Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19084 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

No de montis cipõben már ciki tekerni egy országútit nem? :) Mert az már látszik is. Vagy milyen cipõt társítatok a pedálhoz?

SH-M122. es nem erzem ugy hogy ciki lenne. akinek nem tetszik, az megcsokolhatja a bal heremet. :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
No de montis cipõben már ciki tekerni egy országútit nem? :) Mert az már látszik is. Vagy milyen cipõt társítatok a pedálhoz? Nekem két cipõm van, egy Adidas El Moro mászkálós városbajárós meg egy Adidas országúti. Elõbbi egyben a városi cipõmet is helyettesíti, így én arról mondtam le. Montin habverõ, országútin meg egyenlõre egy Look van, de lehet lecserélem, mert nem vagyok vele 100%ig megelégedve.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Szép bringák!

Nekem is MTB-n 540, CX/országúti edzõbringán 520. Edzeni nem fogok venni országúti pedált, és cipõt. Amíg csak edzek országúton, addig jó lesz ez.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Ez nem szépség kérdése, a legtöbb ember egy országúti pedál látványát szokta meg egy országúti bringán. Minden szakágnak megvan a tipikus pedálja. Nyilván az országúti pedál formája sem véletlenül lett olyan, amilyen. A Sidi mtb és országúti cipõjének például csak a talpa más, ami menet közben nem is látszik. Ennyi erõvel a sildes bukó is tök ciki országútin, és viszont. Ez utóbbi viszont látszik.

rob hozta fel, hogy az nem annyira gáz amit linkelt. Egyébként szerintem ronda. De nekem jó a sima 520-as pedál mindkét bringámon, és spec. rohadtul nem érdekel, hogy nem a megszokott látvány egy outin.
Aki nem teljesítmény centrikus annak tökéletes az spd az outira is. mellesleg nem kell külön cipõt/stoplit vennie, ha már van egy spd cipõje.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,606 posts
Ez nem szépség kérdése, a legtöbb ember egy országúti pedál látványát szokta meg egy országúti bringán. Minden szakágnak megvan a tipikus pedálja. Nyilván az országúti pedál formája sem véletlenül lett olyan, amilyen. A Sidi mtb és országúti cipõjének például csak a talpa más, ami menet közben nem is látszik. Ennyi erõvel a sildes bukó is tök ciki országútin, és viszont. Ez utóbbi viszont látszik.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a szep az relativ, nekem speciel nem tetszik :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Szerintem ez SPD komptabilis, és szép. BikeFun - RITCHEY - Ped

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Janes: semmivel viszont csúnyább.....

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
és miért nézne ki gázul a sima spd outin?
(arról nem is beszélve, hogy ideális esetben úgyis a lábad alatt van)

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

országútira lehet venni pda520-at, az nem néz ki annyira gázul, nekem is az van fenn a Langsteren
Feltöltött kép

és ez mivel jobb mint az 520-as?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
országútira lehet venni pda520-at, az nem néz ki annyira gázul, nekem is az van fenn a Langsteren
Feltöltött kép

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
beállok a sorba:
egy cipõ + 3 pár 520-as pedál
(monti, o.uti, munkábajárós o.uti)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Nekem is 520-as pedál van az outin, mert azt adták hozzá ajándékba.:D

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
defura, mostjut eszembe, hogy nekemis spd pedál van az orsz utin(keretmiatt)........úgy nemvolt olyan feltûnõ mint a montin a másik:)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Speciel én is országútisnak álcázott spd-s pedállal hajtom az országútimat. Nem volt keret mégegy cipõre.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nekem meg pont ezert van 540es pedal az orszagutin.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Sauser is ilyennel ment még annó pár VK-n :D

Viccen kívül amúgy tervezek egy pdm-540-et, egy occsó cipõvel, csak most nem nagyon akarok/tudok rá költeni :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts

Csak ilyen cipõje/pedálja van. :)

hümmm érdekes megoldás, és még milyen egyedi...nehogy forradalmasítsa valaki:D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
holnap linkelek en is. ha nem is az enyemek de asszem iden ezekkel fogok nyomulni :D

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

várpalota maratont is lehetett teljesíteni vele :D

ha nem kell leszállni, akkor nincs baj... :D

Alakulófélben lévõ enyém:
Feltöltött kép