Amúgy finom. Már hiányoltam a képeit.

De hol az elsõ váltó? :?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Picasa Webalbumok - mofe - rm_slayer_sxc
úgy érzem jól döntöttem, h. ezt a vázat választottam! féltem a 16.5"-os mérettõl, de a hosszú nyeregcsõvel(400as, és lehetett volna rövidebb is..) és a 100as stucnival sokkal kényelmesebb mint a canyon volt. az irányítást sem érzem lomhának és nem fáj a derekam sem..
a szombatii rövidke kör tapasztalatai alapján a rendszer messze finomabban teszi dolgát mint az említett canyon 4forgáspontos megoldása. úgy tûnik van igazság a rocky mountain oldalán olvasható leírásban, valóban odatapasztja a kereket a talajhoz! dhx air csodásan indul meg.. 2állású propedal, bekapcsolva kiálláskor sem volt zavaró pogózás.
tetszik a nyeregvázcsövön a kis matrica: "proudly signed by the welder who created your frameset" és ott az aláírása:)
felsõcsõ elején-tetején ujjlenyomat: "rocky mountain handbuilt", baloldalon elöl a festék- és lakkréteg alatt az easton embléma.. tetszik.. de persze kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is:)
váz: '08 rm slayer sxc70, 16.5"
villa: '09 vanilla rlc qr15
váltás: xo gripkó, x9, xt
fék: juicy 5, 203, 160
hajtás: truva firex, pc970, xt sor
kerekek: novatec-dt-syncros dp25
gumik: elöl conti mk 2.4 kevláros, hátul zmax 2.1
kormánycsapágy: syncros fl
kormány: fsa xc280
stucni: syncros am 100mm
nyeregcsõ: syncros microadjust 400mm
nyereg: selle italia xo trans am
ami még változik: nóném markolat helyett valami emberibbet(kb akármit), fékek felújítása után tartóbakos xt tárcsákat 203-180as méretben.
következõ project: a hátsó agy helyére hope pro2/dt340, Syncros DS23, fekete húzott küllõk, kék niplik.
17.8 az elég sok egy ilyen gépnél, nem?
Savazást kapok a váz miatt?
Nekem is ez jutott eszembe a kep lattan, hogy egy 8as szerias Trek vazra tudnek inkabb elkepzelni ilyen koritest
17.8 az elég sok egy ilyen gépnél, nem?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Felraktam az új fékszettet,csak még kell egy másik hátsó adapter,mert jelenleg egy 203-as elsõ adapterrel van fönt és így nem épp optimális.
De a fékszett cseréjével lement a gép súlya 17,8 kg-ra!Majd rakok fel képet,hátha valakit érdekel.
Ez a trek váz van olyan jó, hogy ilyen cumókkal szereld? Úgyértem ez nem valami alsóközép kategóriás váz?