Full gyári setup, demo 8 I, elõl clutch hátul chunder gummákkal 2.3as méretben. jóféle.
remélem nem zúzok le rajt semmit, mert biztosítás az nincs rá :S
Valahogy úgy érzem, nem sikerült eltalálnod a neked tetszõ vázgeometriát. Egyébként én is valami hasonló dologgal nyûglõdöm jelenleg, de már kezdem megszokni, hogy másképp áll a szerkezet, mint az eddigiek.
Valahogy úgy érzem, nem sikerült eltalálnod a neked tetszõ vázgeometriát. Egyébként én is valami hasonló dologgal nyûglõdöm jelenleg, de már kezdem megszokni, hogy másképp áll a szerkezet, mint az eddigiek.A nyerget kénytelen vagyok totál elõretolni, mert csak így van vízszintes hajtókarállásnál a térdem a pedáltengely fölött, másrészt utálok magam elõtt tekerni. Hülyén néz ki, de a funkció fontosabb. (Aránytalanul hosszú a lábam, ezért ülök magasan, de mégis rövid "pilótafülke" kell.)
Elkészült végre: Kona Big Kahuna - by KLM | deviantmtb - egyszeregy
A képen látható állapotban 11,94kg.
A sebesség mindent megold.
gyoe.....honnan nyultad?
Mac: csinike, hogy szuperál? vagy még nem volt tesztkör? Giant project hol akadta el?
Nem rossz szolgálati gép!én mostanában ezzel
http://img594.images.../9371/demo8.jpg
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
zsír, de a kona(k)-kal nagyobb sikert aratnál
Mi a véleményetek, menthetõ lenne a váz? : Peugeot versenyker
Koszi! Hat a Focusnak belepo szintutol az abszolut csucskategoriaig vannak bringai! Nemet gyarto! Pro Touron pl a Milram megy Focus bringakkal! Tavalyi Eurobike-n a Focus csucs XC bringaja kapta az arany dijat!Köszi
Azért kérdem, mert hiába a titánpálcás nyereg, eddig egy brutál 300g-os nyeregcsövem volt, merev mint az atom, egyszerûen kényelmetlen. A nyerges topicban meg valaki mondta, hogy mekkora a különbség kényelemben egy könnyebb csõnél, és a 190g az elég könnyûnek számít.
Komoly a géped amúgy, csak ezt a focus márkát nem tudom hova tenni, de elég szépen feldiszítetted annyi fix.
most látom csak, yetin meg focuson is ott figyel a masterpiece
namost az a kérdésem, hogy nem túl merev-e, ez inkább a focusra vonatkozik mert össztelós mindenhogyan kényelmesebb