ki kellene egyszer probalnom egy ilyen cx bringat sokat tekerek aszfalton, de nem tudok elszakadni a tereptol sem.
a gumin kivul miben ternek el az outitol? mas a geo is? erosebb, jobban elnyeli a rezgeseket?
Én inkább terepen tekerek vele, még mindig nagyon élvezem. Valami Lefty-s és 29-es merevfarú bringáért lehet el tudnék azért csábulni...
Más a gumi, a geo, fékek, általában a hajtókar áttétel (nekem 46/36), célszerû azért egy zselés bandázs is
Ezek jó erõs vázszerkezetû bringák így azért tud ez rázni. Az olcsóbb karbon Focust próbáltam, az is rázott keményen, talán jobban mint az enyém. Lehet valami top karbon vázas modell már nem rázna. Idén ez volt a csúcs Speci CX váz, örültem annak is, hogy a villa nyaka alu és nem karbon (nem nagyon keresem a karbon cuccokat).
érdekes eza bütykösgumis országúti, de nem rossz. a fékpofák miért vannak annyira közel a felnihez? az országúti fékkar miatt? (no offens, csak nem értek hozzá.)
Igen azért vannak ilyen közel, ha távolabb kerülnek akkor igencsak nyúlós érzés lehet a fékkar behúzása. A CX9 90 mm-es pillangókkal bír, kifejezettem Shimano karokhoz. Van egy CX8.4 is 84 mm-es pillangókkal, ezeket elvileg a Campa karokhoz ajánlják. Van aki a rövidebb pillangót használja Shimanohoz, akkor több a játék a távolsággal. Egyébként brutális kis fékek, bõven elegendõ.
van egy ugyanilyen vázam. meg egy eladó Giant karbon XTC-m
Pedig reménykedtem, hogy csak nekem van ilyen itthon, nem volt könnyû a beszerzése
Ez annyit tesz, hogy CX-re váltottál az MTB-rõl te is?