. nekem a 2.0 ás van, és a kopásával, futásával és minden mással megvagyok elégedve. ha elkopik biztos ilyet veszek újra, csak lehessen kapni:)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Szép!

Még mindig a fejed fölött alszik?:D
Schwalbe milyen?

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
1-2 változás.... új korm szarv, km óra, nyereg, nyeregcsõ(+házi polír) + egykét apróság, a lényeg maradt de jót tettek neki a változások. Merida, én így szeretlek :D

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

egy honapja is csak annyi hianyzott. lusta diszno :D

közben változott a setup :) az új kulcsszó: dualcontrol - borítja a fékes és váltókaros elképzeléseket. de megéri.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

az is az esélyesek közt van :) (viszont ahhoz fehér recont kéne szerezni az meg kb lehetetlen)

az is kérdés mi lesz raktáron mire pénzem lesz.

Tig mégis lesz merevfarúd?:D

Rebell: Nagyon elit géppark még mindig;)

labidani: szép gép, jó setup, de nekem nem elég színes:)

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

egy dolgot utálok ebben a bicajépítés-dologban:
mire egy bringa elkészül, megvan az ötlet/elképzelés a következõre is. :)

amikor nekem "elkészül" egy, azt ellopják...

sztem amikor egy bringa "kész" van, akkor tul.képp a gazdája van kész. agyilag/anyagilag.:)

majd én is jelentkezem képekkel, csak elõtte összesarazom.:D

Izomtéridõninja-geológus!