Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19037 replies to this topic

TaaT

TaaT

vendég

• fórumtag
  • 148 posts
tetszik ez az elrendezés... gyárilag megoldható ez az elforgatás vagy módosítani kellett?
XC Fully

"Kussolj Brian!" :D

Schumi

Schumi

vendég

• fórumtag
  • 41 posts
régebbi fajta (4 éves kb) Cateye, elég sokat szoktam belõle látni, de legtöbben nem függõleges állásban használják, de így talán kisebb az esélye, hogy eséskor törik...

az milyen hácsó lámpi? :)

Schumi

Schumi

vendég

• fórumtag
  • 41 posts
félreérthetõ voltam, azért járok csak ezzel mert meló után minden nap felmegyek a HHH-ra / felé 40km-s kört lenyomni, és nem fér bele idõben hogy hazamenjek biciklit cserélni és értelme se lenne , mert a munkahelyem a Szépvölgyi út aljánál van... sajnálom is a gumit az aszfalton koptatni, de már úton van a megoldás

Schumi! Legjobb bringa a munkába járáshoz! :) Szép bicaj!

TaaT

TaaT

vendég

• fórumtag
  • 148 posts

Munkába menet félreálltam pár kép erejéig (sajnos csak telefonnal volt nálam)

az milyen hácsó lámpi? :)
XC Fully

"Kussolj Brian!" :D

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
a hasonlo "elrendezesu" ossztelosoknal joreszt igy all a tag :)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

szerintem jól áll benne a tag.

Maggi Zekének írhatta, neki áll fordítva a tag, kézzel elérhetetlen PP kapcsolóval.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Kúl a verda, gratula hozzá! Bárcsak én is tudnék biciklivel járni melóba...

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
Schumi! Legjobb bringa a munkába járáshoz! :) Szép bicaj!

Schumi

Schumi

vendég

• fórumtag
  • 41 posts
úgy áll benne ahogy gyárilag is ( de azért rám ijesztettél :) )

Feltöltött kép

a 3 nyitott állás választót nem tudom menet közben állítani, bár szerintem egyik biciklin se lehet azt könnyû,(vagy csak nagyon béna vagyok) a lock-open kapcsolót viszont simán, nagyon kézre esik.

Mért van benne fordítva a rugóstag? Ráadásul hozzáférhetetlen helyen a tekerõvel...?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
szerintem jól áll benne a tag.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Ráadásul hozzáférhetetlen helyen a tekerõvel...?

Van hozzá távirányító, nézd meg.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Mért van benne fordítva a rugóstag? Ráadásul hozzáférhetetlen helyen a tekerõvel...?

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
Baromi szép ez a váz!
Az én ízlésemnek a nyereg és a nyeregtáska már túl fehér , a Canyonomon azokat feketén hagytam

A morcos.

Schumi

Schumi

vendég

• fórumtag
  • 41 posts
Munkába menet félreálltam pár kép erejéig (sajnos csak telefonnal volt nálam)
Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
Köszi!
a kormánnyal van azért kis gondom. beállítottam 0-ra a skálázás alapján , de a fékváltókart nem tudom rendesen beállítani , egyszerûen nem tudom eléggé lefelé fordítani , hogy széppé váljon (a bilincset koppig elfordítom, de kevés).
Már elkezdtem nézni 38as tányérokat , bár 10%-os emelkedõig nincs gond , de azért mégis csak könnyebb lenne. a gumikat elkoptatom majd , de a vittoria 23as mérete egy hatalmas kényelmi elõrelépés a conti 18as méretéhez képest :D
A pedálod nem kõ csak ha kavicsért adod :) , montis vagyok , spd rulz! :) Majd talán... egyszer... a távoli jövõben... meg az óperenciáson túl , na ott és akkor talán lesz országúti pedálom :)

A morcos.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,333 posts
" Persze Zekének csak méregdrágán adnám el, mert nem beszélt kellõ alázattal az országúti pedál felsõbbségérõl. " :D

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts

[...] A helyes cím itt: Picasa - Razesa

Mit szerénykedsz, a felni is nagyon jó, ez a Wolber egyesek szerint éppolyan jó, mások szerint jobb is volt, mint a sikeres Mavic MA40. Azaz egyre jobb a géped, nyereg, kormány is jól áll :)! Szerénységem még a gumikat is elkoptatná rajta, minek cserélni, amíg megy? Esetleg valamikor még 42 helyett 38-as v. 39-es kisebb lánckereket tennék.
A klasszikus csõméretezés a középtengely és a nyeregcsõ távolsága, utóbbi vagy középen, vagy a tetején mérendõ. E klasszikus, vízszintes felsõcsövû vázaknál egyesek szerint a nyvcsnél fontosabb a felsõcsõ mérete (közép-közép).
Az egyik 54-es vázamnál a felsõ- és a nyeregvázcsõ (k-k mindkettõ) is 54 cm; 12 cm stucni. Egy másiknál 56 a nyvcs, ám 57 a fcs (szintén k-k mérve), 11-es stucni. Utóbbi vázat szeretem jobban (176 cm vagyok).

én 1 ilyen pedált kerítenék rá: VeloBase.com - Component: Shimano PD-6402, 600EX Ultegra ,és akkor teljesen korhû lenne. ezzel is korhû: VeloBase.com - Component: Shimano PD-6500, Ultegra ,és elég kicsi is,de nem véletlenül nem használták sokan. kicsi a kontakt felülete az spd-nek az országútikhoz.

Van egy ilyen pedálom (az elsõ, azaz „igazi” oúti), Shimano PD 6402: Look licensz; a mérete is a Look Delta, Look szabadalom alapján (a szerszáma viszont nem 8, hanem 10 fogazatú, donciccio biztos azt is tudja; még nem szedtem szét). Érdekessége, hogy nem a stoplit kell cserélgetni laza vagy feszes cipõállításnál, hanem a hátsó részén lévõ gombot elfordítani, s akkor a hátsó rögzítõ kb. 3,5 mm-re kitér, mindkét irányban, így tehát ugyanaz a rögzített, fekete Look stopli mûködhet úgy is, mint egy „piros”, azaz kissé elforduló Look! Persze Zekének csak méregdrágán adnám el, mert nem beszélt kellõ alázattal az országúti pedál felsõbbségérõl.

dirobi

dirobi

vendég

• fórumtag
  • 139 posts
Gyönyörû.
Egyszerûen nem tudok betelni a klasszikus formájú vázakkal.
Nekem a modern karbon csodák valahogy nem jönnek be.

A második pedál nem is tûnik rossznak.

Javítottam , nem a Picasa 3-al töltöttem fel a képeket (kivételesen) és erre nem is volt publikus.

A helyes cím itt: Picasa - Razesa

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
A második pedál nem is tûnik rossznak.

Sajnos az oldal nem található. :(

Javítottam , nem a Picasa 3-al töltöttem fel a képeket (kivételesen) és erre nem is volt publikus.

A helyes cím itt: Picasa - Razesa

A morcos.

dirobi

dirobi

vendég

• fórumtag
  • 139 posts
Sajnos az oldal nem található. :(

Na ma végre sikerült lefotózgatnom

Picasa képek