egy ilyenem (más évjárat) nekem is van, imádom is, szerintem a legjobb aluváz amit valaha csináltak.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
apropó Specialized.
mutattam már, hogy mit szereztem néhány hete?
Írtam errõl egy cikket. Ha ügyes vagy megtalálod a neten.
a váltási szokásokat meg az áttételek befolyásolják...
amúgy a kommentjeidbõl lehet sejteni, hogy mennyire erõs a lábad
Vannak forrásaim.nem arra vagyok kivancsi, hogy hozzam kepest milyen atteteleket hasznal - mar csak azert is ertelmetlen lenne, mert ehhez az osszeveteshez ugyanaz a terep is kellene - hanem hogy valtoznak a valtasi szokasai.
amugy honnan tudod, hogy mekkora ero lakozik a labamban?
A sebesség mindent megold.
a váltási szokásokat meg az áttételek befolyásolják...nem arra vagyok kivancsi, hogy hozzam kepest milyen atteteleket hasznal - mar csak azert is ertelmetlen lenne, mert ehhez az osszeveteshez ugyanaz a terep is kellene - hanem hogy valtoznak a valtasi szokasai.
amugy honnan tudod, hogy mekkora ero lakozik a labamban?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írtam errõl egy cikket. Ha ügyes vagy megtalálod a neten.
Egyébként PBG kb kétszer akkora teljesítményt tud testsúlykilogrammonként, mint te. Ezért teljesen más áttételek használ.
Írtam errõl egy cikket. Ha ügyes vagy megtalálod a neten.szep bringa lesz
ugy latszik tenyleg igazam volt, hogy rovid lesz az a nyeregcso... nem lett tul hosszu ezzel a stucnival?
eddig 3 tanyeros rendszert hasznaltal? kivancsi leszek, hogy mi lesz a tapasztalatod a 2x10es rendszerrel. olyasmi erdekelne, hogy mennyi attetelt hasznalsz hatul, illetve, hogy praktikusabb e valtasi szempontbol. milyen tanyerokat raktal ra, illetve hogy alakul a lancvonal? ugy latom ez meg 770es hajtokar.
A sebesség mindent megold.
zsír! gratulálok!
a minute villa nem túl magas bele?
apropó Specialized.
mutattam már, hogy mit szereztem néhány hete?
nem, csak ezek ilyen "kihagyhatatlan" vételekgyûjtöd a speci vázakat ?
Hát ez az én kis Specim, jelenlegi állapotában. 99%-ban elégedett vagyok vele, még Thomson stucni, Bontrager bandázsból markolat, X0 váltókarok és Magura Marta vagy Luise fékek vannak tervben.
Koszi az infot, mudflap legalabb konnyen beszerezheto. Mennyire vedte hatekonyan a dzsuvatol a tagot?2007-es a váz, a speci mudflap pedig ráfaragható, ugyanilyenem volt, és mudflap volt rajta.
Sajnos nem, de ha ott lennek, akkor meg a bringa hianyozna.Akkor tuti nem Houston, Texasban vagy, ha a jóidõt várod.
Koszi mindenkinek!
A vaz 16" -os, en meg 171cm vagyok ezert perpill igy, 100 -as stucnival tunik kenyelmesnek. Sarvedo meg tervben van, de a vazhoz tartozo gyari nekem tulsagosan nagynak tunik es nem tetszik. Egyebkent se nagyon talaltam ebayen, szoval megprobalok majd valamit belefaragni. Ha van esetleg tipped, mit lehetne raapplikalni, azt szivesen vennem. En a Speci mudflap -jere gondoltam...
Fekeket online vasaroltam, nem szamitottam ra, hogy ennyire rikito lesz. Egy darabig igy marad, vagy ha sikerul osszeraknom az otthon kallodo formula k18 -at akkor lecserelem. Kolteni egyelore nem szeretnek erre. Vegul is a lenyeg, hogy mukodjon.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Meg regebben lattam itt Rob Stereo -jat, ami nagyon megtetszett es eldontottem, lesz egyszer nekem is egy... Kicsit sokaig tartott, de elkeszult. Mar csak a jo ido hianyzik.
Koszi, ez mondjuk eleg kiabrandito, annak fenyeben, hogy a merevfarura is jo lenne valami fek...http://forum.bikemag...tml#post1120281
http://forum.bikemag...tml#post1122928
Meseszep lenne szigszalaggal.Nagyon jó kis gép ez, gratulálok hozzá!
A fékkarnál a piros tényleg rikítós kissé, de nem vészes. Fontosabb a megbízható mûködés, minden más - szerintem - sokadrangú szempont. Ha zavaró, maximum fekete szigetelõ szalaggal valamennyire leburkolod a piros részt és kész. :-)