Kicsi villa
ez villa lenni kicsi vagy bele menni inkább kicsi?

amúgy mindig egy terepszínû breakoutra vágytam de sosem leltem

Kicsi villa
Ez jobb így,vagy inkább egy 15-17centis sherman?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Sziasztok!
Nem is tudom, hova írjam ezt a kérdést.
Olyan létezik, hogy a biciklimnek nincsen vázszáma? Vagy csak rossz helyen keresem? A váznak a hajtómû alatti részén nincs.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
apropó Specialized.
mutattam már, hogy mit szereztem néhány hete?
Írtam errõl egy cikket. Ha ügyes vagy megtalálod a neten.
a váltási szokásokat meg az áttételek befolyásolják...
amúgy a kommentjeidbõl lehet sejteni, hogy mennyire erõs a lábad
Vannak forrásaim.nem arra vagyok kivancsi, hogy hozzam kepest milyen atteteleket hasznal - mar csak azert is ertelmetlen lenne, mert ehhez az osszeveteshez ugyanaz a terep is kellene - hanem hogy valtoznak a valtasi szokasai.
amugy honnan tudod, hogy mekkora ero lakozik a labamban?
A sebesség mindent megold.
a váltási szokásokat meg az áttételek befolyásolják...nem arra vagyok kivancsi, hogy hozzam kepest milyen atteteleket hasznal - mar csak azert is ertelmetlen lenne, mert ehhez az osszeveteshez ugyanaz a terep is kellene - hanem hogy valtoznak a valtasi szokasai.
amugy honnan tudod, hogy mekkora ero lakozik a labamban?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írtam errõl egy cikket. Ha ügyes vagy megtalálod a neten.
Egyébként PBG kb kétszer akkora teljesítményt tud testsúlykilogrammonként, mint te. Ezért teljesen más áttételek használ.
Írtam errõl egy cikket. Ha ügyes vagy megtalálod a neten.szep bringa lesz
ugy latszik tenyleg igazam volt, hogy rovid lesz az a nyeregcso... nem lett tul hosszu ezzel a stucnival?
eddig 3 tanyeros rendszert hasznaltal? kivancsi leszek, hogy mi lesz a tapasztalatod a 2x10es rendszerrel. olyasmi erdekelne, hogy mennyi attetelt hasznalsz hatul, illetve, hogy praktikusabb e valtasi szempontbol. milyen tanyerokat raktal ra, illetve hogy alakul a lancvonal? ugy latom ez meg 770es hajtokar.
A sebesség mindent megold.
zsír! gratulálok!
a minute villa nem túl magas bele?
apropó Specialized.
mutattam már, hogy mit szereztem néhány hete?