hyperr: Grat a binyiglidhez, szép lett nagyon! Most már mehetnénk is egy kört!
Mehetnénk, csak lenne egy kicsit jobb idõ :mad:
hyperr: Grat a binyiglidhez, szép lett nagyon! Most már mehetnénk is egy kört!
Jólvan na, a 9 után még otvan két pont
9,7 kg pedálostól, ebben a "gyerek" nagyságban nem egy szenzáció.
Ami súlyban kivan használva az a villa (Magura Durin SL), lemérve 1317gr volt (vágva) és a váz is relativ könnyü.
Viszont a kerékszetten/gumin és az FSA K-Force hajtókarokon is lehet böven faragni, de... $ és minek?
Nem vagyok nagy versenyzö, de számomra egy megfelelö párositás Am/Enduró géppel, mivel szeretem a terepet.
az xt kerekek es a nn nem is konnyuek nem?
tehat meg lehetne rajta csokkenteni? mennyi pontosan igy a tomege?
Akkor is szep sulykulonbseg van. Az crosstrail kerekek 1810g parja mavic szerint, XT kerekek 959+1084 shimano szerint, a michelin ust ~750g az Swalbe UST NN 710 g korul. akkor a kerekeim siman konnyebbek. A komplet vazamat rugostaggal fejcsapaggyal lemertem mielott felszereltem ugy volt 2.8 kg. Szal ha komplett vázam rugos tagom minden nélkül nyomulok is meg "csak" 9.7 kg os kerom van
30-40 dekát még simán, úgy hogy használható is maradjon...az xt kerekek es a nn nem is konnyuek nem?
tehat meg lehetne rajta csokkenteni? mennyi pontosan igy a tomege?
Huh, az a 9 kg nem semmi. Nekem ugy 12.5 re jott ki ugy hogy azert nem a legnehezebb cuccok vannak rajta, hihetetlen hogy ilyen konnyu gep is van (montiban)
Gratula
Egy országuti keresés vége Ö lett. (egy nemkivánt gyerek)
Örültem örökbe fogadni és majdnem naponta megyünk terepre.
Beteges 9,...kilós, merev és okoskodós, de jól lovagolható járgány.
Jártunk a Mecsekben, Svájcban, Fraciáknál, a Feketeerdöbe is megszoktunk és megszerettük egymást.
Én azért "visszacsináltam"
ki ne szeretne egy ilyen bringát