Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Posted 2012. March 21. - 07:10
Posted 2012. March 21. - 00:49
Posted 2012. March 20. - 02:14
54cm a nyeregvázcsõ.
Egyenes a nyereg , csak ez a kép egy 2 méter széles folyosón készült , ekv 21mm , torzít (canon 1d + 17-40 , nagyobb látószög mint a normális)
spd-vel montin mentem már 100 fölött többször is , aszfalton és terepen egyaránt , idén ez biztos nem fog lecserélõdni , túlzottan berögzött vagyok , nem tudom meg tudnék-e szokni más pedált, platformmal egyáltalán nem tudok már menni , állandóan húzni próbáltam aztán mivel nem sikerült így mellélépegettem.
A felnik jónak tûnnek , van még benne akár több szezon is , egyenesen is futnak de a hátsón majd elpöcsölök egy egész picit , centírozok rajta , bár olyan minimális van benne , hogy nem biztos , hogy megéri vele foglalkozni. Ha elkopnak a felnik majd átfûzök bele valamit , bár még nem fûztem kereket de úgy bennem van az inger , lehet nem sikerül elsõre , de majd meg szeretném próbálni.
A morcos.
Posted 2012. March 20. - 01:13
Ez jó lehet, mert van egy nagyon jó Columbus SLX csöves vázam - hasonló, krómozott villlákkal - meg egy 8-as 600-as Ultegrám is (igaz, nem ua. biciklin), mindkettõt nagyon szeretem, az Ultegra finom, örök darab (pedig „általában” Campagnolo-s gépeket hajtok). 54-es, ugye? Az ülést szvsz vízszintesebbre kék állítani.[...] Razesa spanyol handmade columbus csöves váz és az atyaúristen is Shimano 600 Tricolor rajta. http://serrenok.ucoz...68709.jpg [...]
Egyelõre ragaszkodj, bõven ráérsz, hisz még be sem járattad, de nem véletlenül mennek országútival, még ha jóval kényelmetlenebb is leszállni róla. Nem sürgõs, de igaza van donciccciónak; úgy 50 km fölött már nem mennék SPD-vel (városban pedig szoktam).Az SPD az egyetlen amihez ragaszkodok , nem szeretnék országúti pedálokakat.
Ha a ráf (=abroncs, =felni) is elég jó a további örömhöz (nem kopott, egyenletesen fut), akkor tényleg nagyon jó vétel!Elõször azt hittem , hogy szingósak a kerekek , de a legnagyobb meglepetésemre és örömömre ezek a Continental Supersport Ultra gumik [...]
Posted 2012. March 20. - 00:02
csak,h tudj vlmit a vázadról: ilyen márkájúval ment Indurain 91 körül. akkor nyerte meg 1. a tourt. nagyon király bringa. kár,h nem próbálkozol meg az országúti pedálokkal.
noh láttam róla egy képet egy Razesával , de nem esett le , hogy miért is , azt hittem csak valami brossúra.
Ma vettem rá egy pár vittoria zaffiro sárga gumit , de olyan ügyes vagyok , hogy mindkét itthon levõ belsõm tönkretettem , így marad holnapra a fotózkodás.
Próbáltam országúti pedált , ezért maradok a már bevált spd-nél , további elõnye, hogy ez a pedál volt itthon , nem kellett rá költenem , és szerintem az ilyen kevésbé nagy pedálok jobban is mutatnak , még ha nem is rá való
Tudom , hogy célirányosabb a look spdsl és a többi országúti pedál , de ezzel biztonságosabbnak érzem.
A morcos.
Posted 2012. March 19. - 22:21
Posted 2012. March 19. - 19:11
üdv, sikerült beszereznem egy új vázat az alkatrészeket pedig átpakoltam a régirõl.
Sokan szkeptikusan állnak ehhez a márkához/vázhoz
de én bevállaltam, tekertem már vele 200km t ezidáig minden rendben.
Remélem a késõbbiekben is pozitív élményekkel fogok gazdagodni.
Páran lehet arra gondolnak hogy ez egy "újabb reklám" mint a fõoldalon, de azt kell mondjam nem,
mivel azt sem tudtam 1 hónappal ezelõttig hol árulják ezt a márkát,-ráadásul nem is kellett messze mennem:)
súly 7.4 kg /pedállal/
link:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Nagyon tetszik! Sok km-t tegyél bele!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2012. March 19. - 09:05
Sokan szkeptikusan állnak ehhez a márkához/vázhoz
de én bevállaltam, tekertem már vele 200km t ezidáig minden rendben.
Remélem a késõbbiekben is pozitív élményekkel fogok gazdagodni.
Páran lehet arra gondolnak hogy ez egy "újabb reklám" mint a fõoldalon, de azt kell mondjam nem,
mivel azt sem tudtam 1 hónappal ezelõttig hol árulják ezt a márkát,-ráadásul nem is kellett messze mennem:)
súly 7.4 kg /pedállal/
link:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Posted 2012. March 19. - 06:49
Posted 2012. March 19. - 00:40
Posted 2012. March 17. - 18:40
Most változott a helyzet , eladtam a Cratert és vettem egy országútit.
Razesa spanyol handmade columbus csöves váz és az atyaúristen is Shimano 600 Tricolor rajta.
Az SPD az egyetlen amihez ragaszkodok , nem szeretnék országúti pedálokakat.
Elõször azt hittem , hogy szingósak a kerekek , de a legnagyobb meglepetésemre és örömömre ezek a Continental Supersport Ultra gumik olyan hihetetlen feszesen állnak rajta mint egy ragasztott szingó , ennek még ugyan nem örülnék , de így lehet benne belsõt cserélni , viszont ami ettõl is jobb , le tudom cserélni a külsõt... nyivlán egy Vittoria Zaffiro kerül majd rá. Egy bandázst is jó lenne cserélni , de õszintén szólva erre most nem szeretnék költeni , kapok egy barna Deda bandázst ami bár színben nem passzol , de legalább jobb mint a mostani.
A morcos.
Posted 2012. March 14. - 18:36
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2012. March 14. - 18:02
kezdd azzal hogy ezt eladod nekem. a vaz eleg.
---YETI DH9--- « kerékpár / váz « FREERIDE / DH « Kategóriák tallózása
Nyamvadt 1250font
Posted 2012. March 14. - 17:59
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2012. March 14. - 17:58
Posted 2012. March 14. - 17:56
neabsszafel...
Kezdem felfogni,hogy egy seggem van...minden sz@rt megvettem mindig amibe beleszerettem hirtelen.Van 7db Cannondale-m,köztük olyan amin nem ültem 4éve,meg még....Idén abbahagyom a gyûjtögetést.
Posted 2012. March 14. - 17:50
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2012. March 14. - 17:41
Posted 2012. March 13. - 23:17
Posted 2012. March 13. - 20:59
titan?
a cannondale nyeregcso 400as?
A titán drága (~min. 2000€), meg ahhoz már karbon lefty illene, ami szintén drágább, nekem elég a funkció amit a villa és az agy tud, ez a gép nem a grammozásról szól. A képen látható felállásban elsõfékestül 12,6kg, ami nem kevés. A felsorolt cuccok cserélésével, könnyû tubelessként használt gumikkal és aluvázzal lemenne kb. 11,5kg-ra, ami nekem bõven jó. Sosem voltak még karbon cuccaim, egyszer ki kell próbálni tényleg adnak-e valamit a hosszútávú kényelemhez.
Ha egyszer új váz lesz, az valószínûleg alu lesz és rohloff papucsos.
A cannondale nyeregcsõ 420×27,2-es.