mire kiérsz a pilisbe pont bemelgszel (nem kell ám Ezekre hallgatni itt, akik nem látnak túl a budai hegyen
infopark meg 25 perc a dunaparton bringával
Mennyivel problémásabb a III. kerületbõl eljutni az Infoparkba? Nagyon érdekelne.
Amennyiben nyugodt környékre vágysz, akkor vagy a 11. kerületet is választhatod, vagy a 22. kerületet is. Utóbbiban lakom nagyon-nagyon rég már, és az infopark megközelítése is hibátlan úgymond. Amennyiben tömegközlekedsz akkor 33-as busz koppanásig elvisz. Bringázni ott a kamara erdõ, de a 11keren át könnyen eljutsz hhh-ra is akár, vagy ahova kedved tartja.
3. kerületbõl két busszal át tudsz jönni az infoparkig. 86-os a körtérig, és onnan 33-es majdnem koppanásig. A gond, hogy a 86-os gyakran bedugul mindkét irányban, erre számítani kell. A 33-as dugót csak budafokról kifelé menet kaphat úgymond, fõleg a reggeli órákban. Bringával nem rossz, de a hosszú táv miatt kb ugyanannyi idõ mint busszal szerintem, szóval nagyon nem vagy beljebb talán.
Harsánylejtõ
stabilan 10% felett és egyenesen a virágos nyeregre visz a János bogár utcával
1037 Budapest, III. kerület, Harsány lejtõ
Mennyivel problémásabb a III. kerületbõl eljutni az Infoparkba? Nagyon érdekelne.
a budai hegyekrol jut eszembe... melyik keruletben keressek lakast, ha hamar ki akarok erni a bringaval a terepre? kaptam pesten melot (infopark).
ami megfizethetõ az a III., de onnan átbumlizni melóba nem biztos hogy öröm.
a budai hegyekrol jut eszembe... melyik keruletben keressek lakast, ha hamar ki akarok erni a bringaval a terepre? kaptam pesten melot (infopark).
Igen L-es 184cm körül vagyok pont jó. Láthattál itt szoktam tekerni

A morcos.