Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19054 replies to this topic

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 posts
Használd merészséggel tolli!
Szép, bár én még mindig nem értem a cyclocross mivoltát. Futni egy bringával a hónom alatt padokon ugrálva át?! Most vagy sár vagy beton....
De neked sok-sok km-t!
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ugy kell, hogy jobb klikk a kepre, es onnan ki kell masolni a kep tulajdonsagait, es aztan azt berakni a Feltöltött kép nyomas utan
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tolli

tolli

vendég

• fórumtag
  • 94 posts
  • LocationZalaegerszeg, Hungary
Nem tudom, miért nem jeleníti meg a képeket...
Akkor link: Picasa Web Albums - Zsuzsa - Kona Major One

tolli

tolli

vendég

• fórumtag
  • 94 posts
  • LocationZalaegerszeg, Hungary
Sziasztok!
Ma átvettem a kerékpárom, egy Kona Major One-t. Közben esett az esõ, úgyhogy tökéletes alkalom nyílt arra, hogy elemében mutathassa meg, mit tud. Jól összesároztam és nagyon élveztem a másfél órás próbautat. Igazán jókat lehet gyorsulgatni vele, lassítani viszont kevésbé. Még be kell kopniuk a fékeknek, vagy nekem kell bátrabban ereszkednem :)
Pár béna mobilos képet is mellékelek, késõbb lesznek jobbak is:
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintem az epic vaz 150-200grammal konnyebb.

amugy most cserelodik a villa, meg majd egyszer ha raszanom magam akkor lesz XTR fek es fekkar. meg King fejcsapagy. meg ASR5 fullkarbon vaz :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Jó ötlet! Este összeszámolom, a hiányzó adatokat meg saccolom :)

Tamaska, a Tiedet elnézve az enyém se lehet sokkal nehezebb. A villám kb. 250 gramm mínusz, kerekeken kb +100gramm, külsõkön kb. -100x2 gramm. Hajtómûbõl és váltókarokból xt-m van az xtr helyett, ez ugye valamivel nehezebb, viszont a féken is nyerek pár grammot. A váz tömegéhez lövésem sincs. Bízom a 12 kg alatti tömegben :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Amennyiben van rá fogadókészség, akkor csinálhatnánk egy Fórumos kerékpár adatbázist, az alábbiakban mellékelt táblázat alapján. Egyes cellák tartalmaznak kiegészítõ információkat, melyre az adott cella jobb felsõ sarkában szereplõ piros jelzés utal. A táblázattal kapcsolatos észrevételeket, kiegészítõ információkat várom a novainvictai@hotmail.com email címre.
A nyilvántartás elérhetõségét, ha van létjogosultsága a dolognak megoldjuk valamilyen formában.

[ATTACH]2192[/ATTACH]

ZsZs

ZsZs

vendég

• fórumtag
  • 61 posts

Szia!
Itt van két konkrét link link

Köszi! :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
no kitoltottem enis. az adatok nagy resze sajat meres

RAUH-Welt
B E G R I F F

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 posts

Te tudod mire költesz, eszembe nem jutna lebeszélni :)
de végigülve néhány tucat bringát 8 kilóstól kb16 kilósig meggyõzödésem hogy ilyen súlyú bringánál -ha az nem forgó tömeg- még egy kilót sem érez meg az átlag bringás. egy 10 kilós montinál egy versenyarc talán észrevesz 200 grammot -más kérdés hogy az itt rendszeresen irogató cca 150 ember közül kb 10 van akinek tán számít- de hogy egy 6"-t mozgó fulli 15,2 vagy 15,5 kiló az kb qrva mindegy. persze jobban mutat a mérleg a fényképen ha negatív éréket mutat :),

edit : a 150-et rocsi írta én meg nem gondolkodtam rajta csak írtam egy kicsit bövebb tartományt. :) valamikor utána néztem a súlyoknak de már nem emléxem.

Ez nálam is így van, párszáz grammos súlykülönbséget tekerés közben totál nem érzékelek.
stumpjumpa

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Na de ON:

kémfotó
http://img138.images...9/dscf1071f.jpg

csak rakd már össze, aztán menjünk hegyre!!
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

Na de ON:

kémfotó
http://img138.images...9/dscf1071f.jpg

Ugyanilyen ágynemûhuzatom van. :D
Jó lesz ez a Giant!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

Magyarul kár vót eladni mer szép volt....csak a masni villa helyett kellett volna bele egy átütõs reba

ja
lenne felesleg pénzem visszavásárolnám. most árulja új gazdi

hát igen az a marzo volt életem egyik nagy tévedése/csalódása . volt aztán benne uturnos recon, meg a talas. meg dhx air tag.
reba kevés lenne bele, reveleatin kéne neki
de igazából egy float 36 r 130 ra összecsukva, simán van hozzá elég masszív
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Magyarul kár vót eladni mer szép volt....csak a masni villa helyett kellett volna bele egy átütõs reba

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

Tig: "Kár érte, kiváló ügynök volt...."

lehet már lassú vagyok, de bõvebben ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Tig: "Kár érte, kiváló ügynök volt...."

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
LoL
remélem csak jókat mesél :D

túra felõlem ok .)

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Köszi!
Nincs máshol hely a szobámban :P

Hegyre épül ez, túrázni, meg ha az van akkor csapatni. Utcára, aszfaltra ott a colnago, játszósnak meg a polarx.
nekem a pike majdnem 2500, a 66 biztos nehezebb. 2mm-es küllõk 440g körül vannak. szóval hamar összejön az a plusz 2.4kg .)
equalizert szerintem ne. netes írásokból úgy rémlik, hogy gyengus. gyári súlyadatok meg nem túl reálisak.

Falon lévõ festményt barátnõmtõl kaptam. Õ festeget, rajzolgat. (markoborcsi.netnet.net oldalon fenn van egykét munkája)

Amúgy most a polarxszel nyomulok hegyen, kihúzott nyeregcsõvel deszka nyereggel és ezer jó! Nem kell csúcsgép, hogy élvezze az ember .)

ha majd elkészül összehozhatnánk egy túrát! Alihoz ha betérek a boltba, minden alkalommal elõkerülnek a kõszegi élmények:)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Köszi!
Nincs máshol hely a szobámban :P

Hegyre épül ez, túrázni, meg ha az van akkor csapatni. Utcára, aszfaltra ott a colnago, játszósnak meg a polarx.
nekem a pike majdnem 2500, a 66 biztos nehezebb. 2mm-es küllõk 440g körül vannak. szóval hamar összejön az a plusz 2.4kg .)
equalizert szerintem ne. netes írásokból úgy rémlik, hogy gyengus. gyári súlyadatok meg nem túl reálisak.

Falon lévõ festményt barátnõmtõl kaptam. Õ festeget, rajzolgat. (markoborcsi.netnet.net oldalon fenn van egykét munkája)

Amúgy most a polarxszel nyomulok hegyen, kihúzott nyeregcsõvel deszka nyereggel és ezer jó! Nem kell csúcsgép, hogy élvezze az ember .)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts
ágyas fotó anno
Feltöltött kép

erre a szarra meg tettem klikkpedált meg gps-t és megtízszereztem az értékét :)

Feltöltött kép