Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19084 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Forest: nekem nagyon bejön....amin sokat lehetne fogni még az egy karcsú pedál, és a kormány/stucni/nyeregcsõ szentháromság

meg én bevállalnék valami lebegõs tagot.....DHX Air vagy esetleg levegõs Rocco

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás

17.8 az elég sok egy ilyen gépnél, nem?

A gumikon sokat lehetne spórolni,de nincs most pénzem másikra. :( Amúgy meg kb másfél éve 18,5 vagy 18,6 kg volt,mikor úgy döntöttem,h ebbõl faragni kéne. :D
De Tamaska jól mondja. A 66 sem túl könnyû annak ellenére,h ez full levegõs. :P Még a rugó titánra cserélése is fogna szerintem vagy negyed kilót,de arra sincs most keretem. :(

Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép

Ha valakit érdekel. :) Ami mostanában( 1-1,5 évben) változott. Új XT váltókarok, XT rövidkanalas hátsó váltó( nem shadow!),continental kaiser gumik, funn skinny rl nyereg, és most az xt fékszett. :)

Mondjuk,míg a géprõl lefaragtam ezt a kb 0,7 kg-t, addig én meg felhíztam 3 kg-t . :D

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

Savazást kapok a váz miatt?:)

Azta... szépen összeraktad! Gratula! Ha már itt full(?) XTR-rel állunk szemben, akkor egy FSA carbon kormány-stucni-nyeregcsõ kombó is szóba jöhetne. Na meg egy SLR nyereg is jobban nézne ki rajta. Szerintem. A vázat meg lassan valami komolyabbra illene cserélni ilyen felszereltség mellett... mondjuk egy 9.9 SSL, csakhogy márkanál maradjunk... ;)

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
tamaska, en nem ugy ertettem, hogy a vaz nem lenne " melto " XTR cuccokhoz meg SIDhez, biztos jo a 6os vaz is, csak annyi, hogy altalaban azert arkategoriaban ha nem is tul szorosan de egymashoz szoktak illeszteni a dolgokat, en legalabbis :) De amugy valoban semmi gond nincs a geppel, ilyet nem mondtam :)

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás
A legelsõ épített gépemre emlékeztet. Elõször az elsõ váltót vettem meg, ...
aztán a hátsót. Majd az elsõt vissza kellett vinnem, mert országútihoz való volt. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Nekem is ez jutott eszembe a kep lattan, hogy egy 8as szerias Trek vazra tudnek inkabb elkepzelni ilyen koritest

nincs azzal semmi baj. az XTR felszereltseg nem art semmilyen bringanak, szoval miert ne? nyilvan egy 8000es vazzal konnyebb bringa lenne, de melyikunk gepen nincs semmi amit fejleszteni lehetne? :)

a kona vazak sose arrol voltak hiresek hogy konnyuek. meg asszem Marzo 66 villa van benne, es az se egy apro darab.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Felraktam az új fékszettet,csak még kell egy másik hátsó adapter,mert jelenleg egy 203-as elsõ adapterrel van fönt és így nem épp optimális.
De a fékszett cseréjével lement a gép súlya 17,8 kg-ra! :D Majd rakok fel képet,hátha valakit érdekel. :)

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

Ez a trek váz van olyan jó, hogy ilyen cumókkal szereld? Úgyértem ez nem valami alsóközép kategóriás váz?

Nekem is ez jutott eszembe a kep lattan, hogy egy 8as szerias Trek vazra tudnek inkabb elkepzelni ilyen koritest

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Felraktam az új fékszettet,csak még kell egy másik hátsó adapter,mert jelenleg egy 203-as elsõ adapterrel van fönt és így nem épp optimális.
De a fékszett cseréjével lement a gép súlya 17,8 kg-ra! :D Majd rakok fel képet,hátha valakit érdekel. :)

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás
Ez a trek váz van olyan jó, hogy ilyen cumókkal szereld? Úgyértem ez nem valami alsóközép kategóriás váz?

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Köszi Matt, csak teljes laikusként indultam, vagyok még...Minden építõ jellegû kritikát elfogadok én csak megrendeltem és összerakattam - fél évbe telt az is mire találtam egy normális szerelõt, aki szívbõl dolgozik és a DualControlos cuccot összerakta:)

Én az elsõ fékcsõbõl vágnék, nem keveset.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
és ki az illetõ ha nem vagyok indiszkrét?
mehet privátban is

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Vronsky78

Vronsky78

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Köszi Matt, csak teljes laikusként indultam, vagyok még...Minden építõ jellegû kritikát elfogadok én csak megrendeltem és összerakattam - fél évbe telt az is mire találtam egy normális szerelõt, aki szívbõl dolgozik és a DualControlos cuccot összerakta:)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
stucni uton e-bayrõl, nemsoká tolok képet

igy is használható csak van kiseb gigszerek

kell könnyû kerékszett
kell 2db tárcsafék

oszt 100%

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az osszkep nem rossz, nekem a nyeregcso-stucni-kormany kombinacio jobban kilog a sorbol mint a vaz. es en is rovidebbre vagnam a villanyakat. meg forditanek lefele a poplock karon.

de a lenyeg hogy jo legyen, mukodjon, es neked megfeleljen.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
szép, de az a nyakcsõ nagyon hosszú és a poplock kar is elég idiótán áll.

Vronsky78

Vronsky78

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Savazást kapok a váz miatt?:)
K
K
K
K
K

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

köszönöm:)
holnap kiderül mennyire találták el a rendszert, aztán majd be is számolok a tapasztalatokról.

kivancsian varjuk. a komplett bringas keppel egyutt :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

huhh

nem gyenge. allitolag ez egy nagyon jol eltalalt rugozas

köszönöm:)
holnap kiderül mennyire találták el a rendszert, aztán majd be is számolok a tapasztalatokról.

bandyta

bandyta

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

váltót rá ha a váz engedi,másik gumikat,egy terelõt ,és kb kész is,idõvel egy másik telot!
alapnak jó gép!

Én is így gondoltam valahogy. Nomeg egy könnyebb alu vázat. :)