másik hkar megy rá,csak ez volt itthon..meg a villa nem eldöntött még..

Jobban tetszik mint az enyém...így, ahogy van, kéne. Csak XL-ben. Meg egyenes nyeregcsõvel.
...ha már a végleges villa van a gépben!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Jól hangzik, szerintem ez a 2x9-es setup bõven elég. Ugyan elég gyenge vagyok, de talán még a 24-34-es áttétellel is tudnék úgy pörgetni, hogy haladhassak meredek felfeléken; tetszik! Mekkora a vázméreted, nem túl hosszú a felsõcsõ? (Az átlagosnál elõbbre húzott nyereg tûnt fel igazából.)
DSCN3535 | deviantmtb - egyszeregy
Úgy látom XT fék és úgy látom nulla fok körül volt a hõmérséklet. Tudom, hogy erre van külön topic, de csak megkérdem: nem volt probléma a fékkel hidegben? nem keményedett fel borzasztóan?
amúgy nagyon szép csak nagy kár hogy kicsi a kereke
arn: pár nagyobb és jobb kép elérhetõ valahol? a nyeregcsõ tényleg úgy néz ki, mintha fél méter hosszú lenne.
arn: a pofátlanság netovábbja, hogy ilyen szép gépet építettél
Jó ízlésre vall
Ha meglesz még egy-két dolog, akkor én is lövök a zúzós és maratonozós setup-ról párat
Arn!
Ha nem vagy nagyon versenyzõi beállítottságú, akkor ezt a cipõt merem ajánlani, nekem nagyon bevált:
mt42 | Buy Now at ChainReactionCycles.com
Az építés túlzás, mert egyben vette:) de ettõl eltekintve tényleg szép darab!
Lassan én is teszek fel új képet, ha már a végleges villa van a gépben!
arn: a pofátlanság netovábbja, hogy ilyen szép gépet építettél
Jó ízlésre vall
Ha meglesz még egy-két dolog, akkor én is lövök a zúzós és maratonozós setup-ról párat
36-24-es tálak és 11-34-es sor. DSCN3596 | deviantmtb - egyszeregy
Ez kb. 40-27-nek felelne meg 26os kerék esetén, ha 50 felett nem tekersz hozzá a lejtõkön, akkor felesleges a nagyobb tányér. A hajtókar 180mm-es, a hátsóváltó rövidkanalas X.9, más "spéci" nincs a gépen.
A nagyobb kerék miatt kb. úgy néz ki mint egy 17-18as váz 26os kerék esetén.
CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Mennyi ezen a gyári nyeregcsõ hossz? nem rövid, az tuti. Jobban tetszik ez a gumipárosítás, mint a Nobby? Ha jól emlékszem használtál olyat
Egyébként szép gép, még taposópedállal is
Arn, már csak egy jó váz kéne
Úgy látom XT fék és úgy látom nulla fok körül volt a hõmérséklet. Tudom, hogy erre van külön topic, de csak megkérdem: nem volt probléma a fékkel hidegben? nem keményedett fel borzasztóan?
Ennyiért nem egy Polar inkább?
Arn, már csak egy jó váz kéne
BikeFun - SIGMA - Computer - - Computer SIGMA 2010 BC 2209 MHR
kehet idei, azt igy ránézésre passz
kapott egy uj orat a verda
bocs a szar kepekert, teloval nyomtam.
szép hintaló.
milyen óra az ott az?