Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19084 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
SPIN Custom...7.04 lbs

hát nem ennyi :D

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
a 6,8 kg egységes UCI limit.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
Országutiba mennyi lehetnek a legkönnyebb bringák...
ami használható is mindennap...ha jól tom tour 6,8 a limit

"just chillin killin"

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás
Szép az univega, a könnyû gépek mindig megdobogtatják a szívem.

Én ma néztem fürdõszobamérlegen, enyim tíz kiló körül van (fölötte kicsivel), szal a pontosabb mérés még várat magára, hogy ne kelljen csalódnom :D. Könnyíteni már csak a kerekeken lehet ésszerûtlenül drágán (komplett csere), meg pár apróság (vékony külsõ+belsõ=defekt, markolat, alu lánckerék stb.), a többi cucc az amennyire csak lehet a topon van.

Majd ha lesz alkalom dobok képet.

A legkönnyebb meg amit láttam az ez: eredetileg 6760g, rendes cuccokkal (nem vitrin) 8,46kg

képek róla itt: My 17" Custom Lynskey Rigid Commuter (6760g) PICTURES INTENSIVE!! - Mountain Bike Forums

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

Scott Scale LTD...10.79 lbs

4892g ;)

God dam it :mad:...:D

"just chillin killin"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Scott Scale LTD...10.79 lbs

4892g ;)

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

Huh, az a 9 kg nem semmi. Nekem ugy 12.5 re jott ki ugy hogy azert nem a legnehezebb cuccok vannak rajta, hihetetlen hogy ilyen konnyu gep is van (montiban)
Gratula :D

Én eddig ezt találtam legkönnyebnek 7,4 kg ...ja na meg 2 milka
Rose Psycho Path SL Ltd. 2010 online kaufen

"just chillin killin"

hyperr

hyperr

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

hyperr: Grat a binyiglidhez, szép lett nagyon! Most már mehetnénk is egy kört!

Mehetnénk, csak lenne egy kicsit jobb idõ :mad:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
hyperr: Grat a binyiglidhez, szép lett nagyon! Most már mehetnénk is egy kört!

hyperr

hyperr

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

Jólvan na, a 9 után még otvan két pont :P
9,7 kg pedálostól, ebben a "gyerek" nagyságban nem egy szenzáció.
Ami súlyban kivan használva az a villa (Magura Durin SL), lemérve 1317gr volt (vágva) és a váz is relativ könnyü.
Viszont a kerékszetten/gumin és az FSA K-Force hajtókarokon is lehet böven faragni, de... $ és minek?
Nem vagyok nagy versenyzö, de számomra egy megfelelö párositás Am/Enduró géppel, mivel szeretem a terepet.

Egyetértek veled, de elmelkedni a sulyokon, meg hogy mi lenne ha, ingyen van es jol esik :)

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

az xt kerekek es a nn nem is konnyuek nem? :) tehat meg lehetne rajta csokkenteni? mennyi pontosan igy a tomege?

Jólvan na, a 9 után még otvan két pont :P
9,7 kg pedálostól, ebben a "gyerek" nagyságban nem egy szenzáció.
Ami súlyban kivan használva az a villa (Magura Durin SL), lemérve 1317gr volt (vágva) és a váz is relativ könnyü.
Viszont a kerékszetten/gumin és az FSA K-Force hajtókarokon is lehet böven faragni, de... $ és minek?
Nem vagyok nagy versenyzö, de számomra egy megfelelö párositás Am/Enduró géppel, mivel szeretem a terepet.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Akkor is szep sulykulonbseg van. Az crosstrail kerekek 1810g parja mavic szerint, XT kerekek 959+1084 shimano szerint, a michelin ust ~750g az Swalbe UST NN 710 g korul. akkor a kerekeim siman konnyebbek. A komplet vazamat rugostaggal fejcsapaggyal lemertem mielott felszereltem ugy volt 2.8 kg. Szal ha komplett vázam rugos tagom minden nélkül nyomulok is meg "csak" 9.7 kg os kerom van :D

az xt kerékszett az 1600 valamennyi g a pár . (fritzek szerint mérve :))

viszont nem figteltem hogy ust a nn akkor többet is lehetne - 30-40 dekánákl- könnyíteni ha vki grammozni aka r.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

hyperr

hyperr

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Akkor is szep sulykulonbseg van. Az crosstrail kerekek 1810g parja mavic szerint, XT kerekek 959+1084 shimano szerint, a michelin ust ~750g az Swalbe UST NN 710 g korul. akkor a kerekeim siman konnyebbek. A komplet vazamat rugostaggal fejcsapaggyal lemertem mielott felszereltem ugy volt 2.8 kg. Szal ha komplett vázam rugos tagom minden nélkül nyomulok is meg "csak" 9.7 kg os kerom van :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

az xt kerekek es a nn nem is konnyuek nem? :) tehat meg lehetne rajta csokkenteni? mennyi pontosan igy a tomege?

30-40 dekát még simán, úgy hogy használható is maradjon...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 hozzászólás

Huh, az a 9 kg nem semmi. Nekem ugy 12.5 re jott ki ugy hogy azert nem a legnehezebb cuccok vannak rajta, hihetetlen hogy ilyen konnyu gep is van (montiban)

Az én gépem is 12.5kg a gyári nyereggel(boltban mértük), de ez egy össztelós, aluvázas, SLX-es szerkezet.

hyperr

hyperr

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

papabear

papabear

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás

Egy országuti keresés vége Ö lett. (egy nemkivánt gyerek)
Örültem örökbe fogadni és majdnem naponta megyünk terepre.
Beteges 9,...kilós, merev és okoskodós, de jól lovagolható járgány.
Jártunk a Mecsekben, Svájcban, Fraciáknál, a Feketeerdöbe is megszoktunk és megszerettük egymást.

Azért komoly felépítésû ez a nemkivánt gyerek. Nagyon jó racer hangulata van, látszik, hogy nem lõdörgésre lett megalkotva, szép lett!
Hegyibringás = Kerekes Jeti

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Én azért "visszacsináltam" :)

Feltöltött kép

Élõben sokkal szebb, de ha gondoljátok akkor átrakom, van egy Selle Italia SLR Carbon nyergem ami fekete + megvan az elõzõ PRO kormányszár, a bandázsolás sem tart sokból feketére! A kerék tuti marad.;):D Persze csak vicc, de lehet idõvel ez lesz a sorsa.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

ki ne szeretne egy ilyen bringát

A bringa épitve és nem vásárolva lett ilyen...