Igazad van! Úgy néz ki, mint egy X5, /45-ös gumikkal szerelve. Kritika: ha olcsó(nak látszó) bringát akarsz, akkor miért van rajta teleszkóp, családi pizza,, mindez olyan fényesre suvickolva, hogy kilométerekrõl virítson? Megvan a Die Hard 3 eleje? A táblaember. Városi bringa ott kezdõdik, hogy 700C-s gumi való hozzá.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!
kozben megneztem. web alapjan az ibis sl szvsz inkabb trail - ugyanugy 140et mozog, a fejcsoszog meg 69 fok (stumpinal 68). a hd 160at mozog es 67 fokos - ez enduro.
Ilyen bringán még Zsizsinél sem láttam 200-as tárcsát hátul pedig õt sem fújja el a szél és azért már a sziklás hegységen is át kell és ereszkedett már rendesen. De hát kinek mire áll fel.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Nagyerdõn több domb is, vasúti felüljárók, Poroszlay út több része stb.
Nekem kényelmes, voltam már vele egész napos túrán is nyáron és nem volt semmi gond. De az biztos hogy nem nézegettem szabványokat, hogy miböl hány milimétereset vegyek a testmagasságomhoz.
A kerék nem kicsi szerintem mert 26"-os, a slick gumi miatt tûnik soványnak a dolog. Tereppel más a kinézete. A városi jelleg nekem a köpeny, nyáron azért ki ki megyek a város környékére terepre is és szerintem a jelenlegi összeállítás megfelelõ hozzá. Elõtte pl volt XC teleszkópóm és azt nagyon csavarta a tárcsa, pedig még akkor "csak" 160-as volt elöl hátul.
Dobok egy videót, hogy lássátok milyen volt amikor hozzám került.
Tuti nem nagy a vázméret, ha ilyen hosszú stucni kell hozzá, vagy pedig a váz is nagy és a stucni is nagy, és a tárcsa is nagy és a villa is nagy. A kerék viszont kicsi.
Ha ezt városi használatra raktad össze ahogy írod, akkor valamit nagyon félreértelmeztél.
A vázméret az tényleg kicsit nagy, de nem zavaró. A villa városi környezetben is nagyon puha mert karban van tartva és a biztonsági bakk ki van belõle szedve. Annak ellenére hogy duro villa, tényleg szépen kimozogja amit kell. Ennek az az oka hogy 100 kg felett vagyok és a "gyengébb" villákat nem ehhez a súlyhoz tervezték. Valljuk be 40-80 kg között gondolkoznak a gyártók. A fékszettet így vettem át ahogy van használtan, de nem zavar hogy nagyok a tárcsák, egybõl megállok bárhol, bármikor a fenti testsúllyal és ez városban elõnyös.