Én örülök , hogy van több gumim is amit felrakhatok. A Conti RK-et szerettem , de nem azért mert olyan jó volt terepen , hanem mert 8000km-t tettem bele. Viszont vannak szakaszok ahol nagyon sokat jártam , tudom , hogy a RK meddig megy el és honnan csúszik meg , kb centire pontosan... hiába csinálok bármit , ott nem tudtam vele felmenni. Aztán a NobbyNic-el meg elsõre , ugyanott. Én tudom magamról , hogy nem tudok biciklizni , így az esetlegesen jobb gumi nekem többet számít mint a jobb bringásoknak (ugyan ott láttam már majdnem slick gumival is elmenni másokat). Nem hiszek a marketingnek , de amit kipróbálok és beválik azt megtartom és nem tagadom le.
Összeraktam egy városi gépet.
Mióta megvan a
Canyonom azóta kicsit elhanyagoltam a
Magellanom... A Canyon is változott a kép óta, kapott ugyan ilyen fehér recont. Nem vagyok fehér mániás , de azért jól néz ki (meg most a Canyonon vannak a Nobbyk)
Eltört a hátsó tag remote karjának felfogató bilincse , szóval most picit kókányolás van sajnos vele , de még ki kell gondolnom a szebb megoldást.
A Craterbõl nagyon sok mindent eladtam. Kerekeket , Fox villát , a fékeket beszámítottam , nagy tárcsát is eladtam , tehát összességében a költségvetéssel jó vagyok , bár még lehet , hogy most is megpróbálom elpasszolni egyben és veszek helyette egy országútit.
Ne a lényeg , hogy felpattantak a tektro fékek rá (tökjóóó , de tényleg , sokkal rosszabbra számítottam) , kapott egy kerékszettet , beledobtam az rst villám amit majdnem újkora óta szerviz villaként használtam. Majdnem kész is van , de azzal nem számoltam , hogy nem tudom meghúzni a centerlock zárót mert gyorszáras fajta kulcsom van hozzá és csak üregessel tudnám meghúzni (avagy ki kéne venni a tengelyt) és nem jó a hátsó adapter... 160as elsõ , ami hátulra kicsi , van 180as hátsóm is , de tárcsám most csak ekkora van. Holnapra megoldom mindkettõt.
Szóval most nagyon örülök neki mert két bringám van.