Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Endroo
, 2006. január 10. 21:43
Írta 2012. április 23. - 08:24
Írta 2012. április 23. - 06:38
Írta 2012. április 22. - 23:51
És honnan lehet ilyet a legolcsóbban lõni?Az i950 ota jo. ennek belet kapta az ujabb 900.
Írta 2012. április 22. - 10:38
Írta 2012. április 22. - 09:32
KS Cobra I900 Seatpost Review - BikeRadar
Ezt ma is gyártják. Max. kijavították a gyerekbetegségeket. Itt is agyon dicsérik, de a bajok hosszabb távon jelentkeztek. Akkor a tiétek már biztos javított verzió volt.
Ezt ma is gyártják. Max. kijavították a gyerekbetegségeket. Itt is agyon dicsérik, de a bajok hosszabb távon jelentkeztek. Akkor a tiétek már biztos javított verzió volt.
Írta 2012. április 22. - 07:49
Forest: Ne sajnáld a KS-t. Sok és komoly hibája van, állandóan anyáznál, hogy pénzt adtál érte.
melyik verziorol beszelunk? szvsz az a regi volt... az ujnak az egyik legpozitivabb az ertekelese az osszes allithato kozul. en fel evig hasznaltam minden gond nelkul, mongy en vigyaztam ra, haver egy eve gyuri, o viszont nem kimeli, szinten gond nelkul...
Írta 2012. április 21. - 23:00
Forest: Ne sajnáld a KS-t. Sok és komoly hibája van, állandóan anyáznál, hogy pénzt adtál érte.
Rebell: Milyen a Renthal stucni? Nagyon tetszik, csak még gyûjteni kell rá. Persze csak ha azt mondod, hogy jófajta. Nagyon jó, hogy feltetted a képeket az Enduro-ról, mert én is hátsó fék hossz bajban szenvedek és ez a megoldás igen szemrevalóra sikerült:-)
Rebell: Milyen a Renthal stucni? Nagyon tetszik, csak még gyûjteni kell rá. Persze csak ha azt mondod, hogy jófajta. Nagyon jó, hogy feltetted a képeket az Enduro-ról, mert én is hátsó fék hossz bajban szenvedek és ez a megoldás igen szemrevalóra sikerült:-)
Írta 2012. április 21. - 22:32
ezt most így hogyan és miért, ha szabad kérdezni?
Minden megvolt már hozzá, nagyrészt a Unit SS-felállásáról levedlett cuccok, csak vázszett kellett, hogy keréken legyen egy terep-SS is.
Írta 2012. április 21. - 19:41
Vissza az alapokhoz:
http://deviantmtb.hu...986e26433f28837
Mégtöbb kép itt: On-One Inbred 29er Single Speed Limited Edition | deviantmtb - egyszeregy
http://deviantmtb.hu...986e26433f28837
Mégtöbb kép itt: On-One Inbred 29er Single Speed Limited Edition | deviantmtb - egyszeregy
Írta 2012. április 21. - 18:56
A Canyonról jut eszembe
Rahmenbruch Canyon Nerve - IBC-TV auf MTB-News.de
én bírnám röhögés nélkül, õk jót szórakoztak rajta
Írta 2012. április 21. - 18:28
igy rairhatjak, hogy "xt" bringa
Jó,de akkor is. Elég lett volna,ha full deore és rádobnak egy slx h.váltót. Miért kellett ennyire megvariálni?
Írta 2012. április 21. - 17:30
Régi Merida fully-k is "szoktak" ott. :-P
Írta 2012. április 21. - 16:07
Írta 2012. április 21. - 15:58
Írta 2012. április 21. - 15:08
Eddig elégedett a srác a Reverb nyeregcsõvel, valóban elõnyös, hogy nem kell leszállni-felszállni minden domb tetõn... Képek ma nem lesznek Critical Mass-ra tandemmel jön
A 160-assal a srác simán megy a dh pályán (ugorja a letöréseket is), mondjuk csak 20 mm-vel több, mint az Ibis, de erõsen túlépített az enyémhez képest. Elõvásárlási jogom van az Iodine kerékszettre, ha nem bírná a strapát 
Én speciel nem szoktam állítgatni a nyeregcsövet, egy kicsit alacsonyabbra van állítva, mint az ideális lenne, így jó lefelé is.
Én speciel nem szoktam állítgatni a nyeregcsövet, egy kicsit alacsonyabbra van állítva, mint az ideális lenne, így jó lefelé is.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2012. április 21. - 13:01
Írta 2012. április 21. - 12:56
Nem vagyok speckó párti,lse sram párti,de ez valami FUCKING gyönyörû lett. Elfogadnám,ahogy van. 
Az ibis se kutya,csak kár,h fehér a villája.
Sokáig volt az apróban egy kindshock állítható nyeregcsõ asszem 25 ezerért. Már bánom,h nem vettem meg.
Újra meg nincs most pénzem(bár amúgy is sokallom a 40-60 ezret egy nyeregcsõért!) Valaki amúgy már letesztelte,h az esést,h bírja egy ilyen csõ? 
Canyon-ról jöhet a kép!
Na dicsekszem én is a legújabb játékszeremmel. Na jó. Igazából nem az enyém,hanem apum vette magának,de asszem majd lenyúlom idõnként.

Érdekes,h nem tárcsás deore agyakkal jött,slx hátsó váltó,xt elsõ,de alivio váltókarok és hajtókar. Sose fogom megérteni,h miért nem egy komplett deore szettet dobnak rá.
Az ibis se kutya,csak kár,h fehér a villája.
Sokáig volt az apróban egy kindshock állítható nyeregcsõ asszem 25 ezerért. Már bánom,h nem vettem meg.
Canyon-ról jöhet a kép!
Na dicsekszem én is a legújabb játékszeremmel. Na jó. Igazából nem az enyém,hanem apum vette magának,de asszem majd lenyúlom idõnként.
Érdekes,h nem tárcsás deore agyakkal jött,slx hátsó váltó,xt elsõ,de alivio váltókarok és hajtókar. Sose fogom megérteni,h miért nem egy komplett deore szettet dobnak rá.
Írta 2012. április 21. - 11:33
Szvsz jobban tudnád irányítani egy Qr15 telóval és az eredeti kormánnyal mert fékezésnél sokat nem számít a kormány szélessége (az extrém példáktól eltekintve)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére