Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás
Ha már Stumpy, pont tegnap lett kész az enyém is:
Feltöltött kép

További képek:
https://picasaweb.go...Specialized099#

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
megkapta az allithato nyeregcsovet :) igy 12.8kg lett (ahogy lathato).

Feltöltött kép
Feltöltött kép

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Mértétek a súlyát?Biztos nagyon pille darab!Jöhetne így ahogy van!

mérlegreállós módszerrel 7,4kg, de csak a stucni és az elsõkerék kategóriához illõ cseréjével 7kiló alá lehetne vinni...csak épp nincs itthon jobb :D

Kár hogy a Zipp elsõkerekem a csapat kabinjában van, ha az lenne benne elõl, akkor lenne csak igazán hipster feelingje az egésznek :D

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás

Nos, tegnap végre átvettem újdonsült országúti vázamat, de úgy akarom összerakni versenygépnek, hogy EGYSZER kelljen összerakni, és egybõl olyan legyen mint szeretném, ne kelljen késõbb cserélgetni dolgokat, ezért a fullos összerakás még várat magára. De unatkoztunk, és itthon elfekvõ cuccokból összepakoltuk egysebességesnek :D

Feltöltött kép
NAGYBAN

Alkatrészlista:

Váz/villa: Orbea onix
korm.csapágy: FSA carbon
nyeregcsõ: FSA SL-K carbon
kormány: BBB carbon
hátsókerék: shimano whr550
elsõkerék: ami éppen van itthon és nem hiányzik másik bringából
hajtókar-középcsapágy: 6500 ultegra
nyereg: Ritchey
a többi nóném.

Mértétek a súlyát?Biztos nagyon pille darab!Jöhetne így ahogy van!

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
nem rossz ez így se de ha kész lesz akkor biztosan ütõs lesz
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ugyanaz az Onix, mint az enyém. 2009-es. 3színben volt, nekem akkor már herótom volt a fehértõl, a pirosról meg a bikeartosok beszéltek le, mondván nem tûzpiros, hanem tégla. Nem sok szebb országúti vázat láttam a '09-es Onix-oknál, bár nyilván elfogult vagyok.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Kié volt ez a váz? :D

Boronkay Péter paratriatlon világbajnok. Õ is kecskeméti.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Kié volt ez a váz? :D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Reméljük még fognak is :)

Éppencsak megkaptam, nem akarom egybõl eladni!!! :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Ameddig nem rakják alám ingyen, addig eldöntöm én hogy mivel szeretnék menni :P :D Vagy hogy mire van pénzem...
Amúgy soha az életben nem lesz egyben annyi pénzem hogy komplettet vegyek, mindig csak összerakosgatom...

btw, ezzel a vázzal nyertek világbajnokságot már. Nem ilyennel, hanem konkrétan ezzel.

Reméljük még fognak is :)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

ha a team Cube-al megy, nem illene olyan vázat venned? :D

Ameddig nem rakják alám ingyen, addig eldöntöm én hogy mivel szeretnék menni :P :D Vagy hogy mire van pénzem...
Amúgy soha az életben nem lesz egyben annyi pénzem hogy komplettet vegyek, mindig csak összerakosgatom...

btw, ezzel a vázzal nyertek világbajnokságot már. Nem ilyennel, hanem konkrétan ezzel.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
majd átfestik...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ha a team Cube-al megy, nem illene olyan vázat venned? :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Nos, tegnap végre átvettem újdonsült országúti vázamat, de úgy akarom összerakni versenygépnek, hogy EGYSZER kelljen összerakni, és egybõl olyan legyen mint szeretném, ne kelljen késõbb cserélgetni dolgokat, ezért a fullos összerakás még várat magára. De unatkoztunk, és itthon elfekvõ cuccokból összepakoltuk egysebességesnek :D

Feltöltött kép
NAGYBAN

Alkatrészlista:

Váz/villa: Orbea onix
korm.csapágy: FSA carbon
nyeregcsõ: FSA SL-K carbon
kormány: BBB carbon
hátsókerék: shimano whr550
elsõkerék: ami éppen van itthon és nem hiányzik másik bringából
hajtókar-középcsapágy: 6500 ultegra
nyereg: Ritchey
a többi nóném.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Biztos, hogy hosszú egy olyan pici gyereknek egy 50-es hosszúságú váz is. Csak úgy számolgassunk, egy 175ös ember 54es felsõcsövû vázat használ egy 155ös meg 50est. Ez így nem jön össze. Mondjuk a stucnin lenne fogni még 4cm-t, de annak egy része elmegy a kar rövidségére. Szegény superman-pózban fog tekerni és ha versenyzik is a nyerget sem tolhatja elõre az optimális pozícióba, sz.pás az egész. Aztán ha meg nõrõl beszélünk, neki még rövidebb a felsõteste.

Aztán elkaristol így 2-3 évet és azt veszed észre hogy utána itt nyomul.
Extrém példának hoztam fel, hogy igenis használható. A kb reménytelen vázkeresés helyett inkább keresnék -vagy csináltatnék- tömbbõl egy olyan stucnit, ahol a kormány és a villanyak kb összeér, az már egész rövid :)

De amúgy ja, pénzzel ezt is meg lehet oldani, linkeltem is már Nuca-nak XS Wiliert, meg Cinellit :)

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
Én tavaly nyáron ültem egy trek xs-es nõi bringán, nekem az meg már majdnem picinek tûnt, bár állítólag pont jó volt :)
igazából szerintem ha az embernek van rá elég pénze, akkor nem olyan nehéz ilyen pici bringát találni :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Az a felt az qrvajó. Matt kicsi vázat használ (Bár szerintem nincs is 175 :P ). jviktor93nál jó a kerékválasztás. A Gabe84 klubjának boltjában vásárló meg no comment...

Ja és bárhol ahol utánpótlást nevelnek normálisan (Olaszország, Spanyolország) 12éves kölkök simán S-es vázzal mennek 622-es kerekekkel. És nincsenek 155 centisek. Lehet hogy hosszúnak érzed, de nem az, csak simán nem vagy hozzászokva az országúti pozicióhoz. Ez ilyen elõrehajlós.

Biztos, hogy hosszú egy olyan pici gyereknek egy 50-es hosszúságú váz is. Csak úgy számolgassunk, egy 175ös ember 54es felsõcsövû vázat használ egy 155ös meg 50est. Ez így nem jön össze. Mondjuk a stucnin lenne fogni még 4cm-t, de annak egy része elmegy a kar rövidségére. Szegény superman-pózban fog tekerni és ha versenyzik is a nyerget sem tolhatja elõre az optimális pozícióba, sz.pás az egész. Aztán ha meg nõrõl beszélünk, neki még rövidebb a felsõteste.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
én 175 vagyok az M-es szén merida iszonyú nagy volt, (55,5 effektív felsõcsõ) az alapján max 53-as de inkább 52-es felsõcsövû cucc lenne jó nekem.

Nucának meg tényleg nem lesz könnyû . specibõl is ippcsak 50 alatt vannak a legkisebb nõi modellek is.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Az a felt az qrvajó. Matt kicsi vázat használ (Bár szerintem nincs is 175 :P ). jviktor93nál jó a kerékválasztás. A Gabe84 klubjának boltjában vásárló meg no comment...

Ja és bárhol ahol utánpótlást nevelnek normálisan (Olaszország, Spanyolország) 12éves kölkök simán S-es vázzal mennek 622-es kerekekkel. És nincsenek 155 centisek. Lehet hogy hosszúnak érzed, de nem az, csak simán nem vagy hozzászokva az országúti pozicióhoz. Ez ilyen elõrehajlós.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
igen, mivel olyan rövidre vágták a villanyakat, hogy a földön lenne kb a kezem .)