Eladtam a Tribant pedig jó volt, de valahogy kevés és gyerek trélert már nem húzok. Itt kattogtam nektek is éveken át, kell egy gravel ami geoban is az (12 évvel ezelőtt még CX-ben próbálkoztam, utána volt ugye a SS gravel acél vázon, azóta hiányzott és mindig győzött az MTB).
Már év elején kerestem a Giant modelleket de akkor már nem voltak . Pár hete elmentem egy érdekes boltba Budapesttől 70 km-re, és sikerült nem vennem használtan egy Rose Backroad modellt. Hazafelé bementem a kedvenc hazai boltomba és láss csodát annyian nem vették át az előrendelt kerékpárokat, hogy jutott hozzánk is. Jó árat kaptam nagyon, meg is vettem.
1.5 hete van meg, azóta mentem egyben 152 km-t Budapest - Balatonalmádi vonalon, majd Almádi - Veszprém és vissza. Ma egy 40 km 930 méter szinttel. El is döntöttem, hogy eladom az mtb-t. Ezzel a géppel még nem tudom mi lesz. Hihetetlen kényelmes, ezt amúgy mindenhol olvasni róla. A Giant nyeregcső kialakítás egy rémálom, cseréltem hagyományos 30.9-re és minden rendben lett. Felszereltségben 2x10, GRX400 de egész jó. Az biztos, hogy kap Newmen kerékszettet és már jönnek másik külsök (ha ezt is eladom akkor a kerekek mennek az új gépbe, minden jobb gravel 12x100/12x142). Ezzel 1.3 kg-ot faragok az amúgy nem nehéz váz + egyebekből de a kerekek nagyon nehezek (670 gramm/külső és 2400 gramm/szett kerék az nagyon sok).
Szóval még lehet ezt is eladom pár hónap múlva és veszek valami fekete karbon Giant Revoltot (ugyan ez a geoja) .
Akinek kell a Canyon váz + villa jelezze (sorry, off de anno volt érdeklődés, most vihető azonnal)!