Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Posted 2012. March 22. - 11:07
Posted 2012. March 22. - 01:01
a kormánnyal van azért kis gondom. beállítottam 0-ra a skálázás alapján , de a fékváltókart nem tudom rendesen beállítani , egyszerûen nem tudom eléggé lefelé fordítani , hogy széppé váljon (a bilincset koppig elfordítom, de kevés).
Már elkezdtem nézni 38as tányérokat , bár 10%-os emelkedõig nincs gond , de azért mégis csak könnyebb lenne. a gumikat elkoptatom majd , de a vittoria 23as mérete egy hatalmas kényelmi elõrelépés a conti 18as méretéhez képest
A pedálod nem kõ csak ha kavicsért adod
A morcos.
Posted 2012. March 21. - 19:58
Posted 2012. March 21. - 19:35
Mit szerénykedsz, a felni is nagyon jó, ez a Wolber egyesek szerint éppolyan jó, mások szerint jobb is volt, mint a sikeres Mavic MA40. Azaz egyre jobb a géped, nyereg, kormány is jól áll[...] A helyes cím itt: Picasa - Razesa
A klasszikus csõméretezés a középtengely és a nyeregcsõ távolsága, utóbbi vagy középen, vagy a tetején mérendõ. E klasszikus, vízszintes felsõcsövû vázaknál egyesek szerint a nyvcsnél fontosabb a felsõcsõ mérete (közép-közép).
Az egyik 54-es vázamnál a felsõ- és a nyeregvázcsõ (k-k mindkettõ) is 54 cm; 12 cm stucni. Egy másiknál 56 a nyvcs, ám 57 a fcs (szintén k-k mérve), 11-es stucni. Utóbbi vázat szeretem jobban (176 cm vagyok).
Van egy ilyen pedálom (az elsõ, azaz „igazi” oúti), Shimano PD 6402: Look licensz; a mérete is a Look Delta, Look szabadalom alapján (a szerszáma viszont nem 8, hanem 10 fogazatú, donciccio biztos azt is tudja; még nem szedtem szét). Érdekessége, hogy nem a stoplit kell cserélgetni laza vagy feszes cipõállításnál, hanem a hátsó részén lévõ gombot elfordítani, s akkor a hátsó rögzítõ kb. 3,5 mm-re kitér, mindkét irányban, így tehát ugyanaz a rögzített, fekete Look stopli mûködhet úgy is, mint egy „piros”, azaz kissé elforduló Look! Persze Zekének csak méregdrágán adnám el, mert nem beszélt kellõ alázattal az országúti pedál felsõbbségérõl.én 1 ilyen pedált kerítenék rá: VeloBase.com - Component: Shimano PD-6402, 600EX Ultegra ,és akkor teljesen korhû lenne. ezzel is korhû: VeloBase.com - Component: Shimano PD-6500, Ultegra ,és elég kicsi is,de nem véletlenül nem használták sokan. kicsi a kontakt felülete az spd-nek az országútikhoz.
Posted 2012. March 21. - 14:06
Egyszerûen nem tudok betelni a klasszikus formájú vázakkal.
Nekem a modern karbon csodák valahogy nem jönnek be.
A második pedál nem is tûnik rossznak.
Javítottam , nem a Picasa 3-al töltöttem fel a képeket (kivételesen) és erre nem is volt publikus.
A helyes cím itt: Picasa - Razesa
Posted 2012. March 21. - 13:01
Sajnos az oldal nem található.
Javítottam , nem a Picasa 3-al töltöttem fel a képeket (kivételesen) és erre nem is volt publikus.
A helyes cím itt: Picasa - Razesa
A morcos.
Posted 2012. March 21. - 07:25
Posted 2012. March 21. - 07:10
Posted 2012. March 21. - 00:49
Posted 2012. March 20. - 02:14
54cm a nyeregvázcsõ.
Egyenes a nyereg , csak ez a kép egy 2 méter széles folyosón készült
spd-vel montin mentem már 100 fölött többször is , aszfalton és terepen egyaránt , idén ez biztos nem fog lecserélõdni , túlzottan berögzött vagyok , nem tudom meg tudnék-e szokni más pedált, platformmal egyáltalán nem tudok már menni , állandóan húzni próbáltam aztán mivel nem sikerült így mellélépegettem.
A felnik jónak tûnnek , van még benne akár több szezon is , egyenesen is futnak de a hátsón majd elpöcsölök egy egész picit , centírozok rajta , bár olyan minimális van benne , hogy nem biztos , hogy megéri vele foglalkozni. Ha elkopnak a felnik majd átfûzök bele valamit , bár még nem fûztem kereket de úgy bennem van az inger , lehet nem sikerül elsõre , de majd meg szeretném próbálni.
A morcos.
Posted 2012. March 20. - 01:13
Ez jó lehet, mert van egy nagyon jó Columbus SLX csöves vázam - hasonló, krómozott villlákkal - meg egy 8-as 600-as Ultegrám is (igaz, nem ua. biciklin), mindkettõt nagyon szeretem, az Ultegra finom, örök darab (pedig „általában” Campagnolo-s gépeket hajtok). 54-es, ugye? Az ülést szvsz vízszintesebbre kék állítani.[...] Razesa spanyol handmade columbus csöves váz és az atyaúristen is Shimano 600 Tricolor rajta. http://serrenok.ucoz...68709.jpg [...]
Egyelõre ragaszkodj, bõven ráérsz, hisz még be sem járattad, de nem véletlenül mennek országútival, még ha jóval kényelmetlenebb is leszállni róla. Nem sürgõs, de igaza van donciccciónak; úgy 50 km fölött már nem mennék SPD-vel (városban pedig szoktam).Az SPD az egyetlen amihez ragaszkodok , nem szeretnék országúti pedálokakat.
Ha a ráf (=abroncs, =felni) is elég jó a további örömhöz (nem kopott, egyenletesen fut), akkor tényleg nagyon jó vétel!Elõször azt hittem , hogy szingósak a kerekek , de a legnagyobb meglepetésemre és örömömre ezek a Continental Supersport Ultra gumik [...]
Posted 2012. March 20. - 00:02
csak,h tudj vlmit a vázadról: ilyen márkájúval ment Indurain 91 körül. akkor nyerte meg 1. a tourt. nagyon király bringa. kár,h nem próbálkozol meg az országúti pedálokkal.
noh
Ma vettem rá egy pár vittoria zaffiro sárga gumit , de olyan ügyes vagyok , hogy mindkét itthon levõ belsõm tönkretettem , így marad holnapra a fotózkodás.
Próbáltam országúti pedált , ezért maradok a már bevált spd-nél
Tudom , hogy célirányosabb a look spdsl és a többi országúti pedál , de ezzel biztonságosabbnak érzem.
A morcos.
Posted 2012. March 19. - 22:21
Posted 2012. March 19. - 19:11
üdv, sikerült beszereznem egy új vázat az alkatrészeket pedig átpakoltam a régirõl.
Sokan szkeptikusan állnak ehhez a márkához/vázhoz
de én bevállaltam, tekertem már vele 200km t ezidáig minden rendben.
Remélem a késõbbiekben is pozitív élményekkel fogok gazdagodni.
Páran lehet arra gondolnak hogy ez egy "újabb reklám" mint a fõoldalon, de azt kell mondjam nem,
mivel azt sem tudtam 1 hónappal ezelõttig hol árulják ezt a márkát,-ráadásul nem is kellett messze mennem:)
súly 7.4 kg /pedállal/
link:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Nagyon tetszik! Sok km-t tegyél bele!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2012. March 19. - 09:05
Sokan szkeptikusan állnak ehhez a márkához/vázhoz
de én bevállaltam, tekertem már vele 200km t ezidáig minden rendben.
Remélem a késõbbiekben is pozitív élményekkel fogok gazdagodni.
Páran lehet arra gondolnak hogy ez egy "újabb reklám" mint a fõoldalon, de azt kell mondjam nem,
mivel azt sem tudtam 1 hónappal ezelõttig hol árulják ezt a márkát,-ráadásul nem is kellett messze mennem:)
súly 7.4 kg /pedállal/
link:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Posted 2012. March 19. - 06:49
Posted 2012. March 19. - 00:40
Posted 2012. March 17. - 18:40
Most változott a helyzet , eladtam a Cratert és vettem egy országútit.
Razesa spanyol handmade columbus csöves váz és az atyaúristen is Shimano 600 Tricolor rajta.

Az SPD az egyetlen amihez ragaszkodok , nem szeretnék országúti pedálokakat.
Elõször azt hittem , hogy szingósak a kerekek , de a legnagyobb meglepetésemre és örömömre ezek a Continental Supersport Ultra gumik olyan hihetetlen feszesen állnak rajta mint egy ragasztott szingó , ennek még ugyan nem örülnék , de így lehet benne belsõt cserélni , viszont ami ettõl is jobb , le tudom cserélni a külsõt... nyivlán egy Vittoria Zaffiro kerül majd rá. Egy bandázst is jó lenne cserélni , de õszintén szólva erre most nem szeretnék költeni , kapok egy barna Deda bandázst ami bár színben nem passzol , de legalább jobb mint a mostani.
A morcos.
Posted 2012. March 14. - 18:36
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2012. March 14. - 18:02
kezdd azzal hogy ezt eladod nekem. a vaz eleg.
---YETI DH9--- « kerékpár / váz « FREERIDE / DH « Kategóriák tallózása
Nyamvadt 1250font

Sign In
Create Account

Back to top