Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19084 hozzászólás a témában

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
fekete kupak kellene (ha van csak kupak)

Mai túra bringái:
Ibis Mojo
Lapierre Spyci 916
Spez. Enduro
Santa Nomad
Liteville 301

Meg találkoztunk egy csoport magyarral (nem túrázók). Sajnos csak kellemes huzvétot tudtam nekik odakiabálni. Most meg bánom, hogy nem álltam meg, de olyan szév volt a terep :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
erre még énsem jöttem rá, h az mifaszt csinál ott
majd jól lefekszelem

amugy tervben van 2 hetente hétvégén 2 napos túrák, meg maraton
nem disznek épitettem, ahhoz tul szar :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

azért szerintem senki nem hozott ki 100e forintból egy 9 kg-os montit :D

Használni is fogod vagy csak dísznek építetted? :)

A váltófül miért néz ki ilyen furcsán, minek van rajta az a kis kampó? Lehet rá váltós váltófület is rakni és váltóval használni?

A sebesség mindent megold.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Rebell: esetleg Salsa?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
német házaspár garázsábol, behozták h adjuk el,2005-ös, 2szer használták én meg megvettem :D

fuck me, i'm famous!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
sala:
váz honnan?

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Sala, Gabe szépek a bicók gratula.

off
az a kcnc kupak kapható csapágy nélkül is? Elvileg külön is kaphatóak a karmok kupakkal + csavar, de sehol nem találtam. Esetleg más "egzotikus" megoldás?

amit linkeltem képet kupakról, az csak a kupak, kormánycsapágy(ha jól értelmeztem, és kormánycsapágyra gondoltál..) nélkül.
amint elhatározom magam és rendelek(ftwbikes), akkor ha gondolod kettõt kérek, és kiküldöm postával neked.
bár.. ahogy elnézem a hope színei közelebb állnak az elképzeléshez.
(eh.. mióta nincs barátnõ, marad pénzem..)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
köszi rebell

azért szerintem senki nem hozott ki 100e forintból egy 9 kg-os montit :D

fuck me, i'm famous!

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Sala, Gabe szépek a bicók gratula.

off
az a kcnc kupak kapható csapágy nélkül is? Elvileg külön is kaphatóak a karmok kupakkal + csavar, de sehol nem találtam. Esetleg más "egzotikus" megoldás?

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás

B+ is lehet jó.

Szerintem simán. Többször megfordult már a fejemben, hogy jó lenne lecserélni a B+ kiegészítõimet. Amit nézegettem a helyére alap ritchey, truva, vagy raceface(bár ez drágább)... háááát igen sokat kellett volna kiadni összesen, és súlyban jóval többre jöttem volna ki, mint a mostani BikePositive-al.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

irigylem a problémádat :D

amugy a cannondale-em excenteres középpel van

hát.. hamár(sajnos) inkább a vitrinbringa státuszhoz áll közelebb, legyen csinos:)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ugyanolyan színûek lesznek a Kcnc cuccok, csak fényképen elég nehéz visszaadni az eredeti színt. Nézd meg pl. a képeimen a Kona narancs színét, aztán nézd meg a konaworld-ön, utóbbi ronda matt narancs, elõbbi pedig élénk.

Kösz a dicsérõ szavakat.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
irigylem a problémádat :D

amugy a cannondale-em excenteres középpel van

fuck me, i'm famous!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

nem egyszeru ugyanazt a szint kihozni. attol fugg hogy mennyi ideig hagyjak benne a savban a cuucot. a gyartonak eleg odafigyelni arra hogy minden kek kormanya ugyanolyan kek legyen, nemhogy meg masokhoz is igazodnak

arra gondoltam, h. házon belül lehetne egyforma árnyalatú a cucc. kcnc hézagolók és hajtómûcsavarok vannak fent, szeretnék még nyeregcsõbilincset(meglepõ módon, a gyári nem teljesen tökéletes..), meg kupakot a stucni fölé.
http://www.ftwbikes....0&q=100&brand=-
míg a hézagoló "foxos" kék, addig a másik két alkatrész.. hát sokkal világosabb és így szerintem eléggé megbontja az egységet.

on

lacix86

lacix86

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Dehogy vettem sértésnek, pusztán kíváncsi voltam a véleményetekre, hogy mit érdemes átszabni még a drágán
Amúgy városi/hétvégi túrázásra használom, megjártam már vele az Ingolstadt-Gyõr távolságot, jól bírta :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

A stucni, a váz, a pedál és a nyereg/nyeregcsõ maradt meg egyedül a régi bringából. Na meg az a förmedvény RST omni teleszkóp, nyáron cserére szorul :)
Mint említettem, ez egy 65.000es Magellan Draco volt, azért tûnnek "teszkósnak" a gyári alkatrészek. Bikepositive mindegyik :)
Amúgy SKS sárvédõk vannak rajta
A kilométeróra madzagját a héten vágom ki a fenébe, mert eltûnt az órám, így hiába lóg rajta... Most rendeltem hozzá újat
A fékek meg használtan lettek megvéve, így nem igazán akartam átszabni õket, felfogattam, aztán ha lesz több pénzem, méretre vágatok egy másik csövet, ezek már úgyis öregecskék :) (nota bene a fékhatás így is elég korrekt :D)

Akkor örülök, hogy nem vetted sértésnek a kommentemet. Nem kell feltétlenül drágának lennie a kiegészítõknek, B+ is lehet jó.

lacix86

lacix86

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás

A kilométeróra madzagja nagyon csúnyán van vezetve. Nem értek a tárcsafék vezetékekhez, de nem feleslegesen hosszú a hátsó? A stucni, nyereg, nyeregcsõ, pedál és a sárvédõ nekem nagyon teszkóssá teszi az egészet. Persze ez nem a "kéne ez a bringa" topik.

A stucni, a váz, a pedál és a nyereg/nyeregcsõ maradt meg egyedül a régi bringából. Na meg az a förmedvény RST omni teleszkóp, nyáron cserére szorul :)
Mint említettem, ez egy 65.000es Magellan Draco volt, azért tûnnek "teszkósnak" a gyári alkatrészek. Bikepositive mindegyik :)
Amúgy SKS sárvédõk vannak rajta
A kilométeróra madzagját a héten vágom ki a fenébe, mert eltûnt az órám, így hiába lóg rajta... Most rendeltem hozzá újat
A fékek meg használtan lettek megvéve, így nem igazán akartam átszabni õket, felfogattam, aztán ha lesz több pénzem, méretre vágatok egy másik csövet, ezek már úgyis öregecskék :) (nota bene a fékhatás így is elég korrekt :D)

K
K
K
K

Remélem így már mûködnek... Köszi MaTT az utolsó kép linkelését!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Gabe, Te aztán megadtad a módját :) Grat!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem egyszeru ugyanazt a szint kihozni. attol fugg hogy mennyi ideig hagyjak benne a savban a cuucot. a gyartonak eleg odafigyelni arra hogy minden kek kormanya ugyanolyan kek legyen, nemhogy meg masokhoz is igazodnak
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

mof, az Epicen Chris King hézagolók vannak nem Kcnc. Amúgy a Kcnc minden más márkánál világosabb kék cuccokat csinál, szóval szerintem eléggé eltér.

ó.. pedig egész hasonló árnyalatú mint a kcnc(nekem ilyenek vannak).
nem értem miért nem lehet egyforma színmélységû alkatrészeket készíteni..