Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19084 replies to this topic

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Na de ON:

kémfotó
http://img138.images...9/dscf1071f.jpg

csak rakd már össze, aztán menjünk hegyre!!
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

Na de ON:

kémfotó

Ugyanilyen ágynemûhuzatom van. :D
Jó lesz ez a Giant!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Magyarul kár vót eladni mer szép volt....csak a masni villa helyett kellett volna bele egy átütõs reba

ja
lenne felesleg pénzem visszavásárolnám. most árulja új gazdi

hát igen az a marzo volt életem egyik nagy tévedése/csalódása . volt aztán benne uturnos recon, meg a talas. meg dhx air tag.
reba kevés lenne bele, reveleatin kéne neki
de igazából egy float 36 r 130 ra összecsukva, simán van hozzá elég masszív
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Magyarul kár vót eladni mer szép volt....csak a masni villa helyett kellett volna bele egy átütõs reba

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Tig: "Kár érte, kiváló ügynök volt...."

lehet már lassú vagyok, de bõvebben ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Tig: "Kár érte, kiváló ügynök volt...."

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
LoL
remélem csak jókat mesél :D

túra felõlem ok .)

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Köszi!
Nincs máshol hely a szobámban :P

Hegyre épül ez, túrázni, meg ha az van akkor csapatni. Utcára, aszfaltra ott a colnago, játszósnak meg a polarx.
nekem a pike majdnem 2500, a 66 biztos nehezebb. 2mm-es küllõk 440g körül vannak. szóval hamar összejön az a plusz 2.4kg .)
equalizert szerintem ne. netes írásokból úgy rémlik, hogy gyengus. gyári súlyadatok meg nem túl reálisak.

Falon lévõ festményt barátnõmtõl kaptam. Õ festeget, rajzolgat. (markoborcsi.netnet.net oldalon fenn van egykét munkája)

Amúgy most a polarxszel nyomulok hegyen, kihúzott nyeregcsõvel deszka nyereggel és ezer jó! Nem kell csúcsgép, hogy élvezze az ember .)

ha majd elkészül összehozhatnánk egy túrát! Alihoz ha betérek a boltba, minden alkalommal elõkerülnek a kõszegi élmények:)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Köszi!
Nincs máshol hely a szobámban :P

Hegyre épül ez, túrázni, meg ha az van akkor csapatni. Utcára, aszfaltra ott a colnago, játszósnak meg a polarx.
nekem a pike majdnem 2500, a 66 biztos nehezebb. 2mm-es küllõk 440g körül vannak. szóval hamar összejön az a plusz 2.4kg .)
equalizert szerintem ne. netes írásokból úgy rémlik, hogy gyengus. gyári súlyadatok meg nem túl reálisak.

Falon lévõ festményt barátnõmtõl kaptam. Õ festeget, rajzolgat. (markoborcsi.netnet.net oldalon fenn van egykét munkája)

Amúgy most a polarxszel nyomulok hegyen, kihúzott nyeregcsõvel deszka nyereggel és ezer jó! Nem kell csúcsgép, hogy élvezze az ember .)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
ágyas fotó anno
Feltöltött kép

erre a szarra meg tettem klikkpedált meg gps-t és megtízszereztem az értékét :)

Feltöltött kép

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Trigger. Elhiszem neked. :) Nincs belekalkulálva a küllõ jól gondolod,mert nem tudom,hogy milyen hosszú van berakva. A 66 súlyát a marzo honlapjáról szedtem, õk meg asszem nyak nélküli súlyt adnak ott meg. Szóval lehet,h abban is igazad van. :)

A Giant nagyon baba.Most ez második gépnek épül? Kemény a rugóstag. :P És a falon lévõ kép az nagyon tetszik. Saját rajz?
Nekem csak az elõszoba volt,ameddig eljutott a bicajom. :) Anyám ki is vágná,ha az ágyra tenném. :D

OFF:55 kg-hoz elhiszem,hogy elég. De én most vagyok 70-72 kg és nyárra szeretnék 75 kg körül lenni. Szóval nem tudom. De ellenben néztem a SUN equalizer 27 vagy 29 es felnijeit. Baráti ár és egyiknél 482 g a másiknál 520 g. Én mondjuk a méretei miatt az utóbbival szimpatizálok. A két felnin már így is 140 g-t nyernék,ami nem rossz kezdetnek. Ezek új típusok? még nem hallottam róluk.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
üresen meg 3400 körül van a váz

gugli engem se, de van jó mérlegem meg dolgoztam olyan helyen ahol tudtam méricskélni :)

kerekeknél a küllõk bele vannak kalkulálva ? mert nem úgy néz ki

meg a 66 is 2700 körül rémlik

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Annyira durván néz ki az ÁGYON....
Tartottam már 3 bringát szobában de az ágyra még sosem másztak fel... Igaz, azok komplettek voltak, használatban.

Amúgy begyere. Ha most építenék gépparkot, Reign-t vagy Reign X-et vennék "nagy" gépnek, maratonozni meg egy XtC karbont vagy egy C Scalpelt...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
719 állítólag bivaly erõs. Ezért mertem bevállalni a 55kilómhoz. Szeretnék vele én is menni külföldi bikeparkba. Remélem jó lesz.
Ha erõsebbet akarsz, akkor DT-nek van 500g körül felnije szerintem. Mavicból sajna en521 a következõ ami már 540g.

Na de ON:

kémfotó

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts

nem néztem még végig de a váz a taggal minimum 300 grammal több

A hiba jogát fentartom. :) A váz súlyát hasra ütésre vettem,mert nem találtam róla semmit. De lehet csak azért mert engem nem szeret google.
A ROCO mindenesetre Rugóval együtt 991.5 gramm. Ha így mondjuk 4400 grammnak veszem a vázat,még akkor is hiányzik 2 kiló a teljes mérlegeléshez képest.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Forest gépe részletekben (internetes adatok)

[ATTACH]2176[/ATTACH]

nem néztem még végig de a váz a taggal minimum 300 grammal több (sima mezitlábas vanilla r taggal 42xx gramm 17-esben)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Forest gépe részletekben (internetes adatok)

[ATTACH]2176[/ATTACH]

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Jól hangzik. Bár ez a 719es felnire azt írja,h 2,3-as gumiméretig. Meg nem tudom,h mennyire bírná ez a felni pl. a Schladmingi DH pályát. Kicsit drága muri lenne egy körre ,de még egy hétre is. De nem leszólni akarom,mert nem ismerem,csak olvasom,h ezt a light-osabb tekerésekhez javasolják.
Agyakban nézegettem a BTS agyakat. Azokról tud valaki valamit?

Amúgy keményen megbízhatók ezek a netes súlyadatok. :D Kemény 2,4 kg-s eltérésem van a mérthez képest. (Mondjuk pár apróság súlyát nem tudom,de nem hinném,h ennyit nyomna a latba a fékkábel és a benne lévõ olaj,meg a markolat és a kormánycsapágy) :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Bocsi,de pesten vagyok a gép meg otthon pihen,így nem tudom csak a komplett tag súlyát.
Be írogattam a dolgokat,de csak a neten talált adatokkal, meg egy két hiánnyal,de nem egyezik azzal,amit a mérlegen mértem. :D
Remek. Nem tudom belinkelni. Hogy a túróba kell? :$

Küld el nekem mail-ben (novainvictai@hotmail.com) és felrakom, hogy más is hozzá tudjon szólni pár okos gondolatot. Rugó súlyát meg írd majd meg ha a gép közelében leszel, és adunk pontos adatot hozzá titán vonatkozásában.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Bocsi,de pesten vagyok a gép meg otthon pihen,így nem tudom csak a komplett tag súlyát.
Be írogattam a dolgokat,de csak a neten talált adatokkal, meg egy két hiánnyal,de nem egyezik azzal,amit a mérlegen mértem. :D
Remek. Nem tudom belinkelni. Hogy a túróba kell? :$