Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19037 replies to this topic

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

igen, van bennem is hajlam a hifiepitesre is, csak meg nem mertem belekezdeni. egyszer belekezdek annak csunya vege lesz :D

egy tanacsom van, ne kezd el sosem, csak hallgass sok zenet. :) ha megis nagyon viszket a tenyered, akkor vegyel egy komplett naim rendszert (vagy egy hazai heedet) es hasznald egy ideig, akkor kb megtudod, hogy milyen egy jol hallgathato rendszer. kulonben osszevasarolgatsz majd mindenfele jonak mondott szirszart jo dragan, es kello tapasztalat nelkul nem fog zenelni, max jol "szolni". hifibbnek lehet hifibb lesz, csak kifacsarja a zenet. jo rendszert (!) - meg akik ennek tervezesevel is foglalkoznak - kevesen tudnak epiteni.

masik tipp: vegyel egy jo fules rendszert, es ha sokat hallgattad, akkor kb tudod, hogy milyennek kellene lennie egy jo dobozos rendszernek. bar ezt sem sokkal konnyebb, de par ismeretlent (szobaakusztika, hangdoboz kabelek) kiveszel az egyenletedbol :)

ott kinn nagy hagyomanya van a hifinek, de taccsra tettek az elmult egyket evtizedben (mar csak a nevuk regi, egyket kivetellel).

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

Mof & Matt, jó félék a masinák. Jó szórakozást velük.

köszi. remélem hamarosan linkelhetek az akcióképek topikba.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

en a korabbi nem tul magas felszereltsegu (sok deore, keves xt), crossbringamat 3 evig hasznaltam mindenfele modositas nelkul, es utana is azt mondtam, hogy ugyanolyan cuccot veszek ra (azota is az egyetlen bringa, amit visszasirok). engem csak ezutan fogott el a cserebere, de egy nemileg magasabb szintu crossositott bringaval en szeretnek kiszallni ebbol a mokuskerekbol. ezt mar eljatszottam a hifivel is - feneketlen kut es nem a zenerol/bringazasrol szol az egesz.

igen, van bennem is hajlam a hifiepitesre is, csak meg nem mertem belekezdeni. egyszer belekezdek annak csunya vege lesz :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

en iden meg nem csereltem semmit egyik bringamon se. :) es ugy tunik ez igy is marad. na jo talan rakok egy ultegra atdobot az allez-ra de ennyi a max.

akkor csak igazam van :D
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

en iden meg nem csereltem semmit egyik bringamon se. :) es ugy tunik ez igy is marad. na jo talan rakok egy ultegra atdobot az allez-ra de ennyi a max.

en a korabbi nem tul magas felszereltsegu (sok deore, keves xt), crossbringamat 3 evig hasznaltam mindenfele modositas nelkul, es utana is azt mondtam, hogy ugyanolyan cuccot veszek ra (azota is az egyetlen bringa, amit visszasirok). engem csak ezutan fogott el a cserebere, de egy nemileg magasabb szintu crossositott bringaval en szeretnek kiszallni ebbol a mokuskerekbol. ezt mar eljatszottam a hifivel is - feneketlen kut es nem a zenerol/bringazasrol szol az egesz.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Mof & Matt, jó félék a masinák. Jó szórakozást velük.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Persze a tiéden kiéli magát.:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts

ez csak azert hangzik rosszul, mert naponta butykolod az enyemet valamivel :)

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts
kozben beszeltem a tulajjal.nem nagyon egedne alkudni es a fenyezen kicsit aggaszt.es attol az artol en sem dobok hatast.nemet oldalalakon jobb aron mennek.behozni sem lenne gond.

ugynezki varok meg vele.a kp ugyis ertekalo.az ugrabugra bringa meg egy darabig egyke marad.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
nem, csak télre összeraktam egy csepel royal fixit, hogy ne a colnagot zúzzam szét az esõben,hóban. megkapta a colnagoról a kerekeket. aztán végülis jó áron el tudtam adni tavasszal a csepelt kompletten. így maradt a colnago vázszettként a szobában magányosan.
de most úgysem leszek egy jódarabig bp-n szóval nincs is szükségem virsligumisra.

cserébe lecseréltem a reign egy reign x-re, a pike-ot meg egy lyrikre :)

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts
igen. meg mert el is költöztem a II. kerületbe :D
a villa is megvan, csak elfelejtettem írni.

jhaj de irigyellek baszus.de hogy hogy szetszedted?el akarod adni?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
nyolcados és szépen mozog, merev, TAD nagy okosság!
ha nem találtam volna piszok olcsón használt lyriket akkor én is duroluxot vettem volna .) jóféle

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Gyönyörûek a gépek. Gratu mindenkinek. Most a cikk miatt épít mindenki endurot? :D

A tomacban milyen az a villa? 1,1/8ados vagy tapered?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

Grat a 3 legutóbbi bicajnak, nyálcsorgatósra sikerültek....

Matt: szépen mocorog a Lyrik?

egyelõre csak az udvaron nyomogattam, szóval nem mondanék semmit. a kupaknál fossa az olajat. megszerelem aztán utána nyilatkozom :)

akkor ezert nem latlak a colnagoval az alkotas kornyeken.
ujraepitedmajd meg?es villajaval mi lett?:o

igen. meg mert el is költöztem a II. kerületbe :D
a villa is megvan, csak elfelejtettem írni.
egyszer majd biztos összerakom, de idén úgy néz ki csak a giant-ot fogom használni.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nagyon szep a Wilier, gratula.

annak sosem lesz vége egyébként meg gratula a bringához

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts

köszi, de konkrétan most egyedül ez van egyben .) a csepel royalt eladtam, a colnagoból csak a váz van meg+hajtókar, a polarx-be kéne egy normális villa a mozó helyett, meg újra kellene fûzni a hátsókerekét.

akkor ezert nem latlak a colnagoval az alkotas kornyeken.
ujraepitedmajd meg?es villajaval mi lett?:o

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Grat a 3 legutóbbi bicajnak, nyálcsorgatósra sikerültek....

Matt: szépen mocorog a Lyrik?

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

s ezennel remélem befejeztem a bringaépítést..

annak sosem lesz vége egyébként meg gratula a bringához

most már érdemesnek tartom megosztani

valóban érdemes volt, nagyon szép gép
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Pfuj te disznó :)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
Sziasztok!
most már érdemesnek tartom megosztani

váz: wilier laTriestina M
szett: camp.centaur
kerekek:fulcrum rac 5 -durano
kiegészítõk:WCS
nyereg:ssm zoncolan
pedál:look

Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

késõbb talán az elsõ-hátsó váltót cserélem le carbonra...hogy egységes legyen
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"