Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19037 replies to this topic

kiarob

kiarob

vendég

• fórumtag
  • 51 posts
Idei elsõ terepes tekerés után. Szuper idõ volt :)
Könnyû, merev, SS.
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
mosás után

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

erre talaltak ki a crossbicot :) mehetsz terepen is a 35os cx gumikkal, de a semislickel gurulni is jol lehet. kenyelmesebb is, mint a monti, vagy az outi.

egyértelmû volt ez nekem is, de valahogy mégis ez az XTC lett belõle :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
erre talaltak ki a crossbicot :) mehetsz terepen is a 35os cx gumikkal, de a semislickel gurulni is jol lehet. kenyelmesebb is, mint a monti, vagy az outi.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
[quote name='Kisherceg']Sly, azt meséld el nekem, hogy Szeged környékére, edzõbringának miért nem inkább országútit veszel?

volt országútim, de eladtam, mert borzalmasan fájt rajta a vállam. meg idegesített, hogy nem tudok vele kimenni kerékpárútra, ledudálnak, anyáznak, köcsögök, ilyesmi. a montit jobban szeretem, azzal ki tudok majd menni a gátra is, ott békén hagynak.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
Sly, azt meséld el nekem, hogy Szeged környékére, edzõbringának miért nem inkább országútit veszel?

Grande: igazi célszerszám lett!

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Míg a Trance és a Defy itthon porosodik téli idõszakban, addig melóbajárásra õt használom. Tavaly év végén lett átalakítva (régóta terveztem), hogy könnyebb és "élhetõbb" legyen.
Az eredeti verzió, régi cuccokkal (2004-es Iguana váz, ST-EF29 fékváltókarok, Acera és Deore váltó, BB5 fékek, Sontour villa stb.). Nehéz egy dög volt.
Feltöltött kép

Az átalakult bringa. Megkapta a Trance-rõl idõközben lepotyogott cuccokat (Speci nyeregcsõ, kormányszár, láncvillavédõ, Juicy 5 fékek), merev villát, egyenes kormányt (Defyrõl), még fel nem használt G3-as tárcsákat, hajtásként 2x1-es verziót (elõl 46/34 tányérokkal, hátul 16-os lánckerékkel, Acera láncfeszítõvel), Spyral pálcás sárvédõket. Könnyebb, jobb, praktikusabb lett.
Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép

ez nagyon szép lett! én is valami ilyesmit szeretnék építeni az xtc vázra, csak villát nem nagyon találok bele. a tiedben milyen a merev villa?

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Míg a Trance és a Defy itthon porosodik téli idõszakban, addig melóbajárásra õt használom. Tavaly év végén lett átalakítva (régóta terveztem), hogy könnyebb és "élhetõbb" legyen.
Az eredeti verzió, régi cuccokkal (2004-es Iguana váz, ST-EF29 fékváltókarok, Acera és Deore váltó, BB5 fékek, Sontour villa stb.). Nehéz egy dög volt.
Feltöltött kép

Az átalakult bringa. Megkapta a Trance-rõl idõközben lepotyogott cuccokat (Speci nyeregcsõ, kormányszár, láncvillavédõ, Juicy 5 fékek), merev villát, egyenes kormányt (Defyrõl), még fel nem használt G3-as tárcsákat, hajtásként 2x1-es verziót (elõl 46/34 tányérokkal, hátul 16-os lánckerékkel, Acera láncfeszítõvel), Spyral pálcás sárvédõket. Könnyebb, jobb, praktikusabb lett.
Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép

mayor

mayor

vendég

• fórumtag
  • 212 posts

Szép! Azok Speci külsõk rajta? Milyen típusúak, mekkora méretûek?

2.0 Fast Trak LK control ill. Captain s-works (de az utóbbi egy kalap ****, annk ellenére hogy 2bliss használhatatlan löttyel/belsõ nélkül, annyira pórusos az oldalfala..)

Papszi

Papszi

vendég

• fórumtag
  • 203 posts
Szép! Azok Speci külsõk rajta? Milyen típusúak, mekkora méretûek?

mayor

mayor

vendég

• fórumtag
  • 212 posts
jóideje nem frissült rajta semmi, és nem is tervezem, tehát készen van. van ilyen???:confused: kizárt:)
Feltöltött kép

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 posts

ebbe menne egy ilyen team kék sid :)

Feltöltött kép

Szépnek szép ez tény:) De egyenlõre marad a recon sl air :)) Max átfestem :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
ebbe menne egy ilyen team kék sid :)

Feltöltött kép
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 posts
Vaskacsám :)))

https://picasaweb.go...513079587076690

https://picasaweb.go...513060918422898

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Általában nem tetszenek a fehér gépek, de ez valami telibeb..ott jól néz ki Egy olyan kerékszettet én is elfogadnék. Mennyiért sikerült venni ha nem titok? Már csak egy pár egyforma kulacstartó kell :D

:) Amerikai ebayrõl volt, 500 dollár villámár + kb 110 dollár posta (USA-USA, USA-UK) + 30 fontnyi vám. Nem tudom az árfolyamokat, de kb 160ezer ft volt 10es campa record titán sorral, keréktáskával, gyorszárral, 1 vittoria cx evo szingóval, és szingóragasztóval együtt. :)
Ez még a régebbi 2003as tipus (eredetileg piros matrica volt rajta, ma cseréltem ki), 1600km-t futott az eladó szerint.

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
hát , ettõl azért elolvadtam :)
tényleg csak a kulacstartó lóg ki a sorból

A morcos.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Általában nem tetszenek a fehér gépek, de ez valami telibeb..ott jól néz ki Egy olyan kerékszettet én is elfogadnék. Mennyiért sikerült venni ha nem titok? Már csak egy pár egyforma kulacstartó kell :D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Na, hozzám éppen most érkezett meg a kerékszett upgrade. Jelenlegi állás:

Feltöltött kép

Elsõkeréken nincs felfújva a gumi, mert még rá sincs ragasztva...Villanyakból vágni kell, és a fékpofákat ki kell cserélni.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts

Persze nem is nekem kell hogy tetsszen a gép :) sok km-t vele. Ha már Controltech, hogyhogy a kerékszett nem az lett? Vagy tervben van?

Eddig tartott a pénzem. A kerekeket jó áron vettem egy ismerõstõl, tetszik is, elégedett is vagyok vele. Majd jövõre, ha ismét "gazdag" :D leszek, jöhet az újabb upgrade. :)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Persze nem is nekem kell hogy tetsszen a gép :) sok km-t vele. Ha már Controltech, hogyhogy a kerékszett nem az lett? Vagy tervben van?

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,064 posts
Tõlem kapsz egy gigalájkot a Controltech-re!!! :)