Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Posted 2009. March 20. - 10:27

de nekem talan az rs mozgasa kicsit jobban bejon
Posted 2009. March 20. - 10:09

A nem megfelelõ beállítás/használat is sokat számíthat a megítélésekor...
Posted 2009. March 20. - 09:41

Nem arra céloztam, hogy itthon is annyi van mint az említett példa okán Spanyolországban, hanem arra, hogy szinte egyik márka, egyik modellje se ritka itthon, mint a fehér holló. A "szinte" szót azért használtam, mert az egzotikus modellek (Maverick, BOS, stb.) azok valóban nem bukkannak fel hazánkban túl gyakran.több van mint itthon bocsi:)
Lehet, hogy ismerõsöm szavaival élve "Lángosország" vagyunk, de azért nem ennyire.
Posted 2009. March 20. - 09:02

haverom magyar bicószerelõ, csak kint dolgozik évek óta és olyan helyen ahol svájciak bicóznak és az õ drágábbnál drágább cuccaikat szereli, én meg budapesthez képest elmarodottabb környéken lakom itt nem szaladgál túl sok a tutiból, tehát õ többet látottnak számít a környék szerelõihez képest...nem azért írtam hogy ez vitát robbantson ki és fõleg nem azért hogy bármelyik hazai hozzáértõ szerelõt becsméreljem...
Posted 2009. March 20. - 08:06

hát szerintem kevesebb van mint itthon, gondolom ezt azért ott jobbak az életkörülmények, fizetés stb. pl mint Ausztria/Németo-ban is megnézed a bringásokat az összes megveszi szépen az xt-s bringát amihez normális teló van és megy vele, amíg ez itthon sajnos nem ilyen egyszerû. szakemberekbõl meg szerintem itthon sincs hiány,de pl spanyolo-ban ahol világkupát és megannyi C versenyt rendeznek meghát a versenyzõik szám és eredményeikbõl azt gondolom, hogy ott 1-2 szervíz többet látott mint itthon.Ez nagyjából úgy hangzik, mint ha itthon nem lenne belõlük értékelhetõ mennyiség, és nem lenne értékelhetõ számú, hozzáértõ szakember se.
Súlyos vélemény. Akkor már csak azt mond meg, hogy ezt mire alapozod?
több van mint itthon bocsi:)
Posted 2009. March 19. - 23:03

Posted 2009. March 19. - 22:43

Ez nagyjából úgy hangzik, mint ha itthon nem lenne belõlük értékelhetõ mennyiség, és nem lenne értékelhetõ számú, hozzáértõ szakember se.lehet többet látott mint itthon. A spanyol kerékpározás azért más szinten van.
Súlyos vélemény. Akkor már csak azt mond meg, hogy ezt mire alapozod?
Posted 2009. March 19. - 22:40

Nos a két Manitou között mérföldkõnyi különbség van(a Suntour meg egész más kategória), bár nekem mozgással a magnumnál sem volt gond
Az új Manitouk szerintem teljesen megbízhatóak, jól mozognak, jó a csill. sok állít. lehetõség, súly is jó. Talán a merevségben maradnak el a Foxtól, de ez kis súlyú xc-seknek, maratonozóknak nem lehet nagy probléma. És sztem a fordított fékhíd igazán jó találmány, tárcsaféknél bejött.
Posted 2009. March 19. - 22:33

lehet többet látott mint itthon. A spanyol kerékpározás azért más szinten van.És mitõl okosabb egy spanyol kerékpárszerelõ, mint a hozzáértõ magyar kollégája?
Itthon talán nincs Fox? Vagy RS, Marzo, Manitou, stb.?
Posted 2009. March 19. - 20:29

nekem volt R7, es igazan semmi kivetnivalom nem volt a mozgasaval, konnyu hosszu utas leultetheto villat akartam, ilyen most csak a minute az osszes kozul
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. March 19. - 15:42

Posted 2009. March 19. - 15:37

jók ezek a manitou minute-ek? én is nézegettem, de haverom aki spanyolországban bicószerelõ, mindig azt mondja hogy manitou-t ne, csak foxot...pedig egyik másik manitou olyan szép...
a bicajépítésben meg pont ez a szép szerintem, hogy sosincs vége...ott van ha elhagyott a csajod...ha tanulni kéne... ha rossz az idõ...ha nincs ki igyon veled egy sört:)
És mitõl okosabb egy spanyol kerékpárszerelõ, mint a hozzáértõ magyar kollégája?
Itthon talán nincs Fox? Vagy RS, Marzo, Manitou, stb.?
Posted 2009. March 19. - 14:14

Posted 2009. March 19. - 14:07

minute
jók ezek a manitou minute-ek? én is nézegettem, de haverom aki spanyolországban bicószerelõ, mindig azt mondja hogy manitou-t ne, csak foxot...pedig egyik másik manitou olyan szép...
a bicajépítésben meg pont ez a szép szerintem, hogy sosincs vége...ott van ha elhagyott a csajod...ha tanulni kéne... ha rossz az idõ...ha nincs ki igyon veled egy sört:)
Posted 2009. March 19. - 12:37

de ennel tobbet nem tudtam csinalni. varjuk a villat. hallod thez?

amugy itt van csajom hardrock-ja, csak az ulest meg a pedalt kell lecserelni rajta, es egesz jo kis gep ha nagyon offroadkodni akarok.
de mostanaban az allezt hajtom. villamgyors :spoko:
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. March 19. - 12:35

Posted 2009. March 19. - 09:13

Az meg a másik eset, ha elképzeled, és úgy építed meg... nem úgy, hogy belevágsz, veszel egy tök alap bringát, és azt építgeted.
Posted 2009. March 19. - 02:02

Milyen villád lesz Tam?
minute
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. March 18. - 23:15

Tig mégis lesz merevfarúd?
lesz
viszont virslis nem lesz

A schwalbe FF-rõl sok kritikát hallottam, olvastam, némi alapja van mert sárban tényleg elég necces vele 1-2 dolog, de aszfalton, és száraz földúton is veri a nobby nic-et.
azért olyan talajon ahova slick gumi kell az ennyire nem meglepõ.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. March 18. - 22:58

Nekem ez úgy volt, hogy szerettem volna egy Deore-s bringát, aztán jött az, hogy LX, mostmár a tavalyi XT-t gyûröm.

És nem Torám, hanem Reconom van.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960