nemsokára
RAUH-Welt
B E G R I F F
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Az országúti versenyeken szoktak. A nagy körversenyeken (TdF, Giro, Vuelta) tipikus, de még a „cyclotouriste” (fél)amatõr versenyeken is, ha épp hegyen van. S az országúti bicikligyártóknak is ez a legjobb teszt.
Az országúti versenyeken szoktak. A nagy körversenyeken (TdF, Giro, Vuelta) tipikus, de még a „cyclotouriste” (fél)amatõr versenyeken is, ha épp hegyen van. S az országúti bicikligyártóknak is ez a legjobb teszt.jaja, én is szoktam minden délután 90-100-zal lejtõzni félórákat
Nagyon tetszik! Egy ilyen jó lenne a speeder helyett...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
2007 pro
1 centivel volt keskenyebb a kormányom mint a gyári, a stucni meg ugyanaz a 90-es thomson amivel a drágább verziókat szerelik. de még a teló is ugyanolyan fox talas.
Végig országútiról volt szó...Azért azt tegyük hozzá, hogy monti (enduro) vonalon a Speci pont az a cég, amelyik állandóan elbukja a teszteket a túl keskeny kormány (2010 Enduro) és/vagy túl hosszú stucni (lsd. L-es Pitch) miatt. Szerintem egyéni ízlés kérdése is az ügy, mert én például soha nem használnék 80 mm-nél hosszabb stucnit, mert nekem meg az irányítás a fontosabb. Akkor most én is hülye vagyok?:-)
A sebesség mindent megold.
akkor lehet ki kellene probalnod egy gyari geot
melyik evjarat?
én a 90-essel vagyk így
![]()
amúgy érdekes ezt a tempósabb haladásnál "beszitál" csak a stumpinál tapasztaltam. pedig kb a gyárival megegyezõ méretû kormányszerelvény volt.
Azért azt tegyük hozzá, hogy monti (enduro) vonalon a Speci pont az a cég, amelyik állandóan elbukja a teszteket a túl keskeny kormány (2010 Enduro) és/vagy túl hosszú stucni (lsd. L-es Pitch) miatt. Szerintem egyéni ízlés kérdése is az ügy, mert én például soha nem használnék 80 mm-nél hosszabb stucnit, mert nekem meg az irányítás a fontosabb. Akkor most én is hülye vagyok?:-)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_