-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Szépek de akár azt is mondhatjuk, hogy bármikor bárhova.
Telibe 180 cm vagyok, 18-as mindkét váz, de szerencsére az újabb már hosszabb kb 2 cm-vel.A régi határeset volt még 120-as stucnival is, de hozzászoktam, a mostani 110-essel is bõven jó. A 20-as váz már bazinagy szerintem.
Telibe 180 cm vagyok, 18-as mindkét váz, de szerencsére az újabb már hosszabb kb 2 cm-vel.A régi határeset volt még 120-as stucnival is, de hozzászoktam, a mostani 110-essel is bõven jó. A 20-as váz már bazinagy szerintem.Milyen magas vagy? A nyereg és kormány helyzete alapján olyan 180 cm, de ha csak a vázméretet nézném akkor inkább 170. Nem túl lomha a így kormányzás? Úgy látom az új váz már nagyobb, mint a régi.
én. vagyis az Ákos. tehát bementem a matricás-dekoros boltba és mondtam, hogy mekkora méretben kellene a felirat. aztán 5 perc alatt kivágtaAndris, a hölgyemény bringájára ki készítette a matricát?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
télen, országúton, eddig, ezután
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
úgy gondolod?Szereted a Meridát?
családban maradt a régi monti ismind a 4 a Tied?
/polar sebesség szenzorból több van vagy cserélgetni kell?/
kösz!Azta. Szép "kis" Merida géppark.
Merida Cyclocross Team... szeressük. ;)/
add hozzá az országúti és a téli bringát, az összesen 4, ha jól számoltamAndris: Az "eddig" és az "ezután" szavakból arra jutottam, hogy csak három bringája van. Nem?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960