es meg mindig nincse rajta valtobovden. mit gondolsz fogok en is tolni kepet jovo heten?
Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2009. március 21. - 00:40
es meg mindig nincse rajta valtobovden. mit gondolsz fogok en is tolni kepet jovo heten?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. március 21. - 00:24
itroducing first in the red corner as an independent, weighing in at only 23lb he is the real deal, from budapest, hungary, the black knight!
(ps: jobb képek hamarosan, ahogy a langsterrõl is)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. március 20. - 23:10
Írta 2009. március 20. - 23:07
Rózsaszín cuccok lává
Írta 2009. március 20. - 22:39
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2009. március 20. - 20:54
AM gépnek lett kitalálva, de még nem használja mer' sötét van .)) majd holnap...
kala, nem voltam ma pöstön szóval neménvoltam.
jaés köszöni a dicsérõ szavakat!
Írta 2009. március 20. - 20:45
Naná, h arra használja! Fogas lesz belõle az elõtérben
MaTT, láthattalak ma fogashoz tekerni a Giánssal, vagy az más volt, hasonló géppel?
Andris neked meg mindjárt írkálok
Írta 2009. március 20. - 20:42
tetszetõs Matt!
a leányzó arra használja a bringát, amire való?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. március 20. - 20:37
Írta 2009. március 20. - 20:35
Kona Shred XS
Rockshox Revelation 426 Dual Air
Kona nyeregcsõ
XT agyakba fûzõtt Alexrims TD17 felnik
Speci Resolution 2,1" gumma
XT hajtókar, váltók, váltókarok
Deore sor
Pc971 lánc
Alivio hidraulikus fékek 180/160
WTB Rocket V nyereg
Prodigy markolat
Wellgo pedál
Truva XR stucni
FSA 282 kormány

mostlettkész, ezért a benti képek
Írta 2009. március 20. - 10:27
de nekem talan az rs mozgasa kicsit jobban bejon
Írta 2009. március 20. - 10:09
A nem megfelelõ beállítás/használat is sokat számíthat a megítélésekor...
Írta 2009. március 20. - 09:41
Nem arra céloztam, hogy itthon is annyi van mint az említett példa okán Spanyolországban, hanem arra, hogy szinte egyik márka, egyik modellje se ritka itthon, mint a fehér holló. A "szinte" szót azért használtam, mert az egzotikus modellek (Maverick, BOS, stb.) azok valóban nem bukkannak fel hazánkban túl gyakran.több van mint itthon bocsi:)
Lehet, hogy ismerõsöm szavaival élve "Lángosország" vagyunk, de azért nem ennyire.
Írta 2009. március 20. - 09:02
haverom magyar bicószerelõ, csak kint dolgozik évek óta és olyan helyen ahol svájciak bicóznak és az õ drágábbnál drágább cuccaikat szereli, én meg budapesthez képest elmarodottabb környéken lakom itt nem szaladgál túl sok a tutiból, tehát õ többet látottnak számít a környék szerelõihez képest...nem azért írtam hogy ez vitát robbantson ki és fõleg nem azért hogy bármelyik hazai hozzáértõ szerelõt becsméreljem...
Írta 2009. március 20. - 08:06
hát szerintem kevesebb van mint itthon, gondolom ezt azért ott jobbak az életkörülmények, fizetés stb. pl mint Ausztria/Németo-ban is megnézed a bringásokat az összes megveszi szépen az xt-s bringát amihez normális teló van és megy vele, amíg ez itthon sajnos nem ilyen egyszerû. szakemberekbõl meg szerintem itthon sincs hiány,de pl spanyolo-ban ahol világkupát és megannyi C versenyt rendeznek meghát a versenyzõik szám és eredményeikbõl azt gondolom, hogy ott 1-2 szervíz többet látott mint itthon.Ez nagyjából úgy hangzik, mint ha itthon nem lenne belõlük értékelhetõ mennyiség, és nem lenne értékelhetõ számú, hozzáértõ szakember se.
Súlyos vélemény. Akkor már csak azt mond meg, hogy ezt mire alapozod?
több van mint itthon bocsi:)
Írta 2009. március 19. - 23:03
Írta 2009. március 19. - 22:43
Ez nagyjából úgy hangzik, mint ha itthon nem lenne belõlük értékelhetõ mennyiség, és nem lenne értékelhetõ számú, hozzáértõ szakember se.lehet többet látott mint itthon. A spanyol kerékpározás azért más szinten van.
Súlyos vélemény. Akkor már csak azt mond meg, hogy ezt mire alapozod?
Írta 2009. március 19. - 22:40
Nos a két Manitou között mérföldkõnyi különbség van(a Suntour meg egész más kategória), bár nekem mozgással a magnumnál sem volt gond
Az új Manitouk szerintem teljesen megbízhatóak, jól mozognak, jó a csill. sok állít. lehetõség, súly is jó. Talán a merevségben maradnak el a Foxtól, de ez kis súlyú xc-seknek, maratonozóknak nem lehet nagy probléma. És sztem a fordított fékhíd igazán jó találmány, tárcsaféknél bejött.
Írta 2009. március 19. - 22:33
lehet többet látott mint itthon. A spanyol kerékpározás azért más szinten van.És mitõl okosabb egy spanyol kerékpárszerelõ, mint a hozzáértõ magyar kollégája?
Itthon talán nincs Fox? Vagy RS, Marzo, Manitou, stb.?
Írta 2009. március 19. - 20:29
nekem volt R7, es igazan semmi kivetnivalom nem volt a mozgasaval, konnyu hosszu utas leultetheto villat akartam, ilyen most csak a minute az osszes kozul
RAUH-Welt
B E G R I F F

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére