Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19037 replies to this topic

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

mondjuk aszfaltra egy bazi ballonos aszfalt gumit el tudok képzelni full merev géppel, de az össztelós nekem nagyon meredeken hangzik

nem vesz le sokat a hajtáshatékonyságból a nagy súly, meg a hintázás? azért kérdem mert kevés tapasztalatom telós géppel (valami RS, meg M. Skareb), de amikor mentem velük iszonyat sok energiát lefogtak, konkrétan minden pedál tekeréskor egy jó adag arra ment el, hogy bólogasson az eleje

a Giant Anthemnél semmi ilyesmit nem tapasztalok. szinte semmi hinta, szerencsére. érezhetõen hamarabb elfáradok ele, mint a mereven, de lejtõn kárpótol. meg amúgy is sokkal kényelmesebb, még fölfelé is. aszfalton viszont van egy kis pattogás, de csak ha bekapcsolod propedált.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

off

félreértések elkerülése végett a juliet merevseggû. :) s mivelmajd 2 éve kb csak fullival közlekedek, elég megrázó élmény volt . igaz tavaly még ott volt a cross bicó, egyszer mentem vele 20 kilómétert, meg is született a döntés a piacra dobásról. :)

on

mondjuk aszfaltra egy bazi ballonos aszfalt gumit el tudok képzelni full merev géppel, de az össztelós nekem nagyon meredeken hangzik

nem vesz le sokat a hajtáshatékonyságból a nagy súly, meg a hintázás? azért kérdem mert kevés tapasztalatom telós géppel (valami RS, meg M. Skareb), de amikor mentem velük iszonyat sok energiát lefogtak, konkrétan minden pedál tekeréskor egy jó adag arra ment el, hogy bólogasson az eleje

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

jó az oda is.
valamelyik nap elmentem a gumishoz (kb 500 m oda vissza) Asszony julietjével, el is döntöttem nekem nem kell többet merevseggû. szal aszfaltos edzõgépet is vmi keveset mozgó fulliból építenék :)
Szabiinak 1-20 hoz meg grat, sok kilcsit bele.

pedig az edzõbicó merev lesz. mághozzá annyira, hogy elõl-hátul :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

ami 500 m-en kényelmes, azt lehet 5000 m után már köpködnéd :D én még az elsõ telót is rühellem aszfalton

off

félreértések elkerülése végett a juliet merevseggû. :) s mivelmajd 2 éve kb csak fullival közlekedek, elég megrázó élmény volt . igaz tavaly még ott volt a cross bicó, egyszer mentem vele 20 kilómétert, meg is született a döntés a piacra dobásról. :)

on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

jó az oda is.
valamelyik nap elmentem a gumishoz (kb 500 m oda vissza) Asszony julietjével, el is döntöttem nekem nem kell többet merevseggû. szal aszfaltos edzõgépet is vmi keveset mozgó fulliból építenék :)

ami 500 m-en kényelmes, azt lehet 5000 m után már köpködnéd :D én még az elsõ telót is rühellem aszfalton

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
jó az oda is.

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

De Szegedre minek :D

nem is oda lesz ;)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
70-80 méter szintet itt is össze lehet szedni :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
De Szegedre minek :D

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Koszi, es jobbulast:)
Akkor neked vegulis marad az Anthem? (Anno emlitetted lehet lesz Trance)

egyelõre még biztosan marad, ha lesz lóvé, lesz egyszer trance...

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts

nem kell másokkal foglalkozni, fasza gép ez, élõben is nagyon tetszett! hamarosan én is pakolok fel képeket, mert elékszült az Anthem. új kerekek+xt szett. majd lövök pár képet ha végre kimászok ebbõl a rohadt influenzából...

Koszi, es jobbulast:)
Akkor neked vegulis marad az Anthem? (Anno emlitetted lehet lesz Trance)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Tudom, sokan nem kedvelitek a Meridát, de azért teszek pár képet, mert most már kezd kész lenni, már 'csak' egy SLX hajtómû hiányzik róla...:)
Feltöltött kép
Feltöltött kép
(nagy kép: jobb gomb, kép megjelenítése)

nem kell másokkal foglalkozni, fasza gép ez, élõben is nagyon tetszett! hamarosan én is pakolok fel képeket, mert elékszült az Anthem. új kerekek+xt szett. majd lövök pár képet ha végre kimászok ebbõl a rohadt influenzából...

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Tudom, sokan nem kedvelitek a Meridát, de azért teszek pár képet, mert most már kezd kész lenni, már 'csak' egy SLX hajtómû hiányzik róla...:)
Feltöltött kép
Feltöltött kép
(nagy kép: jobb gomb, kép megjelenítése)

lacix86

lacix86

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
Feltöltött kép

Alea iacta est... avagy a kocka el van vetve, új szerzeményem, Cube LTD Pro. Imádom a Cube-dizájnt!!

apropó, akit érdekel az állvány, mailen/priviben keressen meg ;)
lacix86@gmail.com
"When you walk through a storm, hold your head up high.." - na honnan idéztem??? (kulcsszó: loopreviL)

dudo

dudo

vendég

• fórumtag
  • 84 posts
A drágaságom!
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
Igen a remote miatt lett megfordítva.
Gondolkoztam rajta , hogy milyen fordító kacskaringós megoldással tegyem használhatóvá , de aztán francokat érdekel , kicsit utánajártam , nem okoz a tagnak problémát , így a vázról van közvetlen levezetve a remote , viszont ott már szinte semmit sem mozog a tag , tehát a rendszer mûködõképes.

A morcos.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
rendesen végig kellett bogarásznom az elõzõ oldalt ,hogy megtaláljam a Zeke-féle canyon linkjét.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Igen a Canyon-ra gondoltam, de ténylegg van távkapcsolója, akkor nem szóltam. :)

Egyébként szép a Cube és a Canyon is ;)

Schumi

Schumi

vendég

• fórumtag
  • 41 posts
majdnem, amit te linkeltél az újabb, nagyobb fényû és kevesebbet fogyaszt

az enyém ez

@TaaT: mindkettõt gyárilag ellehet forgatni

ILYEN NI

DannyL81

DannyL81