Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19070 replies to this topic

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Majdnem kész. Jövõ héten új villa, elsõ karika+traktorgumi, kapaszkodó és szék. :o

Feltöltött kép

Witcher

Witcher

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Open Pro, igen.Két normális kulacsra és kulacstartóra nekem is szükségem volna, meg egy kilóméterórára.Csak ebben a jó kis Szerbiában elég nehezen lehet kapni jó cuccokat.Na meg valami jó olaj láncra, így szárazon nem nagy kedvem van hajtani.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

Én nem használok kulacstartót, de lassan vissza kéne szokni, legalább a maratonokon, mert oda nem kell a hátitató....

Na én is pont ezért kérdeztem. Akkor a régi kulacstartóm volt tré, emlékszem, mindig kirepült szerencsétlen a zúzósabb lefeléken.

Szép a BMC! A felni mavic open pro?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Egyenlõre még nem tudom, hogy minek hogy kell állnia, mi hogy a kényelmesebb stb.1 hónapja vettem a bringát, elõtte nem volt országútim.De most hogy mondod, azt hiszem messze van valóban.

Egy picit lejjebb tolod a kormányon a fékváltókarokat úgy hogy a tetejük vízszintes legyen és akkor eléred rendesen alsófogásból is.

Egyébként szép bringa.

A sebesség mindent megold.

Witcher

Witcher

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Egyenlõre még nem tudom, hogy minek hogy kell állnia, mi hogy a kényelmesebb stb.1 hónapja vettem a bringát, elõtte nem volt országútim.De most hogy mondod, azt hiszem messze van valóban.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Szépségem!!!:)

Alsófogásból nincs messze a fékkar neked?

A sebesség mindent megold.

Witcher

Witcher

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Szépségem!!!:)Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Én nekem a gumis Polisport vált be a legjobban abból még kulacs nem esett ki, cserébe viszont ledörzsöli róla a festéket:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
változtat a lényegen? ;D

(egyébként háti itató és a hátitatyó hibridjét akartam )

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
az avatarod miatt nem tudom eldönteni hogy háti itatót akartál írni vagy csak pöszéskedsz és hátitatyót .D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Én nem használok kulacstartót, de lassan vissza kéne szokni, legalább a maratonokon, mert oda nem kell a hátitató....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

szvsz a kulacstarton is mulik :) nekem egy kulaccsal sem volt gondom.

arról beszélünk
csak azért eml0tettem hogy a literest használétam régebben, mert ay nzilván jobban terheli mint a 075ös
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
szvsz a kulacstarton is mulik :) nekem egy kulaccsal sem volt gondom.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
nem
jó kis zefal. és literes kulaccsal volt képezve sokáig. azt de sajnálom hogy csak 1-et vettem anno.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ha végre ideér akkor egy
YT Noton :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Tigger, neked nem szokott kirepülni a kulacs, ha megereszted lefelé? Vagy nekem volt csak gyenge a kulacstartóm?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Milyen is lesz a montid haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa egyszer végre lesz
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
t-2 hét :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

persze, en is lecsereltem ezt azt, ez egyertelmu - csak pl a valtonal a sram szvsz jobb (amellett, ha shimano lenne rajta, az sem erdekelne). de izlesek es pofonok: en ugy csinaltam, hogy kiprobaltam a bringat gyari allapotaban, hasznaltam igy egy ideig - es azt csereltem rajta, amibol volt otthon, es jobban szerettem a regit (elixir r, deore hajtomu, gumi ment).

canyonnal eleg jol vannak azert osszevalogatva a bringak az arszintnek megfeleloen, ha nem tetszik, akkor a inkabb aldozok a dragabbra.

én meg már próbáltam annyit, hogy kb tudjam mit szeretnék (nagyképû szmájli :)). a dawg volt az elsõ bringa amit kompletten vettem de csak azért mert annyi volt amennyi - meg ha eredeti tervem szerint csak vázat veszek, akor még 2-3 évig kb lenne egy vázam meg egy telóm a szekrényben- s bár elvagyok vele, telót meg kerekeket biztos cserélek elébb útóbb, kisebb dolgokból meg nyereg, csõ, markolat, bár ezek inkább csak lustaságból maradtak el eddig, de ha igazán "testre szabnám" akkor csak a váz maradna tag nélkül az origi setupból .

szal végignézve a canyon két engem érdeklõ szériáját nrm találtam olyat amire azt mondanám hogy így kéne :)

csakhogy ne legyek tök off (vagy volt mér ez a kép ? :))

https://picasaweb.go...feat=directlink

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Nem semmi a morati! Gratula hozzá! ;)

Köszi Biker! :) Ha lesz rá kereted és még megvan,akkor írj privit. ;)

Arn. Valóban jól vannak összeválogatva a canyonok,de sajnos anyagi okokból a legkisebb értékût tudtam megvenni. Az alkatrészek pedig még a régi géprõl jöttek( a tárcsák kivételével) . Ha tesztelgetem az új felszerelést,akkor azt már nem bírom olyan jó áron eladni,mintha nem használtam volna.
Az x9 váltó szimpatikus,de az x7-es váltókar már nem annyira és ha már van a fiókban egy pár xt,akkor nem verem magam még plusz költségbe emiatt. :)
De eleve úgy rendeltem meg,hogy nekem,csak a vázra és a kerekekre van szükségem. Bár lehet,h a kerekek is cserélve lesznek idõvel. :D