Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19070 hozzászólás a témában

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás

Akkor egy-két normálisabb kép az 1-2 hete linkelt SS bringámról. A hátsó racsnit kell cserélnem valami normálisabbra majd, mert nagyon kotyog...

Jó bringázást mindenkinek!

Nem láthattam ezt a napokban a BME-nél?

neumann

neumann

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Üdv Mindenkinek!

Már régebben regisztráltam, de eddig csak olvasgattam a fórumot! Nagyon tetszik. Gyõri bringás vagyok.
Itt van pár kép az egyik bringámról:
Posted Image
Posted Image

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
szép igényes, teszik
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

mhorvat

mhorvat

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Akkor egy-két normálisabb kép az 1-2 hete linkelt SS bringámról. A hátsó racsnit kell cserélnem valami normálisabbra majd, mert nagyon kotyog...

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Jó bringázást mindenkinek!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Jó kis bringa ez a Cube. Idén én is szinte csak országútival járok. Milyen kerékszettre tervezed cserélni a Fulcrum-ot?

easton-ra
szebb és könnyebb
esetleg wh-rs80

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás

Miért van teljesen a papucs végére tolva a kerék?

Még egy kicsit lehetne tolni... :)

...amúgy így marad elég hely a gumi és a yoke között, 22-es lánckeréken sem váltok bele a gumiba (elég közel vannak egymáshoz, max 4-5 mm átlósan, ha beljebb kerülne a kerék ugye ez még kisebb lenne, mivel már párhuzamos lenne az átdobóval), meg sárban nem direktbe az átdobóra tolja a sarat a kerék.

Váltó nélkül és/vagy kisebb külsõvel viszont simán mehetne beljebb még a kerék.

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Ami eddig fix belõle. A sok 44-32-22/11-32 után más a 36-22/11-25, de olyan, mint vártam. Bejövõs.

Posted Image

Miért van teljesen a papucs végére tolva a kerék?

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
Egy hete nekem is lett egy ilyen suhanósom. Lehet egy ideig én is hanyagolni fogom a montit.

https://picasaweb.go...053934701/Rose#

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

szép, elit, kell:D

Nekem is, nekem is!!
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Magura Louise BAT nagyon jó és erõs fék, egyetlen, de annál nagyobb gondom akkor volt, mikor megcsavarodott a bicajom hátulja valamitõl (gõzöm sincs, hogyan, esni soha nem estem vele, nem durvultam stb.), és iszonyúan visított, valamint nem fogott jól ilyenkor. De azt orvosolta a bicajom garanciális javítása (tám- és láncvilla csere, utóbbi megrepedt). Ezt leszámítva a 7.5-8e km alatt gyakorlatilag semmi gondom nem volt a fékkel. Próbáltam ezen kívül Hayes Stroker Trailt például, az érezhetõen kevésbé adagolható és a fékerõ sem az igazi - persze csak ehhez képest. Viszont egy új Avid Elixir 5 szerintem eléggé "tudja", amit a Magura Louise, azt kell, hogy mondjam.
Fékbetétbõl a gyári Magura Performance és a másik fajta betét is méregdrága (6500 HUF körül/db!), ezért én BBB -t használok, ami szerintem van, vagy legalább is közel olyan jó, mint a gyári, és kb. fele az ára.

érdekes nekem a régi luisa fr volt, az gyári betéttel istenkirály volt (de kopott is a betét mint a veszedelem) kék bbb-vel viszont egy köpedék lett.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.326 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

zscs: fékekkel kapcsolatban mi a tapasztalatod?

Magura Louise BAT nagyon jó és erõs fék, egyetlen, de annál nagyobb gondom akkor volt, mikor megcsavarodott a bicajom hátulja valamitõl (gõzöm sincs, hogyan, esni soha nem estem vele, nem durvultam stb.), és iszonyúan visított, valamint nem fogott jól ilyenkor. De azt orvosolta a bicajom garanciális javítása (tám- és láncvilla csere, utóbbi megrepedt). Ezt leszámítva a 7.5-8e km alatt gyakorlatilag semmi gondom nem volt a fékkel. Próbáltam ezen kívül Hayes Stroker Trailt például, az érezhetõen kevésbé adagolható és a fékerõ sem az igazi - persze csak ehhez képest. Viszont egy új Avid Elixir 5 szerintem eléggé "tudja", amit a Magura Louise, azt kell, hogy mondjam.
Fékbetétbõl a gyári Magura Performance és a másik fajta betét is méregdrága (6500 HUF körül/db!), ezért én BBB -t használok, ami szerintem van, vagy legalább is közel olyan jó, mint a gyári, és kb. fele az ára.

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Ami eddig fix belõle. A sok 44-32-22/11-32 után más a 36-22/11-25, de olyan, mint vártam. Bejövõs.

Feltöltött kép

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Jó kis bringa ez a Cube. Idén én is szinte csak országútival járok. Milyen kerékszettre tervezed cserélni a Fulcrum-ot?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
este van már, nem jók a fényviszonyok de õvele barátkozom.
õ egy Cube Agree GTC karbon országúti, full 105-ös szettel (tripla)
ami nem gyári rajta, az a fehér agyonhasznált Flite és az egybekarbon Pro Stealth Evo kormány/kormányszár
a nyereg biztosan módosulni fog (színben jobban passzolóra) és úgy érzem a Fulcrum Racing kerékszett is könnyebbre lesz cserélve, ahogy a szines Stelvio abroncsok is.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
szép, elit, kell:D

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Lekerült a görgöröl, új gumák, hátul Larsen TT 2.0 (jó balonos) elöl NN UST 2.1
Feltöltött kép

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
egész dekoratív lett :)

TonTomika

TonTomika

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!

Kb 4 éve nem ültem bringán, holott anno elég sokat bicóztam. Egy ideje már morfondíroztam rajta, hogy újra talpra állítsam a régi bringám, -közben volt egy kis kitérõ, vettem egy vázat, de végül nem lett a projectbõl semmi, eladtam - és ennek úgy érzem most jött el az ideje. A feltámasztásra fordítható büdzsé elég szûkös, nem lesz itt semmiféle hidraulikus tárcsafék és egyéb huncutságok, ellenben megpróbálom úgy kialakítani, hogy illeszkedjen a stílusomhoz. Szeretem a kék-fehér színkombinációt, minden jó amiben van egy kis finn!

Egy 2003-as Magellan Hydra acél vázam van, eleinte még csak pár dolgot akartam kicserélni rajta, aztán elindult a golyó. Mára lett hozzá egy gyönyörû kerékszett egyik jó barátom közremûködésével, majd egy szép kormány és stucni (a képen ezek még nincsenek) innen, a Bikemag apróról.

A többi pedig legyen egyelõre titok-homály. :)

Magellan Hydra '03 - Reborn

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
E?
IMG_0011 | Flickr - Photo Sharing!

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás
sorry, már nem fért bele
Feltöltött kép

Kap majd új színt is, de többet nem akarok elárulni még. :)