Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19084 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ejjdeszar kep

es meg mindig nincse rajta valtobovden. mit gondolsz fogok en is tolni kepet jovo heten? ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ladies and gentleman, welcome to my appartment live
itroducing first in the red corner as an independent, weighing in at only 23lb he is the real deal, from budapest, hungary, the black knight!

(ps: jobb képek hamarosan, ahogy a langsterrõl is)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Te Matt!

Cicije nem veri szét a kormányt? :D
amugy grat! Váz honnan van? ;)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Hmm... szép!

Rózsaszín cuccok lává:)! Rózsaszín Noir, meg X.0, és kész is:D!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Hát ez nagyon szép lett, simán használnám én is. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
bekaphatod konás :D

AM gépnek lett kitalálva, de még nem használja mer' sötét van .)) majd holnap...

kala, nem voltam ma pöstön szóval neménvoltam.

jaés köszöni a dicsérõ szavakat!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Nagyon szép!
Naná, h arra használja! Fogas lesz belõle az elõtérben :)

MaTT, láthattalak ma fogashoz tekerni a Giánssal, vagy az más volt, hasonló géppel?
Andris neked meg mindjárt írkálok :D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
faszéé' linkeltek ilyen csinos csajbringákat...

tetszetõs Matt! :) szerencsés a barátnõd - legalább ebbõl a szempontból :D
a leányzó arra használja a bringát, amire való?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Rapax

Rapax

vendég

• fórumtag
  • 154 posts
Csinos darab:)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
végre elkészült asszonykám biciklije :)

Kona Shred XS
Rockshox Revelation 426 Dual Air
Kona nyeregcsõ
XT agyakba fûzõtt Alexrims TD17 felnik
Speci Resolution 2,1" gumma
XT hajtókar, váltók, váltókarok
Deore sor
Pc971 lánc
Alivio hidraulikus fékek 180/160
WTB Rocket V nyereg
Prodigy markolat
Wellgo pedál
Truva XR stucni
FSA 282 kormány

Feltöltött kép
Feltöltött kép

mostlettkész, ezért a benti képek :o

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
semmi baj nincsen az uj manitou cuccokkal szerintem
de nekem talan az rs mozgasa kicsit jobban bejon

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
Még egy kis off: Manitou szerintem a legjobb ár/érték arányú márka, nekünk errefelé sok volt már, de semmi rossz tapasztalatom nincs velük. (Six, Mars kicsit kolbász volt, X-Vert, Black, R7 hegyek, Skarebek, stb...)
A nem megfelelõ beállítás/használat is sokat számíthat a megítélésekor...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

több van mint itthon bocsi:)

Nem arra céloztam, hogy itthon is annyi van mint az említett példa okán Spanyolországban, hanem arra, hogy szinte egyik márka, egyik modellje se ritka itthon, mint a fehér holló. A "szinte" szót azért használtam, mert az egzotikus modellek (Maverick, BOS, stb.) azok valóban nem bukkannak fel hazánkban túl gyakran.
Lehet, hogy ismerõsöm szavaival élve "Lángosország" vagyunk, de azért nem ennyire.

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts
OFF
haverom magyar bicószerelõ, csak kint dolgozik évek óta és olyan helyen ahol svájciak bicóznak és az õ drágábbnál drágább cuccaikat szereli, én meg budapesthez képest elmarodottabb környéken lakom itt nem szaladgál túl sok a tutiból, tehát õ többet látottnak számít a környék szerelõihez képest...nem azért írtam hogy ez vitát robbantson ki és fõleg nem azért hogy bármelyik hazai hozzáértõ szerelõt becsméreljem...

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 posts

Ez nagyjából úgy hangzik, mint ha itthon nem lenne belõlük értékelhetõ mennyiség, és nem lenne értékelhetõ számú, hozzáértõ szakember se.
Súlyos vélemény. Akkor már csak azt mond meg, hogy ezt mire alapozod?

hát szerintem kevesebb van mint itthon, gondolom ezt azért ott jobbak az életkörülmények, fizetés stb. pl mint Ausztria/Németo-ban is megnézed a bringásokat az összes megveszi szépen az xt-s bringát amihez normális teló van és megy vele, amíg ez itthon sajnos nem ilyen egyszerû. szakemberekbõl meg szerintem itthon sincs hiány,de pl spanyolo-ban ahol világkupát és megannyi C versenyt rendeznek meghát a versenyzõik szám és eredményeikbõl azt gondolom, hogy ott 1-2 szervíz többet látott mint itthon.

több van mint itthon bocsi:)
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Vagy az is lehet, hogy csupán érdekességként tette hozzá, és az illetõ szavának súlyát egyszerûen csak az adja szerinte, hogy bicikliszerelõ? :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

lehet többet látott mint itthon. A spanyol kerékpározás azért más szinten van.

Ez nagyjából úgy hangzik, mint ha itthon nem lenne belõlük értékelhetõ mennyiség, és nem lenne értékelhetõ számú, hozzáértõ szakember se.
Súlyos vélemény. Akkor már csak azt mond meg, hogy ezt mire alapozod?

nachos

nachos

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Elsõ villám Suntour volt, de az ára kb százezer Ft-tal eltér egy foxtól, majd egy Manitou Magnumom volt, most meg Sliverem van.
Nos a két Manitou között mérföldkõnyi különbség van(a Suntour meg egész más kategória), bár nekem mozgással a magnumnál sem volt gond
Az új Manitouk szerintem teljesen megbízhatóak, jól mozognak, jó a csill. sok állít. lehetõség, súly is jó. Talán a merevségben maradnak el a Foxtól, de ez kis súlyú xc-seknek, maratonozóknak nem lehet nagy probléma. És sztem a fordított fékhíd igazán jó találmány, tárcsaféknél bejött.

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 posts

És mitõl okosabb egy spanyol kerékpárszerelõ, mint a hozzáértõ magyar kollégája?
Itthon talán nincs Fox? Vagy RS, Marzo, Manitou, stb.?

lehet többet látott mint itthon. A spanyol kerékpározás azért más szinten van.
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ha a fox irrealisan draga akkor a RockShox mi? :)

nekem volt R7, es igazan semmi kivetnivalom nem volt a mozgasaval, konnyu hosszu utas leultetheto villat akartam, ilyen most csak a minute az osszes kozul
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F