Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19063 replies to this topic

pin91

pin91

vendég

• fórumtag
  • 44 posts

Jó kis Cannondale társaság! Mondjuk a BadBoy-on nem viccel az az elsõ tárcsa

Azt a sebességet meg kell fogni valamivel :D A Rush-on is hasonló lesz idõvel... :P

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 posts
Nagyon szépek!
A baloldalinak a váz mérete az véletlenül nem 21"-os?

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
Jó kis Cannondale társaság! Mondjuk a BadBoy-on nem viccel az az elsõ tárcsa

pin91

pin91

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
Én ezekkel nyomulok :)
Feltöltött kép

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,883 posts
Biztos jól használható a Cotic, de szerintem ez így nagyon nem szép. Eléggé összevissza felszereltsége van, meg ránézésre egy tankhoz hasonlít. Ehhez jön egy viszonylag vékony csöves váz nagyon kis méretben, ejtett felsõcsõvel.
Szóval az arányokkal komoly gondok vannak.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en is szemeztem az on-one pompetamine vazzal, de vegul inkabb ez lett

Cotic Roadrat

majd meg lesz ra barna nyereg, 700 x 30 as barna Schwalbe Slicer, meg valami krom/polir pedal es fekek. szinharmonia mindenek felett :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Jó ideje tudott dolog:cool2:

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,693 posts

arra utaltam volt, hogy a shimano láncokat is a kmc gyártja :)

Ezt hol olvastad ?
Marci

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 posts

A múltkoriban már kibeszéltétek itt egy másik topiktárssal a közös lakhelyet, de az utolsó kép alapján én is csatlakozhattam volna, ha nem költözök el egy éve a 38-ból. Ha jól látom, van a környéken, egész közel Don Pepe? :D

Aki számít az itt lakik vagy lakott! ;) :D

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

könnyû terepen majdnem mindegy mivel mész

supermotoval vigyázz, ha jól emlékszem abban nincsen defektvédelem

tubeless akarom, 29erben igy sem konnyu (650g asszem), a bigapple kilos malomkerek lenne :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

en is hasonloan gondolom - csak probanak rohadt draga lett volna egy supermoto. igy ki tudom probalni, hogy a slick (vagy negativ mintas) gumit mennyire tudom kezelni, mire tudom hasznalni. lightosabb terepen szerintem siman ellennek egy bigapple mintaju gumival.

könnyû terepen majdnem mindegy mivel mész

supermotoval vigyázz, ha jól emlékszem abban nincsen defektvédelem

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

ilyen városi montira azért jobb a ballonosabb gumi, mert egyrészt merev és relatíve kicsi a kerék, továbbá vékony gumival nagyon alacsonyra kerül a középcsapágyház

en is hasonloan gondolom - csak probanak rohadt draga lett volna egy supermoto. igy ki tudom probalni, hogy a slick (vagy negativ mintas) gumit mennyire tudom kezelni, mire tudom hasznalni. lightosabb terepen szerintem siman ellennek egy bigapple mintaju gumival.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

thx. a varosi bicohoz vettem a gumit, csak majd akarok epiteni vmi hibridet, es kiprobalok par dolgot. pl, hogy mennyire hianyzik a butyok a gumikrol, mi jon be jobban a 35os gumi, vagy vmi ballonos. az 57es gumikkal valoban jobban mutat :)

suhanc, nagylaci32: persze, hogy ferde. thomson setback nyeregcso. gyk ugyanaz a funkcioja, mint barmely masik hatranyulo, nem egyenes nyeregcsonek, csak igy elmeletben erosebb marad a cso (meg gondolom olcsobb is nekik az egyenesbol atalakitani).

https://www.google.h...KwHxNy0BpvwgNAO

ilyen városi montira azért jobb a ballonosabb gumi, mert egyrészt merev és relatíve kicsi a kerék, továbbá vékony gumival nagyon alacsonyra kerül a középcsapágyház

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Köszi, jó az a malomkerék nagyon :D
A shimi logót lehet nem jól értem, de a kmc lánc hangosan futott és pontatlanul váltott nagyon a bringán. Ezt a bringa használója is tapasztalta (a top kmc láncok biztosan rendben vannak).

.

arra utaltam volt, hogy a shimano láncokat is a kmc gyártja :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,091 posts

Most így néz ki a FIAT bicycle (Kross Hexagon V3)

A múltkoriban már kibeszéltétek itt egy másik topiktárssal a közös lakhelyet, de az utolsó kép alapján én is csatlakozhattam volna, ha nem költözök el egy éve a 38-ból. Ha jól látom, van a környéken, egész közel Don Pepe? :D

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,576 posts
Szép a fekete Giant nagyon!

shimi logóval viszont igen ? :)

amúgy szép. csak az a trekking kerék :)

Köszi, jó az a malomkerék nagyon :D
A shimi logót lehet nem jól értem, de a kmc lánc hangosan futott és pontatlanul váltott nagyon a bringán. Ezt a bringa használója is tapasztalta (a top kmc láncok biztosan rendben vannak).

karakoram, igen szép az a Specialized. Lehet tudni mekkora a váz és milyen magas a párod?

Köszi. 17"-os a bringa, a párom 168 cm magas.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Szép, de fura ilyen gumikon. Mindenesetre már nem sok kell az igazi trekkinghez.

thx. a varosi bicohoz vettem a gumit, csak majd akarok epiteni vmi hibridet, es kiprobalok par dolgot. pl, hogy mennyire hianyzik a butyok a gumikrol, mi jon be jobban a 35os gumi, vagy vmi ballonos. az 57es gumikkal valoban jobban mutat :)

suhanc, nagylaci32: persze, hogy ferde. thomson setback nyeregcso. gyk ugyanaz a funkcioja, mint barmely masik hatranyulo, nem egyenes nyeregcsonek, csak igy elmeletben erosebb marad a cso (meg gondolom olcsobb is nekik az egyenesbol atalakitani).

https://www.google.h...KwHxNy0BpvwgNAO

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
karakoram, igen szép az a Specialized. Lehet tudni mekkora a váz és milyen magas a párod?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

nagylaci32

nagylaci32

vendég

• fórumtag
  • 178 posts
Tényleg hajlított a nyeregcsõ. vonalzó ;)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

bocs, csak mobilos foto. elvoltam vele lightosabb szaraz, sik terepen (sotter, erdei utak) - teljesen jol hasznalhato :) sokkal rosszabbra szamitottam, igazabol meg megy is az ovatoskodo "stilusomhoz". lehet ki kellene megis probalnom azt a big apple/super moto dolgot egy merev cangan.

Szép, de fura ilyen gumikon. Mindenesetre már nem sok kell az igazi trekkinghez.