Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

a specializednél akkor mind hülyék... bakker.
lehet a cube-nál is.
nagy vázat adnak el a szemetek, vagy direkt rövid stucnit, hogy jól átb*sszák a usert!!!44négy

Mert a vásárlóik nagy részének erre van szüksége, ami nem azt jelenti, hogy ez az optimális.
Bloke válasza kicsit elegánsabb. :)

Gyárilag az Orbeámon 100 mm-es stucni volt...Gonosz spanyolok.

Törpéknek rövid stucni jár. :D

A sebesség mindent megold.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
El is esett vele a macskakövön :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Peter Sagan 150 mm-es stucnija.

Feltöltött kép

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Gyárilag az Orbeámon 100 mm-es stucni volt...Gonosz spanyolok.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

A 120as stucni országúton az alap. A rövidebb jelenti, hogy nagy a váz.

a specializednél akkor mind hülyék... bakker.
lehet a cube-nál is.
nagy vázat adnak el a szemetek, vagy direkt rövid stucnit, hogy jól átb*sszák a usert!!!44négy

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Grande:tetszetõs nagyon! Valamelyik nap kerülhetnél felém, megtapiznám! ;)

Megyek majd :)

szép, grat
viszont nem rövid, igy egyens kormánnyal ?

M-es méretet nem mertem bevállalni, bár ültem rajta, próbálgattam. Hosszabb stücnin gondolkodom próbaképpen. A hétvégi tekerés a barátkozásról, próbáról szólt. Jól éreztem magam rajta. Még fura, de élvezetes.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Nem õt terveztem, de a kinézett más aszfaltos Giant típusokból nem sikerült méretemben beszerezni. Fullyhoz szokott s**gem ennek ellenére jól bírja :) Szarvkormányt ledobtam és egyenes kormányt tetettem fel + fék és váltokarok természetesen. Meg kell szoknom, hisz soha nem volt még ilyen típusú bringám. Barátkozom vele, de tetszik a gyors, suhanós tekerés. Persze ehhez most nem a legszélcsendesebb idõ volt hétvégén...

Feltöltött kép

szép, grat

viszont nem rövid, igy egyens kormánnyal ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.179 hozzászólás
Grande:tetszetõs nagyon! Valamelyik nap kerülhetnél felém, megtapiznám! ;)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nagyon csinos....gratula..

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
2011 Giant Defy 1 - az aszfaltbetyár.

Nem õt terveztem, de a kinézett más aszfaltos Giant típusokból nem sikerült méretemben beszerezni. Fullyhoz szokott s**gem ennek ellenére jól bírja :) Szarvkormányt ledobtam és egyenes kormányt tetettem fel + fék és váltokarok természetesen. Meg kell szoknom, hisz soha nem volt még ilyen típusú bringám. Barátkozom vele, de tetszik a gyors, suhanós tekerés. Persze ehhez most nem a legszélcsendesebb idõ volt hétvégén...

Feltöltött kép

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
nem rossz ez és talán nem akarják mindenáron ellopni. egy kritikai észrevételem lenne: a hátsó kereket nem tolnám hátra koppig, hogy lehessen korrigálni a láncnyúlást

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Ez egy kicsit eltér majd a sok szép drága bringától, de gondoltam kell ilyen is. Nõvéremnek volt egy csuda Schwinn Csepel bringája. Semmit nem fogó kanti fékek, sis váltó, szóval egy alap, dög nehéz (gagyi) monti, amivel eltekerni a városba felért egy edzéssel. Az utóbbi években már csak én használtam esõs idõben, mert tesóm Szegeden tanul, amikor hazajött meg nem bringázott. Úgy hozta a sors, hogy most már szüksége van bringára Szegeden, így megkért, hogy szerezzek neki egyet. Én inkább megpróbáltam a régi bringájából egy tekerhetõbb, élvezhetõbb bicajt csinálni. Hát, sikerült. Lejöttek a felesleges cuccok, mint a csomagtartó, kitámasztó(k),váltók, így a váltókarok is, ment rá aszfalt gumi, V-fékek, és a végére majdnem 3 (!!!) kg-mal lett könnyebb. No jó pár munkaóra, festés, és a "kis" súlyveszteség után így néz ki:
Elõtte:
[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/110409/P1110368_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG]
Utána:
[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/110409/P1110779_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG]
Még két kép: 1 2

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Olasz bringa Campával! :) Bejövõs! :):):)

Na jah, amúgy váznagyság kérdése.. 166-omhoz 51,5 váz eleinte nekem is nagynak tûnt, ameddig hozzá nem szoktam a helyes tartáshoz, addig volt nyereggel is gond, hogy mint ha nagyon hátul lenne, meg azzal is, hogy a stucni hosszú. Azt most már kényelmes.

Ahh enyémnél meg az a kék szín ami megõrjít annyira el van találva. :D

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Olasz bringa Campával! :) Bejövõs! :):):)

Komoly dolog nem változott mostanában, de hamár lefényképeztem gondoltam berakom:)
Feltöltött kép
(nagyban: http://m.blog.hu/ke/...G_5554kicsi.jpg)
kerekek még idén cserélõdnek, jövõre meg a szettet szándékozom "frissíteni"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en csak nem szeretek annyira nyujtozkodni. nekem 177centihez van 54es vazam, meg 90es stucnim. es a hatranyulo nyeregcsovet is le fogom cserelni egyenes fejure. de nem hiszem hogy ennel kisebb vaz kellene. csak nem vagyok versenyzo :P
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A 120as stucni országúton az alap. A rövidebb jelenti, hogy nagy a váz.

A sebesség mindent megold.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

hany centi magas vagy?

182 körül

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hany centi magas vagy?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

pofás, de tényleg jobb lenne egy nagyobb váz...

Hm. Lehet csak megszokás kérdése, de volt ezelõtt már egy 56os klasszikus geo-s vázam(a Viner 54es slooping) azon sehogy nem éreztem magam jól, derekam is fájt valahogy sehogy sem akart kényelmes lenni. Próbáltam már 56os Cervélot(igaz csak 10km-en át) de az sem
volt az igazi. Nem azt mondom, hogy ez a tökéletes váz számomra, de az eddig próbáltak közül ez a legkényelmesebb(és már a tesztkörön is az volt). Jövõre azért majd elkezdek nézelõdni az apróban;)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

(es nagyobb vazat mikor veszel? o.O )

pofás, de tényleg jobb lenne egy nagyobb váz...
viszont a nagyobb vázaknak idiótán nagy a fejcsõ hossza. az én 58-as vázam is bután néz ki :(

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu