feleségem szavaival élve: ez nem gusztustalan.
A feleségem nagyon megértő a hobbimmal kapcsolatban, de minden vásárlás előtt ő, mint a családi ízlésrendőrség tagja, rá kell üsse a kerékpárra a "szép" pecsétet
A feleségem nagyon megértő a hobbimmal kapcsolatban, de minden vásárlás előtt ő, mint a családi ízlésrendőrség tagja, rá kell üsse a kerékpárra a "szép" pecsétet
Mindig béna vagyok a kép linkeléssel (beilleszteni sohasem sikerült), a céges gépemen tiltva van a bikemag, a másikon pedig a Safari nem enged belépni...
talán most sikerül a link, jelen konfiguráció (teljesen gyári), pedállal és kulacstartókkal 7.5 kg. A nyeregcső néha még nyikorog egy kicsit (sok-sok karbon paszta és túlhúzás után), de már tudom, hogy még egyszer feleslegesen nem fogok középcsapágyat cseréltetni, mert nem az a hangadó.
jó társaságban voltunk a hétvégén.
Szép vasak! A Deepspace ezzel a kormánnyal hozza az ősmonti érzést? Az On-One-nal összefutottatok vagy tervezett volt a közös túra?
Mindig béna vagyok a kép linkeléssel (beilleszteni sohasem sikerült), a céges gépemen tiltva van a bikemag, a másikon pedig a Safari nem enged belépni...
talán most sikerül a link, jelen konfiguráció (teljesen gyári), pedállal és kulacstartókkal 7.5 kg. A nyeregcső néha még nyikorog egy kicsit (sok-sok karbon paszta és túlhúzás után), de már tudom, hogy még egyszer feleslegesen nem fogok középcsapágyat cseréltetni, mert nem az a hangadó.
https://drive.google...?usp=share_link
@tolli: szóval vettél egy bicajt.... Hm... ...és még csak meg sem mutatod.... Hm....
Vicc vót'! persze örülünk, ha kerül ide kép!
Köszi szépen, srácok! Igyekszem minél többet menni és menni, hogy ne csak sorakozzanak a bringák, hanem kopjanak is, mert arra valók.
A pace 2in1, így legalább még maradt hely a szobában a "későnjövőknek"
nahát, nem sok hozzászólás érkezett, pedig itt aztán van látnivaló! nem meglepi, a sorban legbelül lévő a kedvencem, még mindig. (második a gravel, hamár... ) viszont tetszik ez a legújabb szerzemény is, nagyon letisztultnak tűnik és kicsit olyan, mintha valami manga-fan rajzolta volna jókedvében. egyszóval jól néz ki, gondolom, gyors is mint a veszedelem. sok gyors és még gyorsabb kilométert vele!
Nagyon klassz gépek, szép tiszta környezet, gratulálok!
Mikor fiatal voltam nekem is így sorakoztak a szobában. Na ott lakok lakik most a fiam
Eladósorba került kedvenc országútim, a jó öreg Triban 520, itt hagyok róla is egy képet, mert nem vagyok benne biztos, hogy volt már. Meglepően gyorsan elkelt, mondjuk egy nagyon egyben lévő, jó kis bringa volt mindvégig, semmilyen panaszom nem volt rá sosem.Aztán adódott a lehetőség, én pedig ezúttal éltem vele, mert jó rég óta járt már a fejemben egy igazán modern országúti kipróbálása. A gyári összeállítást kicsit módosítva cseréltem a kerékszettet, valamint tubeless szalaggal és szeleppel szereltem fel őket, és természetesen ennek okán a gumi is tubeless lett, méghozzá 32mm-s méretben. Felkerült még az egyik kedvenc karbon nyergem, valamint egy spd formátumú országútisabb pedál. (mert országúti platforma, plussz egy új cipőre emiatt most nem gondoltam, de lehet, hogy eljön az ideje.)Aztán ha már elkészült az új szerzemény, kicsit rendbe tettem a szobát, és besoroltam a flottát katonás rendbe:A továbbiakban már csak menni kell továbbra is, sokat!
Nagyon klassz gépek, szép tiszta környezet, gratulálok!
Mikor fiatal voltam nekem is így sorakoztak a szobában. Na ott lakok lakik most a fiam
nahát, nem sok hozzászólás érkezett, pedig itt aztán van látnivaló! nem meglepi, a sorban legbelül lévő a kedvencem, még mindig. (második a gravel, hamár... ) viszont tetszik ez a legújabb szerzemény is, nagyon letisztultnak tűnik és kicsit olyan, mintha valami manga-fan rajzolta volna jókedvében. egyszóval jól néz ki, gondolom, gyors is mint a veszedelem. sok gyors és még gyorsabb kilométert vele!
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Valakitől szeretnék idézni: nájsz bájk, csak az a kormány!
nah, alakul, lassan meg is leszünk. még a fékeket kell kitaláljam, meg talán egy nyeregcső több hátranyúlással. ...és megígérem, hogy több képet nem teszek be róla erre az oldalra!
Szemetelek én is még, egy jó darabig így marad: átkerült az XTR pedál a montiról, kapott egy Thomson nyeregcsövet mert mást nem tudok elképzelni, 44-es Tufo külsők melyek a 25 mm-es felnivel inkább 45-46 mm-t képviselnek. IMÁDOM.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
nah, alakul, lassan meg is leszünk. még a fékeket kell kitaláljam, meg talán egy nyeregcső több hátranyúlással. ...és megígérem, hogy több képet nem teszek be róla erre az oldalra!
nájsz bájk, csak az a kormány! ja, meg lemaradt a monokróm szűrő is!!
kanyon: én voltam az egyik jelentkező, mikor szóba került, hogy eladó lesz. szégyenszemre visszakoznom kell. agyaltam ezen a "próbáljunk ki valami modern bicajt" dolgon, végül arra jöttem rá, hogy nagyon jül megvagyok az elavult vackaimmal.
mesélj, kérlek, erről a D-fuse csőről. én azt hittem, Giant-ba már csak D-fuse cső mehet, nem is tudtam, hogy mehet bele hagyományos is...
Én is jelentkeztem akkortájt, aztán volt egy kellemetlen élményem egy monti maratonon és egy kellemes a Balaton Fondo-n, meg egy péntek délutánon gyanútlanul betértem a nagykanizsai Janko's Bike szaküzletbe, aminek az eredménye egy 11-es DA Di2-es Astana csapatszínű Wilier Zero SLR lett (2021-es), ami jó pár évre kimerítette a hobbira szánt keretemet. úgyhogy mostanában nem költök mountain bike-ra, a Kona-t nyúzom a zalai dombokon.
kanyon: én voltam az egyik jelentkező, mikor szóba került, hogy eladó lesz. szégyenszemre visszakoznom kell. agyaltam ezen a "próbáljunk ki valami modern bicajt" dolgon, végül arra jöttem rá, hogy nagyon jül megvagyok az elavult vackaimmal.
mesélj, kérlek, erről a D-fuse csőről. én azt hittem, Giant-ba már csak D-fuse cső mehet, nem is tudtam, hogy mehet bele hagyományos is...
Köszi!
Pedig ki kellene próbálnod egy csupa szénszál cuccot én tudom
D-Fuse: szerencsére ki lehet cserélni hagyományosra is. Revolt-ban a D-Fuse cső 30.9-es de ugye le van csapva az egyik oldala. Elvileg - és talán gyakorlatilag is - érezni, hogy mivel a hátsó résznél egy 15 centis darab van a cső és a nyeregcső fala közt, az első résznél meg egy fura szorító, a cső is csapott, van csillapítása és mozgása. De ha rákeresel, rengeteg usernek recseg és ropog. Összerakod jó, 25 km után recseg. Mindenhol bekentem zsírral, becsúszott, ha csak ott ahol kellene (használati szerint!!) akkor karbon pasztával nem csúszott be ugyan, de olyan recsegést még nem hallottál. A megoldás egy rendes 30.9-es cső lett kevés karbon pasztával (így kimarad a közdarab ami amúgy sem szimpatikus), a szorítót meg a váz felöli oldalon ezzel a cuccal kentem be finoman (átmenő tengelyeket is ezzel szoktam, olyan csavarokat is ami koszos lesz mindig): https://motorex.com/...i-seize--236776
Jó lett, csend van .
Nagyon tetszik, gratulálok, jól tetted, hogy megosztottad!
Ez most kék, vagy zöld?
Köszönöm!
Deep Lake a fantázianeve, elég találó. Passz, hogy zöld vagy kék, kicsit mindkettő.
Muszáj feltennem .
Nem semmi 1.2 kilóval könnyebben a kerekek körül, divatos külsőt is kapott egyelőre 40-es méretben, 2.5 baron próbáltam. Repül a gépezet.
Igazából egész jó érzés 10 év után nem fekete kerékpáron ülni, bár azt nem tudom eldönteni tetszik e a színe .
Nagyon tetszik, gratulálok, jól tetted, hogy megosztottad!
Ez most kék, vagy zöld?
Rabbit módosította - 2023. július 19. - 13:08