Senki nem akar segiteni...?
Kérdés venni akarod vagy eladni , ha eladni akkor ráér vagy ég a ház?
Ha kérdést teszel fel tedd azt pontosan.
Zcs irigykedni, igen szabad.
Árpi igen 54-es a testbike-ról már a megjelenése napjától szemezek vele. Szerencsém hogy a testbikon volt hirdetve és nagyon rossz kép volt róla. Mikor megnéztük Rékámmal megbeszéltük hogy találunk majd rajta hibákat. Ebbõl annyi lett hogy kétségbe esetten néztem rá hogy segítsen. Végül annyit nyögtem ki hogy -Gyönyörû szép. Erre az eladó. -Van rajta egy karc. Erre én. -Jól eldugtad.::)Csak most lett rá meg a pénz. A vége 120e lett. Gyakorlatilag karcmentes gyönyörû, gyári állapotban +egy spd +selle smp nyereg.
Azért erre esett a választás mert nekem fontos volt hogy hogy
használható fék legyen rajta. Az 666-os slx után nekem rém álomnak tûnt egy canti fék.
Terepre is ki akarok vele menni. Ma a Harsány lejtõ nem jött össze, szokni kell ezt a kemény áttételt+ a gumi se oda való mert állandóan kipörgött. Alapvetõen tetszik, csak fura hogy kb olyan nehéz mint 110/110-es fullym.
Igaz baromira túlépített a váz(felsõ csõnél +ék alakú erõsítés a fejcsõhöz) és a villa is (alu villa papucsozva)
Andris A supercross egy-két futama tervezve van, sereghajtónak is kell lenni. Bár az asszony ezen kiakadt szerinte már így is sok versenyre járok.