Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19037 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintem kerdezd meg bringavarazs kollegat mielott felrakod azokat a Formula fekeket.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 posts
Koszi mindenkinek!

a stereo nagyon jol nez ki, csak a stucni hosszu az en izlesemnek. meg szerezz ra olyan pici sarvedot hogy ne a tagot pakolja telibe a hatso kerek dzsuvaval.
gratula!

A vaz 16" -os, en meg 171cm vagyok ezert perpill igy, 100 -as stucnival tunik kenyelmesnek. Sarvedo meg tervben van, de a vazhoz tartozo gyari nekem tulsagosan nagynak tunik es nem tetszik. Egyebkent se nagyon talaltam ebayen, szoval megprobalok majd valamit belefaragni. Ha van esetleg tipped, mit lehetne raapplikalni, azt szivesen vennem. En a Speci mudflap -jere gondoltam...

Én is gratulálok a stereo-hoz, én talán egyedül a rikító piros fékkarokat hanyagolnám erõsen. :)

Fekeket online vasaroltam, nem szamitottam ra, hogy ennyire rikito lesz. Egy darabig igy marad, vagy ha sikerul osszeraknom az otthon kallodo formula k18 -at akkor lecserelem. Kolteni egyelore nem szeretnek erre. Vegul is a lenyeg, hogy mukodjon. :)

Jól néz ki ez a Stereo, de nincs sárügyileg kényes helyen a tag?

Nem tudom, idovel kiderul. Sarvedovel talan nem lesz gaz.

Szép a Stereo!Mikori évjárat?Fékek Magurák?

Pontosan nem tudom, hasznaltan vettem. 2007-2008 -as lehet. Fekek pedig ahogy VV irta, Avid Elixir CR X.9 Red/Black

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Nem OEM. Standard Avid Elixir X9 (2011) Red/Black

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintem ezek vmi oem avid elixirek
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Szép a Stereo!Mikori évjárat?Fékek Magurák?
Magellan-os

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Jól néz ki ez a Stereo, de nincs sárügyileg kényes helyen a tag?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts
Én is gratulálok a stereo-hoz, én talán egyedül a rikító piros fékkarokat hanyagolnám erõsen. :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a stereo nagyon jol nez ki, csak a stucni hosszu az en izlesemnek. meg szerezz ra olyan pici sarvedot hogy ne a tagot pakolja telibe a hatso kerek dzsuvaval.

gratula!

RAUH-Welt
B E G R I F F

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

hat en is ettol felek - ez a bringa rohadt jo ide, de a bakonyba a stumpit tartottam volna meg. ha nem ott nem tetszik a 29er ht, akkor tutira egy 29er anthem lesz a kovetkezo aldozat.

akkor atkoltoztetem a kerdeseimet :)

Ne aggódj, tökéletes lenne még egy 26-os merevfarú is ide, igazán nem a bicajon múlik, hogy valaki élvezze itt a bicajozást! ;-)

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 posts
Meg regebben lattam itt Rob Stereo -jat, ami nagyon megtetszett es eldontottem, lesz egyszer nekem is egy... Kicsit sokaig tartott, de elkeszult. Mar csak a jo ido hianyzik. :)
Posted Image

Posted Image

Picasa

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Bizony, jó környék! Igaz, ott ott van - ahogy a Zimmer Feriben mondták - "az árak színvonala", ugye... ;-)

Arn, visszasítod ott még a Stumpjumpert az állítható nyeregcsõvel! ;-) Egyébként meg ha felköltöztél, keress meg bátran akár privátban, mert ha épp ráérek, szívesen megosztom az infót, 29erre hol vannak jó ösvények! Írhatsz a Túrák Magyarországon topikba is, ott akár csapatos túrát is szervezhetünk.

hat en is ettol felek - ez a bringa rohadt jo ide, de a bakonyba a stumpit tartottam volna meg. ha nem ott nem tetszik a 29er ht, akkor tutira egy 29er anthem lesz a kovetkezo aldozat.

akkor atkoltoztetem a kerdeseimet :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
termeszetesen azert irtam a munkahelyet is, hogy vmi kompromisszumos dolog kellene. vegulis, hogy osszel es tavasszal melo utan tudjon az ember bringazni ahhoz az is kell, hogy hamar hazaerjek, meg hogy onnan gyorsan ki terepre. jelenleg olyan 6-8kmt kell hozza mennem (epp jo bemelegedni).

illetve remenyeim szerint ami mar nincs tul messze a termeszettol az talan annyira nem is lesz nyomaszto igy elsore. sosem eltem budapesten, es nem is igazan vagyom ra, de nincs valasztasi lehetosegem. es igy talan nem is kell nagyon kaszkadorkodni a forgalomban beoltozve.

koszonom a tippeket, majd csekkolom oket - a googlemap mar egy ideje tamogatja budapesten a tomegkozlekedeses utvonaltervezest is. eleg jol mukodik.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
csillaghegy
mire kiérsz a pilisbe pont bemelgszel (nem kell ám Ezekre hallgatni itt, akik nem látnak túl a budai hegyen :))
infopark meg 25 perc a dunaparton bringával
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Látom nem érzékeltétek az iróniát.:)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

Mennyivel problémásabb a III. kerületbõl eljutni az Infoparkba? Nagyon érdekelne.;)

czanga részben megválaszolta. kötöttpálya az igazi, ebbõl csak több átszállásos lehetõséget tudok, illetve azért nem elhanyagolható a hév zsúfoltsága sem ami az egész északi agglót felöleli.

szemben mondjuk egy M3, 4-6 vonallal.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Amennyiben nyugodt környékre vágysz, akkor vagy a 11. kerületet is választhatod, vagy a 22. kerületet is. Utóbbiban lakom nagyon-nagyon rég már, és az infopark megközelítése is hibátlan úgymond. Amennyiben tömegközlekedsz akkor 33-as busz koppanásig elvisz. Bringázni ott a kamara erdõ, de a 11keren át könnyen eljutsz hhh-ra is akár, vagy ahova kedved tartja.

3. kerületbõl két busszal át tudsz jönni az infoparkig. 86-os a körtérig, és onnan 33-es majdnem koppanásig. A gond, hogy a 86-os gyakran bedugul mindkét irányban, erre számítani kell. A 33-as dugót csak budafokról kifelé menet kaphat úgymond, fõleg a reggeli órákban. Bringával nem rossz, de a hosszú táv miatt kb ugyanannyi idõ mint busszal szerintem, szóval nagyon nem vagy beljebb talán.

Mondjuk ha nem akarsz sokat költeni jöhetsz a XIII.ba is én a a Duna Placentától 15 perc alatta HHH aljánál vagyok és 45-60 perc alatt a tetején.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Harsánylejtõ;) stabilan 10% felett és egyenesen a virágos nyeregre visz a János bogár utcával
1037 Budapest, III. kerület, Harsány lejtõ

Bizony, jó környék! Igaz, ott ott van - ahogy a Zimmer Feriben mondták - "az árak színvonala", ugye... ;-)

Arn, visszasítod ott még a Stumpjumpert az állítható nyeregcsõvel! ;-) Egyébként meg ha felköltöztél, keress meg bátran akár privátban, mert ha épp ráérek, szívesen megosztom az infót, 29erre hol vannak jó ösvények! Írhatsz a Túrák Magyarországon topikba is, ott akár csapatos túrát is szervezhetünk.

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts

Mennyivel problémásabb a III. kerületbõl eljutni az Infoparkba? Nagyon érdekelne.;)

Amennyiben nyugodt környékre vágysz, akkor vagy a 11. kerületet is választhatod, vagy a 22. kerületet is. Utóbbiban lakom nagyon-nagyon rég már, és az infopark megközelítése is hibátlan úgymond. Amennyiben tömegközlekedsz akkor 33-as busz koppanásig elvisz. Bringázni ott a kamara erdõ, de a 11keren át könnyen eljutsz hhh-ra is akár, vagy ahova kedved tartja.

3. kerületbõl két busszal át tudsz jönni az infoparkig. 86-os a körtérig, és onnan 33-es majdnem koppanásig. A gond, hogy a 86-os gyakran bedugul mindkét irányban, erre számítani kell. A 33-as dugót csak budafokról kifelé menet kaphat úgymond, fõleg a reggeli órákban. Bringával nem rossz, de a hosszú táv miatt kb ugyanannyi idõ mint busszal szerintem, szóval nagyon nem vagy beljebb talán.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

a budai hegyekrol jut eszembe... melyik keruletben keressek lakast, ha hamar ki akarok erni a bringaval a terepre? kaptam pesten melot (infopark).

Harsánylejtõ;) stabilan 10% felett és egyenesen a virágos nyeregre visz a János bogár utcával
1037 Budapest, III. kerület, Harsány lejtõ
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

ami megfizethetõ az a III., de onnan átbumlizni melóba nem biztos hogy öröm.