Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19054 replies to this topic

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts

szep ez csak nem ertem
ha fitneszkedni kell akkor jobb lenne egy valtos mint egy fixi nem?

Fitten tart a fixi, hidd el :)
Ha nem számít a nagy átlagsebesség, helyezés, simán király, én nem vagyok Rémhöri szintjén, de szezonban tartom vele országúton (síkon) a 30km/h-s átlagot. Többre nagyon nem vágyom. Ezt is lehet keményen rakni, de ennek nem feltétlen vannak racionális okai, ha az ember országútra fixivel megy ;)

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
Örülök, hogy tetszik! Fél évig vadásztam rá.... Na nem a nejemre, az tovább tartott :-)))
Szerencsére nem kell különösebben erõltetni a dolgot, ennél különb dolgokra is kapható. Lsd. alul a képgyûjteményemet.

csinos bringa. es irigyellek hogy ra birod venni asszonypajtast ilyen idoben a bringazasra :)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
bigtibi csinos a cube

jelenlegi géppark fele:http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

csinos bringa. es irigyellek hogy ra birod venni asszonypajtast ilyen idoben a bringazasra :)

emiatt én is :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Szép bringa! Jó helyre került a kerék :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
Feltöltött kép
11.9 kg.Még nem teljes. Piros vagy piros fehér selle italia nyereg , fehér (piros? ) stucni, piros kormánydugók.
Feltöltött kép

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
most mondhatnánk, hogy bezzeg focira mindig van pár tízmillió, amit el lehet költeni a semmire..
de az OFF
inkább azt mondom, több szerencsét a pályán, és várjuk a többi bringát is ide a topikoldalakra! :)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
off
Le.
Szerettem, nagyon jó volt, nagyon jól is ment, de sajnos én sem tudom, és más sem tudja megteremteni azokat a körülményeket, ami ahhoz kelljen, hogy _normálisan_ lehessen csinálni.
Hiszen ki ad mondjuk évi 10-15 milliót, hogy nemzetközi szintre kerülhessen az ember? Vagy ki ad 3-4 milliót, hogy itthon nyerjem meg az OB-t...?
És ezek körülbelül a költségekre elegendõek, nem kocsit, lakást venni mellette, vagy pénzt félretenni. Sajna nincs olyan háttértámogatás, ami lehetõvé tenné, hogy ne gondoljak a jövõre.
Idén csak a Bükk Maratonra készültem az arany GT miatt, 2 hónapos felkészüléssel elsõ helyrõl egy defekt miatt estem ki. Gáz.
Szeptembertõl iskola, mellette a táplálékkiegészítõ dolgainak a rendezgetése, meg hobbi tekergészés&úszás.
Nehéz döntés volt, de meg kellett hozni.
on
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Montiversenyzésrõl végleg letettél?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Tam: Zalaegerszegen ott merem hagyni sok helyen egy vastagabb sodronylakattal is, kb 100ezer ez a bringa.

A koncepció amúgy: Jövõre go pest, ezért ha már nem montiversenyzek, mennék millire pályázni, oda robbanékonyság kell, azt meg könnyû fejleszteni, az alapok megvannak. Ez az országúti volt, belecsaptam olyan kerékszettet, ami alkalmas pályázásra is, most egyelõre az egysebis verzió van, ezzel jobban el tudok menni a többiekkel országúton (mint 1 fixivel), és hogy miért egysebi? Mert egyszerû, és mert csak az izmod számít. Olyan mint egy felturbózott Uno-val legyorsulni egy Subaru Impreza-t. Nehezen lehet megmagyarázni racionálisan, de a lényeg hogy nem bonyolult (mármint a bringa). Ha montim lesz az is SS lesz majd. Van elég erõm hogy felrugdossam az emelkedõkön :)
Na a lényeg, hogy ha úgy alakul, hogy majd pályázni fogok, elõször áthegesztetem ezt fixivé, így szokva az "állandóantekerek" érzést, aztán ha nem jön be, simán visszadobom a racsnit. Ha bejön akkor meg pályaváz stb.
A lánc rendelés alatt, a héten itt lesz, a Tufo meg Ausztriából jön, remélhetõleg még a héten.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
szerintem dobj rá egy láncot, meg a szingókat, aztán hadszóljon..
nem kell ezen semmit változtatni..
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
Fú Maggi hát nem semmi a bicó.Nekem nagyon tetszik.Szabad tudni mennyibe került és mennyi a súlya?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szep ez csak nem ertem

ha fitneszkedni kell akkor jobb lenne egy valtos mint egy fixi nem? ha meg kozlekedni, akkor meg hiaba 7 kilo mivel kell hozza ugyis egy 3kilos kryptonite new york ha ott akarod hagyni valahol.

csak kotozkodom :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Persze, a fixi letépné a láncfeszítõt :)

Még nem döntöttem el, hogy ezt, vagy a régi Peugeot acélvázat hegesztetem át, azért van most egyelõre ez, na meg azért hogy végre tekerhessek.

Bocs a módosításért :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

...

Ezt csúnyán benéztem.
szerk: akkor mégsem

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
utólag módosította Rémhöri .)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ez fixi lesz? Csak azért kérdezem, mert a láncfeszítõ az no-no, ha esetleg nem tudod.

...52-18, egyelõre racsnival, láncfeszítõvel, aztán majd fixi, ha kész a hegesztés...

...

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Ez fixi lesz? Csak azért kérdezem, mert a láncfeszítõ az no-no, ha esetleg nem tudod.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

Feltöltött kép
A Tufo S33 Pro és a lánc még hiányzik róla :(
52-18, egyelõre racsnival, láncfeszítõvel, aztán majd fixi, ha kész a hegesztés. Avid fékkarok, WCS kormány, Promax fékek, GP4 felnik.
Majd ha lesz egy kis lóvé, ráugrik egy SLR nyereg, meg átfûzöm revolution-al a kerekeket.
Így 7.3 kg :)

Én nem tennék rá gumit, mennyivel menõbb, ha szikrázik! :D monkeylight a'la lowbudget... :D

Egyébként nem rossz, csak nem lakatolnám le sehova...(ezért van nekem régi szar szutyok bianchim :D nameg, mert szeretem)