Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19037 replies to this topic

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts
Thx!!!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Szóval XR Carbon, nem kell mondani, hogy jó cucc, nekem is az van :) Csak a kis képen nem látszott. Szép környék.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Csináltam egy szép képet a bringámról, gondoltam megosztom veletek, ha már egy másik topicban pont a Meridákról van szó:
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

nagyon szép!

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts
18-as a váz, de kipróbálhatod, ha gondolod valamikor.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Csináltam egy szép képet a bringámról, gondoltam megosztom veletek, ha már egy másik topicban pont a Meridákról van szó:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Nem pont ezekrõl a kimondott versenygépekrõl, hanem inkább a tucatmeridákról volt szó a másik topikban. Ez igenis jól néz ki.

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
  • LocationKelenföld
@Löpapp: Rezgett a léc, hogy én is ilyen vázra váltsak. Mekkora, nem 20-as véletlen? Egyszer szívesen kipróbálnám egy körre, ha igen, adok helyette Anthemet. A 960-as kar meg külön jó pont nálam. ;)

@Kimy: Te tudod. :). A villanyakat, ha már ilyen praktikusan nézed, bõ húsz centinél (inkább 22) rövidebbre ne vágd. A láncfeszességet meg vizsgáld meg a másik végállásban is (nagy-nagy), döntsd el az alapján, hogy mennyire "hasal ki" a váltód, hogy elbír-e még egy szemmel kevesebbet. Ha 34-ig megy a sor, lehet, hogy inkább úgy jó, ahogy most van.

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts

Lehet érdeklõdni a háttérrõl? Milyen az a Dt tag?

A háttér Schladmingtól kb 30km-re van, egy gyönyörû helyen, úgy 1800m-en, a neve Riesachsee.A tag DT xr carbon és nagyon szépen, érzékenyen mozog, "a falevelet is".Lockolva pedig teljesen merev a váz, semmi mozgás.
Köszi Rabbit, sok melóm van benne ;)

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts

Fékkábel alaposan megtekerve a támvillák közös része körül. A harmadik képen látszik.

Igen a fékkábel, pont az ilyen esetek miatt nem vágattam le anno, már 4 éve használom, a harmadik vázban.... Felvállalom, hogy igénytelen megoldás, de legalább kényelmes váz csere esetén. Még a villából kéne levágni egy 1,5-2cm-t. Egy kérdés: Melyik a megfelelõ láncfeszesség? Amikor elõl-hátul a legkisebb fogas kereken, épphogy kifeszül a lánc, vagy nem gáz ha picit összeérnek a két görgõ között.....

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Elsõváltó inkább!

edit: Vagy nem. Az a fehér bovden.

Fékkábel alaposan megtekerve a támvillák közös része körül. A harmadik képen látszik.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

illetve nyeregvázcsõ mögött kígyózó fekete kábelre nem jövök rá hova tartozik. A fék talán, de mit keres ott?

Elsõváltó inkább!

edit: Vagy nem. Az a fehér bovden.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
  • LocationKelenföld
Szép az XTC váz, tényleg.
Szerintem Kisherceg valami rendes neoprén láncvillavédõre gondolt, nem a gyári harmatos fóliázásra.
Egy bowdencsípõvel lehetne még rendet rakni a tokozás kuszaságán, illetve nyeregvázcsõ mögött kígyózó fekete kábelre nem jövök rá hova tartozik. A fék talán, de mit keres ott?

A 96 az egyben van, nagyon. Grat.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts

a képek gyengék, a bicaj jó, de hiányzik a láncvillavédõ.

Igen telefonos kép, majd késõbb egy túrán készítünk jobbat :D . Láncvillavédõ van rajta, az xtc felirat felsõ része, az maga a védõ...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Lehet érdeklõdni a háttérrõl?

az ott egy tó és körülötte hegyek, amik a felhõbe nyúlnak :D

(salzkammergut környékére tippelem)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Lehet érdeklõdni a háttérrõl? Milyen az a Dt tag?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,028 posts
a képek gyengék, a bicaj jó, de hiányzik a láncvillavédõ.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
Kis Meridámat lecseréltem, plusz elsõ váltót alsó bilincsesre (SLX) :)
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Vasárnap xterrán tesztelem... :D

Mars

Mars

vendég

• fórumtag
  • 527 posts
Köszi, örülök, ha nem csak nekem tetszik, hanem Nektek is. 195cm vagyok egyébként, de már így is bõséggel indokoltnak látom a 61-es vázat. A súlya éppen dekára 10,5 kiló lett, de az összeállításban nem ez volt a fõ szempont, úgyhogy teljesen megvagyok vele elégedve. A fékváltókar nagyon pozitív csalódás, alsófogásban is elérek mindent, igaz nagy a kezem, könnyebb dolgom van.

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts

[...] Puch Mistral EL 1984. [...]

Elismerés az Alkotónak!
Súly? Komolyan kérdem, korszerûsítettem én is bicikliket, ha 10,5 kp alá jutottam, már elégedett voltam.
A Micro-Shift hogy vált alsófogásból föl-le?

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Mondjuk az emblémát le kellet volna szedni a fejcsõrõl.

Nekem is mistralom van, 82-es évjárat körüli, és bár az enyém is BKV kapaszkodózöld színû, mégis tök más. :D