Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19037 replies to this topic

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts

Ezeket a Controltech alkatrészeket "kihajítanám" a stucni valami kriminálisan otromba oldalról. Helyette vagy Easton-t tennék fel, hogy passzoljon a kerékhez, vagy valami olasz márkát a szett miatt mondjuk 3t-t az megy a vázhoz is designban. A Campa Record meg gigalájk :) Ja és ne tegyél olyan elhamarkodott kijelentést, hogy befejezõdött, mert az sosem fejezõdik be, ez csak épp egy ideglenes állapot :D

Nekem pont, hogy tetszenek a Controltech cuccok. Szóval ízlések és pofonok ugye... :)

Mondjuk úgy akkor, hogy egyelõre. Bár ez az "egyelõre" jó eséllyel az idént jelenti, mert ha menni akarok valahova biciklizni a városhatáron kívül, akkor most már inkább arra kell gyûjteni a pénzt, nem biciklialkatrészre.

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts
"az egyik kedvenc hajtómûvem."

Könny szökött a szemembe, hogy van még valaki aki haosnlóan vélekedik errõl az LX-rõl. :D (Jódabarig nem cserélem le a GT-n az tuti.) Ami pedig a Cove-ot illeti, még így is üt szerintem, bár fura a merev villa benne valahogy.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
stucni tenyleg nem tul szep

kormanyon a CT logo meg kicsit erre hajaz szerintem :)

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Ezeket a Controltech alkatrészeket "kihajítanám" a stucni valami kriminálisan otromba oldalról. Helyette vagy Easton-t tennék fel, hogy passzoljon a kerékhez, vagy valami olasz márkát a szett miatt mondjuk 3t-t az megy a vázhoz is designban. A Campa Record meg gigalájk :) Ja és ne tegyél olyan elhamarkodott kijelentést, hogy befejezõdött, mert az sosem fejezõdik be, ez csak épp egy ideglenes állapot :D

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
kicsit átalakult a cove. használtam pár itthon elfekvõ cuccot és pár újat is.

Feltöltött kép Feltöltött kép

tárcsák 180/160 ---> 160/140
villa RS Recon ---> Salsa CroMoto (a V-féktüskék helyét közben ledugóztam)

a thomson ugye öltöztet, a karbon hézagolótól pedig nagyon gyors lesz a cucc. :)

az egyik kedvenc hajtómûvem. rövid tengellyel szimmetrikus és kellõen benn is lesznek a lánckerekek, így kb ideális a kéttányéros megoldáshoz.
Feltöltött kép

"becsszóra", most egy darabig nem fárasztalak vele titeket. :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts

egy kis segítség: http://www.campagnol...lleur_01-11.pdf

Köszönöm!

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,333 posts
kicsit másképp kell beállítani mint a shimanot. a legkisebb fogaskeréknél pont alatta kell lennie a váltógörgõnek,és nem kicsit kijjebb,mint a shimanonál. kb ez a titka. a bovdent meg csak addig kell spanolni,míg pont alatta nem lesz a váltógörgõ.

egy kis segítség: http://www.campagnol...lleur_01-11.pdf

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts

szép lett. érzésed szerint milyen a shimano után a campa? ki tudtad e már póbálni?

Még csak görgõn sajnos. De úgy érzem, hogy sokkal direktebb, merevebb a hajtás. Viszont a váltó beállítás valami kriminális. Szerintem nem is sikerült teljesen 100%-osra, de nem ismerek a környéken nagy campa tudóst.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,333 posts
szép lett. érzésed szerint milyen a shimano után a campa? ki tudtad e már póbálni?

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts
Azt hiszem, befejezõdött a bicikli átalakításom. Még a nyeregcsõ csere volt betervezve - ezt rendeltem meg a múlt héten a bike-components-rõl - de tegnap kiderült, hogy sajnálatos módon, nem tudják szállítani (úgyhogy jól megszívtam ezt a rendelést). Tudom, a váz, most eléggé alatta van a többi cuccnak, de ennyire futotta, így is sokkal többet költöttem rá, mint eredetileg terveztem.

Az elsõ kép a kiindulási állapot. :)

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Arn, ez így eléggé rendben van, van ízlésed, na! Mondjuk én lecserélném róla ezt a csillogást valami sárra. ;-)

hat en is cserelnem mar nagyon :)

HHíííííínnnnyyyyeeee! Ez a giant igencsak a kedvemre való! ;) Nem kicsit,nagyon! :)
Meg szabad kérdezni,h honnan és mennyiért sikerült a fékeket lõnöd? Gondolkodok cserén. :)

meg nyaron vettem, amikor megjelent. akkor 35 volt nemeteknel (nem ennyi volt a ft).

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
HHíííííínnnnyyyyeeee! Ez a giant igencsak a kedvemre való! ;) Nem kicsit,nagyon! :)
Meg szabad kérdezni,h honnan és mennyiért sikerült a fékeket lõnöd? Gondolkodok cserén. :)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Arn, ez így eléggé rendben van, van ízlésed, na! Mondjuk én lecserélném róla ezt a csillogást valami sárra. ;-)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
legutobb 36/22es tanyerok kerultek ra, es egy slx 667es trail atdobo. netto 10.95kg, igy tokkal vonoval 11.46. megvolt a nagygeneral, nem mostanaban lesz ilyen tiszta :D

Feltöltött kép

Feltöltött kép

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Ha valaki rendelne, akkor kettõ gumi erejéig betársulnék.

Már nem aktuális.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

szórakoztató, mert
- a cove árának töredéke volt a kona, így nem kell annyira vigyáznom rá, ez pszichésen nagyon jót tesz :)
- a cove az acél mivolta miatt (szerintem) inkább túra/maraton váz, a szûk, csiki-csukis ösvényeken a kona pontosabb, közvetlenebb, élénkebb.
- kb ugyanaz a geometria.

a cove marad, csak "ráncfelvarródik", átalakul kicsit.

ez a cinder cone váz szerintem baromi jó. és szép is. nekem most sajna a garázsban porosodik, de ha lesz egy kis lóvé, akkor újra csatarendbe állítom.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
szórakoztató, mert
- a cove árának töredéke volt a kona, így nem kell annyira vigyáznom rá, ez pszichésen nagyon jót tesz :)
- a cove az acél mivolta miatt (szerintem) inkább túra/maraton váz, a szûk, csiki-csukis ösvényeken a kona pontosabb, közvetlenebb, élénkebb.
- kb ugyanaz a geometria.

a cove marad, csak "ráncfelvarródik", átalakul kicsit.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Hát a Cove szebb vót'. Valljuk be. :)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

a második konám, a cove cuccait örökölte.
nagyon szórakoztató. :)

eladtad a cove-ot?
megkérdezhetem h szerinted mi ebbe a szórakoztató?

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
küldd priviben h milyen fejcsapágy van benne