Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19084 hozzászólás a témában

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás

nem, ez nulla km-es használatlan "M"-es epic. éppen akkora milliméterre, mint a 18"-as merev stumpjumper vázam. megvan a gyári fox tag is hozzá, de az uj speci taggal szerintem jobb. beszélgettem errõl a blazsó marcival, szerinte meg nem szabad lecserélni a foxot :)

Ezek szerint Fox tag simán kicserélhetõ az AFR-re és vissza? Ugyanaz a méret meg a felfogatás? Mert én olyan városi legendát hallottam, hogy nem teljesen kompatibilisek a vázhoz rögzítés szempontjából.
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

ladies and gentleman, welcome to my appartment live
itroducing first in the red corner as an independent, weighing in at only 23lb he is the real deal, from budapest, hungary, the black knight!

(ps: jobb képek hamarosan, ahogy a langsterrõl is)

Ez nem magyar fórum? :P Amúgy gratula

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
speckóék mindíg is szép bicókat alkottak. az epic különösen szép.
grat hozzá, a súlya meg nagyon jó.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Ez az Epic a pár héttel ezelõtti igencsak jó áras bikemag aprós Epic? Ne lennék ilyen alacsony :) Grat, szép lett. A súlya viszont mégjobban tetszik.

nem, ez nulla km-es használatlan "M"-es epic. éppen akkora milliméterre, mint a 18"-as merev stumpjumper vázam. megvan a gyári fox tag is hozzá, de az uj speci taggal szerintem jobb. beszélgettem errõl a blazsó marcival, szerinte meg nem szabad lecserélni a foxot :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ez az Epic a pár héttel ezelõtti igencsak jó áras bikemag aprós Epic? Ne lennék ilyen alacsony :) Grat, szép lett. A súlya viszont mégjobban tetszik.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
Jó az az xt dual control sima hátsó váltóval elvileg. Én is azzal próbáltam elõször nem volt rossz, de tényleg egy rövidkanalas fordítottal az igazi.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
tudom. meg egy uj xtr hátsóváltó is, mert a mostani sima, a dualcontrolhoz meg forditott kell.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ken` ra egy ilyen ni

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ja, alkatrészlista lemaradt:

váz: '06 Specialized Epic Marathon Ano Black
rugóstag: '09 Specialized SBC
villa: '07 Manitou R7 Super TPC Lockout
k.cs: Syncros FL
váltó/fékkar: '09 Shimano XT Dualcontrol STM775
fék: '09 Shimano XT BRM775
féktárcsa: Formula 160mm
e.váltó: '09 Shimano XTR FDM971
h.váltó: '05 Shimano XTR RDM952
hajtómü: '03 Shimano XT FCM752
kerekek: '08 Sun-Ringlé Black Flag Ceramic Disc
gumik: Schwalbe Racing Ralph 2.25"
kormány: Specialized 580mm
korm.szár: Ritchey WCS 90mm
nyeregszár: Ritchey WCS Carbon V1 350mm/27.2
nyereg: Selle Italia SLR C64 Fullcarbon
markolat: Specialized XC lock-on

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
én már várom rob új képeit a masináról.
eddig "nem rossz".:)

Izomtéridõninja-geológus!

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Marzo for ever! :D

Szép a csajszi gép amúgy!

Cseréld le a komplett gépet! :D

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ja... elõször tudni kéne azt is, hogy leginkább mire használod... gyenge XCO, esetleg versenyzés, XCM stb. Én mondjuk egy telócserével kezdeném...

Mán' megin' egy Epic?!:D A felkonferálás ütõsre sikeredett:D.

A gép is ütõsre sikeredett! Gratula! Jöhetnek a jobb képek! Miféle kerekek vannak benne?
10.43 kg??? Fúú... ez könnyû!

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Pontatlan kérdésre pontatlan választ fogsz kapni. ;)
Gyakorlatilag azt érdemes lecserélni amit te úgy érzed nem tetszik/nem vagy vele megelégedve. Minden bringás mást cserélne le rajta más fajtára.
Szerintem.

SirHiggins

SirHiggins

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Nem azért, de már használom egy ideje, csak most tettem fel a kérdést, az csak egy katalóguskép:)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Ok, helyesbítek:)
Valami amit érdemes rajta lecserélni, mi a gengébb pontja stb? Tech+desingilag:D

Tech: majdnem mindennél van jobb alkatrész, de míg ezen agyalsz, már tekerhettél volna pár kilcsit :) ha valami lecsoffad vagy nagyon kelletlenül mûködik vagy kényelmetlen a használata, majd elgondolkozhatsz, hogy mivel pótold

Design: ez csak a te döntésed, de szerintem az a jó design, amin mutatja, hogy használják is (koptasd) :)

Mtbsrác

Mtbsrác

vendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Hátul hogy hogy 130? nálam 60 ill.80, azért gondoltam soknak mert nálam egy f80x van benne elöl.
http://metamorfozis....ctureid/5342428
hogy pontosabb legyek a jelen állapota ez.
http://metamorfozis....ctureid/5342428

Értelek. Kafa járgány!!!

Ez volt asszem az elsõ sorozat ami már ALL MOUNTAIN-ként látott napvilágot, azért is lett anno Trans-mission a neve mostmár asszem sima Mission. 120mm pontosan a hátsó rugóútja, elõle egy Fox Vanilla R 130m-es szuszpenzion csücsül, és nekem tökéletes combo ;) :D.

SirHiggins

SirHiggins

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Ok, helyesbítek:)
Valami amit érdemes rajta lecserélni, mi a gengébb pontja stb? Tech+desingilag:D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Tekerni kell, nem tuningolni ;) :D

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

SirHiggins

SirHiggins

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok!
Nemtudtam hova írjam, így gondolom leginkább ide illik -új topicot nem akartam ezért nyitni.
Van egy Merida TFS 100D-m, 2008-as; a kérdésem pedig az, hogy mivel érdemes feltuningolni?
Adatok itt vannak róla:
http://www.bikefun.h..._tfs_100-d.html
A színe pedig fekete-fehér:
http://www.bikefun.h...0000001485k.jpg
Köszi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

ejjdeszar kep

es meg mindig nincse rajta valtobovden. mit gondolsz fogok en is tolni kepet jovo heten? ;)

jaja, kellene 2m fekete xtr bowdenház, csak lusta voltam kiirni.
lesz langsteres képem is jövõ héten remélem.
villával nem volt ideje a varesznak, a csömöriek 8 cube-ját szerelte össze. de remélem hétfõn elmegy.