Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Posted 2009. March 19. - 15:42
Posted 2009. March 19. - 15:37
jók ezek a manitou minute-ek? én is nézegettem, de haverom aki spanyolországban bicószerelõ, mindig azt mondja hogy manitou-t ne, csak foxot...pedig egyik másik manitou olyan szép...
a bicajépítésben meg pont ez a szép szerintem, hogy sosincs vége...ott van ha elhagyott a csajod...ha tanulni kéne... ha rossz az idõ...ha nincs ki igyon veled egy sört:)
És mitõl okosabb egy spanyol kerékpárszerelõ, mint a hozzáértõ magyar kollégája?
Itthon talán nincs Fox? Vagy RS, Marzo, Manitou, stb.?
Posted 2009. March 19. - 14:14
Posted 2009. March 19. - 14:07
minute
jók ezek a manitou minute-ek? én is nézegettem, de haverom aki spanyolországban bicószerelõ, mindig azt mondja hogy manitou-t ne, csak foxot...pedig egyik másik manitou olyan szép...
a bicajépítésben meg pont ez a szép szerintem, hogy sosincs vége...ott van ha elhagyott a csajod...ha tanulni kéne... ha rossz az idõ...ha nincs ki igyon veled egy sört:)
Posted 2009. March 19. - 12:37
de ennel tobbet nem tudtam csinalni. varjuk a villat. hallod thez?
amugy itt van csajom hardrock-ja, csak az ulest meg a pedalt kell lecserelni rajta, es egesz jo kis gep ha nagyon offroadkodni akarok.
de mostanaban az allezt hajtom. villamgyors :spoko:
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. March 19. - 12:35
Posted 2009. March 19. - 09:13
Az meg a másik eset, ha elképzeled, és úgy építed meg... nem úgy, hogy belevágsz, veszel egy tök alap bringát, és azt építgeted.
Posted 2009. March 19. - 02:02
Milyen villád lesz Tam?
minute
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. March 18. - 23:15
Tig mégis lesz merevfarúd?
lesz
viszont virslis nem lesz
A schwalbe FF-rõl sok kritikát hallottam, olvastam, némi alapja van mert sárban tényleg elég necces vele 1-2 dolog, de aszfalton, és száraz földúton is veri a nobby nic-et.
azért olyan talajon ahova slick gumi kell az ennyire nem meglepõ.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. March 18. - 22:58
Nekem ez úgy volt, hogy szerettem volna egy Deore-s bringát, aztán jött az, hogy LX, mostmár a tavalyi XT-t gyûröm.
És nem Torám, hanem Reconom van.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2009. March 18. - 22:29
viszont vannak sokan akik megvesznek egy bringat kompletten, es 5 ev mulva csak azok a dolgok vannak lecserelve rajta amik elkoptak
vagy azert mert meg van vele elegedve, vagy azert mert annyira fullos felszereltsegu, hogy nincs is szukseg semmit tuningolni
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. March 18. - 22:25
Ez így igaz: én is mindig tuningolom, nincs hónap, mikor nem veszek valami alkatrészt. Mindig mást vagy újat akarok a régi helyébe:).Áhh... szerintem olyan nincs, hogy egy bringa elkészül:D.
Posted 2009. March 18. - 22:20
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. March 18. - 21:10
Áhh... szerintem olyan nincs, hogy egy bringa elkészül:D.
A tökéletes mû az,ami sohasem készül el teljesen!
Tévedtek,az enyémek készen vannak
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. March 18. - 21:01
Szép!
Még mindig a fejed fölött alszik?
Schwalbe milyen?
Köszi!
Már ritkán alszik a plafonon, mert sározunk is meg azért edzegetünk is, de a szobában van, abból nem engedek
A schwalbe FF-rõl sok kritikát hallottam, olvastam, némi alapja van mert sárban tényleg elég necces vele 1-2 dolog, de aszfalton, és száraz földúton is veri a nobby nic-et. nekem a 2.0 ás van, és a kopásával, futásával és minden mással megvagyok elégedve. ha elkopik biztos ilyet veszek újra, csak lehessen kapni:)
Posted 2009. March 18. - 20:53
Posted 2009. March 18. - 20:26
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Posted 2009. March 18. - 20:01
közben változott a setupegy honapja is csak annyi hianyzott. lusta diszno
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2009. March 18. - 18:47
az is az esélyesek közt van
(viszont ahhoz fehér recont kéne szerezni az meg kb lehetetlen)
az is kérdés mi lesz raktáron mire pénzem lesz.
Tig mégis lesz merevfarúd?
Rebell: Nagyon elit géppark még mindig;)
labidani: szép gép, jó setup, de nekem nem elég színes:)
Posted 2009. March 18. - 18:25
egy dolgot utálok ebben a bicajépítés-dologban:
mire egy bringa elkészül, megvan az ötlet/elképzelés a következõre is.
amikor nekem "elkészül" egy, azt ellopják...
sztem amikor egy bringa "kész" van, akkor tul.képp a gazdája van kész. agyilag/anyagilag.
majd én is jelentkezem képekkel, csak elõtte összesarazom.
Izomtéridõninja-geológus!

Sign In
Create Account

Back to top