Elsõ fullym:
K
Már csak egy kis jó idõ kellene, hogy lehessen csapatni
Én nem vittem volna bele a Meridába a fehér színt. A váz úgyis sötét alapszínû. Nekem nem tetszik
de nem is nekem kell hogy tettszen.
A nyerget kénytelen vagyok totál elõretolni, mert csak így van vízszintes hajtókarállásnál a térdem a pedáltengely fölött, másrészt utálok magam elõtt tekerni. Hülyén néz ki, de a funkció fontosabb. (Aránytalanul hosszú a lábam, ezért ülök magasan, de mégis rövid "pilótafülke" kell.)
38-24-es tányérok vannak fent 11-32es sorral, de ez nemsoká változni fog 36-24 × 11-34-re és már megvan a rövidkanalas hátsóváltó is hozzá, csak még koptatom a jelenlegi rendszert.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Nem, de ez különben is kiskerekû...
OFF vége
Mivel nem nagyon készülnek szériában vázak 74fokos nyeregvázcsõ- és 69fokos fejcsõszöggel, így ennek is örülök.
Valahogy úgy érzem, nem sikerült eltalálnod a neked tetszõ vázgeometriát. Egyébként én is valami hasonló dologgal nyûglõdöm jelenleg, de már kezdem megszokni, hogy másképp áll a szerkezet, mint az eddigiek.
Valahogy úgy érzem, nem sikerült eltalálnod a neked tetszõ vázgeometriát. Egyébként én is valami hasonló dologgal nyûglõdöm jelenleg, de már kezdem megszokni, hogy másképp áll a szerkezet, mint az eddigiek.A nyerget kénytelen vagyok totál elõretolni, mert csak így van vízszintes hajtókarállásnál a térdem a pedáltengely fölött, másrészt utálok magam elõtt tekerni. Hülyén néz ki, de a funkció fontosabb. (Aránytalanul hosszú a lábam, ezért ülök magasan, de mégis rövid "pilótafülke" kell.)