Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19054 replies to this topic

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,883 posts
Szép bicaj, kérünk jobb minõségû képeket. :)

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts
Majdnem kész:

Feltöltött kép

Feltöltött kép

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nice

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Thomas Kovacs

Thomas Kovacs

vendég

• fórumtag
  • 96 posts
Hello.

Tavaly beszereztem egy régi Favorit vázat, majd kicsit átfestettem, hogy majd eladom.
Sajnos beleszerettem

tolli

tolli

vendég

• fórumtag
  • 94 posts
  • LocationZalaegerszeg, Hungary
Szép lett a kerékpár, gratulálok!
Örülök a pozitív véleményednek az áttétellel kapcsolatban.
Ha megjön a Konám (tényleg, van valami hír a Major One érkezési idejével kapcsolatban?) és annyira bejön, ahogy számítok rá, akkor lehet, hogy szerzek/építtetek hozzá egy pár könnyû országúti kereket, hátul 15-ös lánckerékkel. A 42/15 pedig majdnem megegyezik az 52/18-cal...

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
csinos Cannondale, meg persze a Wenson és a Coppi is
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,390 posts

A kék Coppi nagyon rendben van! ;)
Matricát hol lõtted?

matuzmaster. tõlük próbálj szerezni.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Köszi mindenkinek :)
Igen, SS, mert ugye nem csúszópapucsos... Az tuti hogy át lesz hegesztve, hogy ne kelljen láncfeszítõt használni, de hogy akkor is SS lesz, vagy kipróbálom majd fixiként, nem tudom :)
És igen, az egyszerûség, letisztultság volt a cél. Ha meg lesz hegesztve, valószínûleg fekete-pirosra átfestetem, és egy fekete telikerék-lemez lesz a hátsókeréken mûgyantából. Talán nyár végére teljesen kész lesz :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
jóféle a Venson! de ugyen csak SS, nem fixi?
2 évig 52-18 áttétellel jártam mindenhova, mert lusta voltam váltani..:)
a 18-as kereket meg is kellett fordítani, úgy megkopott....:D

Flickr

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
A kék Coppi nagyon rendben van! ;)
Matricát hol lõtted?

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Nekem is tetszik, az egyszerûség nagyszerûsége! Nekem Montin volt ilyen durván rövid kormányom, V fékkarok összeértek, nem volt jó, mászásnál nagyon ideges, könnyen befordítottam és kész, tolhattam.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,390 posts
szép. 1xû. semmi sallang. tetszik. tényleg más szingóval menni. sztem sokkal jobb mint a peremes gumik,csak javítani macerás az út szélén. a tufo-nak a peremes szingója hasonlít a legjobban a ragasztott érzéshez. volt régen 1 pár könnyû szingós kerekem. 1 Süvegcukor kupán (Szolnoki Cukorgyár volt a szponzor)sikeresen elkaptam az elsõvel 1 bazi-nagy lukat. akkorát csattant. baromira megijedtem,mert azt hittem kettétört + ledefekteltem. de nem! sikerült végigmenni az etapon. a guminak semmi baja nem lett-pedig csak 200g körüli volt. viszont a felnit -nagy sajnálatomra- kukázni kellett. szegény mavic felni. béke poraira. 2 küllõ közti részen megoldottam a kör 4szögesítését.

az enyém ilyen lett festés,és matricázás után: Feltöltött kép

[IMG][IMG]http://kepfeltoltes.hu/thumb/100305/DSC00469_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/IMG] A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu[/IMG]

na ilyen.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Feltöltött kép
Kész lett :)
Végülis nem a Tufo gumi került rá, mert sikeresen rosszat küldtek németbõl 2 hónap várakozás után. Amíg elkopik, jó lesz ez a schwalbe is. Bejön amúgy a szingó, teljesen más vele menni, bár még nem merem olyan durván dönteni, bennem van a para. Az 52-18as áttétel teljesen OK városon belül, hosszabb országúti tekerésnél még nem próbáltam. A 660as montikormány után kicsit ideges volt elsõre a kormányzása a 455 széles kormánnyal :D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Nálunk is ez lenne a helyzet, de ez szerencsére nem a nappali, inkább amolyan mindenes helyiség (hivatalosan iroda:))

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Szép a Cannondale.
A családomnak meg kihullana a haja, ha a nappali közepén felállítanám a szerelõálllványt..... :)

[highlight] The bike way of life [/highlight]

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

szép mindkettõ.....

Ralph: sikerült találni adaptert?

Igen.
egy 180-ast.
Persze féktárcsa cserével.

Feltöltött kép
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
szép mindkettõ.....

Ralph: sikerült találni adaptert?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
fu ez nagyon szep
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Összeállt a tekerõs gépem, gondoltam felrakom:
Feltöltött kép
Feltöltött kép
A minõség nem a legjobb és a háttér sem épp ideális, de majd egyik hétvégén csinálok normális képeket.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Nekem is bejövös, gratula + a topográfiai térkép (lehet terepet keresni a géphez)

Alapos beavatkozás történt a geóba, remélem jól müxik.
Sok km és ösvényt bele.