Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19054 replies to this topic

mrkoli

mrkoli

vendég

• fórumtag
  • 82 posts
hali

tudom hogy nem ide tartozik de nem találtam szerszámos fórumot. az lenne a kérdésem ha bowdenvágó az jó a bowdenház vágásához is?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Szuper szexi....
Imádom, ha egy biciklin a színek is kivannak gondolva...

színek? milyen színek? :)
egyébként meg balázs elég jól terelgeti ezt a csuklósbuszt. de colos ember kell hozzá, mer nagyon hosszú. én pl. szédülök rajta :) de én csökött vagyok.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts

filmes, te gyerekeket vagy CC eket akarsz ijeszgetni?:scared:
A mecsekben mennyire van othon egy ilyen masina?

Ez nem egy szörny! Elég baráti a súlya. Mondjuk a méreteit, villaszöget szokni kell, de most már nem is tudnék kisebb bringát elképzelni magamnak. Van pár pálya ahol kicsit többet kell gépészkedni és a széles kormány miatt az ujjaimat is féltem néha, de a gyors köves szakaszokon kárpótol.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts
Nem tudom, én amióta tárcsát használok nemigen szeretnék visszaülni egy vfékes gépre... volt már alattam kerámiás felnivel kerámiabetéttel sd7es rendszerrel is bringa, de nem gyõzött meg...

Én a tárcsafék mellett voksolok, nekem jobban bejött... akkor állok meg amikor akarok...

(a vfék is tud ám cincogni... elég neki egy kis nyolcas a kerékben, persze a tárcsa hamarabb fog...)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Mondjuk a fék cincogása engem megõrjít, de lassan már megszokom. Hiába állította be Dave iszonyat precizitással egyszerûen egy idõ után újra elõjön. A régi CL-es Shimanom nem csinálta ezt.

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Ha már Rocsipeti fölrakta az övét akkor én is erõsítem kicsit a DHs vonalat:
Posted Image
A tavalyi BOTYs képekhez képest változott rajta a teló, stucni, kormány, fékek, hajtókar, fogsor, lánckerék, láncvezetõ, felnik, küllõk

ez igen :)
nagyon metal

----

FÁJVÓ

----

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Jobb nem leszek tõle? Viccelsz? Fél kilóval nehezebb lesz a bringám. :D
Sárgumim már van... azzal tömõdtem el CRK-n.

Na, ON

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nem örökké leszek rövidtávos. ;)
Azért, ha jól emlékszem, a 2008-as CRK-n még mindig jobban haladtak a tárcsások... meg a V-féknek elég egy kis víz, meg sár a felnire, aztán annyi... tárcsafékkel nem tudom, hogy van ez.

Nyugodtan lecserélheted, jobb nem leszel tõle, de legalább nem kell gondolkoznod, hogy mi legyen, amikor majd csak tárcsás vázat fogsz kapni. Bírja ám a v-fék is a vizet meg a sarat csak jó pofa kell. Tárcsaféknél is csak a fémes betét bírja a sarat, a többi nem az igazi.

A sebesség mindent megold.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
inkább vegyél egy pár jó sárgumit kezdetnek, szerintem.

tárcsafékkel kapcsolatban nekem még mindig azok az élmények vannak, hogy akárhányszor mentünk edzeni vagy csak túrázni, hogy a túra/edzés elején mindig 15 percig igazítgatta Y és X emberke X cincogó tárcsáját, ami két lejtõzés után ugyanúgy cincogott, és megint megigazította, és megint...lehetett az egy alap sh/avid fék, vagy éppen egy xtr/saint/juicy7, akármilyen jó tárcsával, azzal mindig csak a gond meg a rinya volt. az avid 7-es vfékben meg cserélek fékgumit, amikor kell, aztán harap rendesen a 65 kilóm alatt. sárban meg ott a sárgumi, ésvagy a kihívás..:D

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Nem örökké leszek rövidtávos. ;)
Azért, ha jól emlékszem, a 2008-as CRK-n még mindig jobban haladtak a tárcsások... meg a V-féknek elég egy kis víz, meg sár a felnire, aztán annyi... tárcsafékkel nem tudom, hogy van ez.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Rövidtávon nem fogsz szívni az eltömõdéssel. ahol meg akkor sár van, ott a tárcsás kerék sem fordul. (röviden)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Jogos a kerdes. Nemreg irta MJani a tarcsafekes topikban, hogy itthonra mindenhova eleg a V-fek...
Most mar szeretnek kulfoldon is versenyezni. Ahogy elneztem, Ausztriaban mar eleg komoly palyak vannak az itthoniakhoz kepest.
A masik meg a sarturoseg.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Megteheted, de minek? (PBG)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

(szvsz NE)

még fiatalka, meg rövidtávú elitrészer... neki nem gond, ha kolbász:D

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts

Ha már Rocsipeti fölrakta az övét akkor én is erõsítem kicsit a DHs vonalat:
Posted Image
A tavalyi BOTYs képekhez képest változott rajta a teló, stucni, kormány, fékek, hajtókar, fogsor, lánckerék, láncvezetõ, felnik, küllõk

Szuper szexi....
Imádom, ha egy biciklin a színek is kivannak gondolva...

[highlight] The bike way of life [/highlight]

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

Gratula a hölgynek! :)
A SID gondolom alatta nem fog csavarodni tárcsafékkel. Én is gondolkozom, hogy tárcsaféket kéne rakni a gépre, de nem tudom, bevállaljam-e a 65 kg-mmal, meg egy 2005-ös SID-del... holnap rakok fel képeket. Van egy-két változás. ;)

(szvsz NE)

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts
Szerintem mindenkit !
De állat módon ! ( amugy a gép 100% )

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Gratula a hölgynek! :)
A SID gondolom alatta nem fog csavarodni tárcsafékkel. Én is gondolkozom, hogy tárcsaféket kéne rakni a gépre, de nem tudom, bevállaljam-e a 65 kg-mmal, meg egy 2005-ös SID-del... holnap rakok fel képeket. Van egy-két változás. ;)

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
filmes, te gyerekeket vagy CC eket akarsz ijeszgetni?:scared:
A mecsekben mennyire van othon egy ilyen masina?

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
über:guitar:
Sei, soku Si.