A váz 120-160mm es villával szerelhetö (és tekerhetö)
Szép a Multivan is, gratula

Kapott egy Truvativ Noir 3.3-ot + Stylo Bash (170mm 649gr + csapágy)
Ilyenkor nem tudom, hogy miért kéne jobban irigyelnelek. Azért, mert ilyen bringád van, vagy azért, mert van hol bringáznod..Kapott egy Truvativ Noir 3.3-ot + Stylo Bash (170mm 649gr + csapágy)
ma teszteltem, pentek este a varosban. olyan csajokkal kezdtem el beszelgetni, akik amugy atneztek volna az atlag bringason. olyan emberek(gyak mindenki) velemenyezte, aki eszre se veszi a bicajost... es ennyi!:-) szoval...:-p
[highlight] The bike way of life [/highlight]
ma teszteltem, pentek este a varosban. olyan csajokkal kezdtem el beszelgetni, akik amugy atneztek volna az atlag bringason. olyan emberek(gyak mindenki) velemenyezte, aki eszre se veszi a bicajost... es ennyi!:-) szoval...:-p
"Az új PK ripper gyökeresen megváltoztatta az életemet. Azok a lányok, akik eddig szóba sem álltak volna velem, most beszélgetést kezdeményeztek! A PK rippertõl nedves lett a bugyijuk, ez a DC-nek köszönhetõ. Köszönöm PK rippel!"
A sebesség mindent megold.
Próbakör is megvolt, eddig tetszik :-)
Pont ezt kérdeztem én is a fb-on tõle.mi ez?
ezért pénzt adtál?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy