Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19037 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Jó ideje tudott dolog:cool2:

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts

arra utaltam volt, hogy a shimano láncokat is a kmc gyártja :)

Ezt hol olvastad ?
Marci

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 posts

A múltkoriban már kibeszéltétek itt egy másik topiktárssal a közös lakhelyet, de az utolsó kép alapján én is csatlakozhattam volna, ha nem költözök el egy éve a 38-ból. Ha jól látom, van a környéken, egész közel Don Pepe? :D

Aki számít az itt lakik vagy lakott! ;) :D

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

könnyû terepen majdnem mindegy mivel mész

supermotoval vigyázz, ha jól emlékszem abban nincsen defektvédelem

tubeless akarom, 29erben igy sem konnyu (650g asszem), a bigapple kilos malomkerek lenne :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

en is hasonloan gondolom - csak probanak rohadt draga lett volna egy supermoto. igy ki tudom probalni, hogy a slick (vagy negativ mintas) gumit mennyire tudom kezelni, mire tudom hasznalni. lightosabb terepen szerintem siman ellennek egy bigapple mintaju gumival.

könnyû terepen majdnem mindegy mivel mész

supermotoval vigyázz, ha jól emlékszem abban nincsen defektvédelem

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

ilyen városi montira azért jobb a ballonosabb gumi, mert egyrészt merev és relatíve kicsi a kerék, továbbá vékony gumival nagyon alacsonyra kerül a középcsapágyház

en is hasonloan gondolom - csak probanak rohadt draga lett volna egy supermoto. igy ki tudom probalni, hogy a slick (vagy negativ mintas) gumit mennyire tudom kezelni, mire tudom hasznalni. lightosabb terepen szerintem siman ellennek egy bigapple mintaju gumival.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

thx. a varosi bicohoz vettem a gumit, csak majd akarok epiteni vmi hibridet, es kiprobalok par dolgot. pl, hogy mennyire hianyzik a butyok a gumikrol, mi jon be jobban a 35os gumi, vagy vmi ballonos. az 57es gumikkal valoban jobban mutat :)

suhanc, nagylaci32: persze, hogy ferde. thomson setback nyeregcso. gyk ugyanaz a funkcioja, mint barmely masik hatranyulo, nem egyenes nyeregcsonek, csak igy elmeletben erosebb marad a cso (meg gondolom olcsobb is nekik az egyenesbol atalakitani).

https://www.google.h...KwHxNy0BpvwgNAO

ilyen városi montira azért jobb a ballonosabb gumi, mert egyrészt merev és relatíve kicsi a kerék, továbbá vékony gumival nagyon alacsonyra kerül a középcsapágyház

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Köszi, jó az a malomkerék nagyon :D
A shimi logót lehet nem jól értem, de a kmc lánc hangosan futott és pontatlanul váltott nagyon a bringán. Ezt a bringa használója is tapasztalta (a top kmc láncok biztosan rendben vannak).

.

arra utaltam volt, hogy a shimano láncokat is a kmc gyártja :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,091 posts

Most így néz ki a FIAT bicycle (Kross Hexagon V3)

A múltkoriban már kibeszéltétek itt egy másik topiktárssal a közös lakhelyet, de az utolsó kép alapján én is csatlakozhattam volna, ha nem költözök el egy éve a 38-ból. Ha jól látom, van a környéken, egész közel Don Pepe? :D

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,558 posts
Szép a fekete Giant nagyon!

shimi logóval viszont igen ? :)

amúgy szép. csak az a trekking kerék :)

Köszi, jó az a malomkerék nagyon :D
A shimi logót lehet nem jól értem, de a kmc lánc hangosan futott és pontatlanul váltott nagyon a bringán. Ezt a bringa használója is tapasztalta (a top kmc láncok biztosan rendben vannak).

karakoram, igen szép az a Specialized. Lehet tudni mekkora a váz és milyen magas a párod?

Köszi. 17"-os a bringa, a párom 168 cm magas.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Szép, de fura ilyen gumikon. Mindenesetre már nem sok kell az igazi trekkinghez.

thx. a varosi bicohoz vettem a gumit, csak majd akarok epiteni vmi hibridet, es kiprobalok par dolgot. pl, hogy mennyire hianyzik a butyok a gumikrol, mi jon be jobban a 35os gumi, vagy vmi ballonos. az 57es gumikkal valoban jobban mutat :)

suhanc, nagylaci32: persze, hogy ferde. thomson setback nyeregcso. gyk ugyanaz a funkcioja, mint barmely masik hatranyulo, nem egyenes nyeregcsonek, csak igy elmeletben erosebb marad a cso (meg gondolom olcsobb is nekik az egyenesbol atalakitani).

https://www.google.h...KwHxNy0BpvwgNAO

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
karakoram, igen szép az a Specialized. Lehet tudni mekkora a váz és milyen magas a párod?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

nagylaci32

nagylaci32

vendég

• fórumtag
  • 178 posts
Tényleg hajlított a nyeregcsõ. vonalzó ;)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

bocs, csak mobilos foto. elvoltam vele lightosabb szaraz, sik terepen (sotter, erdei utak) - teljesen jol hasznalhato :) sokkal rosszabbra szamitottam, igazabol meg megy is az ovatoskodo "stilusomhoz". lehet ki kellene megis probalnom azt a big apple/super moto dolgot egy merev cangan.

Szép, de fura ilyen gumikon. Mindenesetre már nem sok kell az igazi trekkinghez.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

A párom bringáját is megosztanám veletek:
Specialized Jett 29
Gyári, kivétel az XT lánc (KMC-t ki nem állhatom),]

shimi logóval viszont igen ? :)

amúgy szép. csak az a trekking kerék :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts
Bejövõs. A nyeregcsõ az tényleg hajlított, vagy csak optikai csalódás az egyenesek metszéspontja miatt?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
bocs, csak mobilos foto. elvoltam vele lightosabb szaraz, sik terepen (sotter, erdei utak) - teljesen jol hasznalhato :) sokkal rosszabbra szamitottam, igazabol meg megy is az ovatoskodo "stilusomhoz". lehet ki kellene megis probalnom azt a big apple/super moto dolgot egy merev cangan.

Feltöltött kép

Uploaded with ImageShack.us

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
es mindig az auto korul korozol, hogy fogjak a lenyeget? :)

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 posts
Most így néz ki a FIAT bicycle (Kross Hexagon V3)
Ezek lettek ki illetve lecserélve a bicajon mióta megvan:
- Vuelta felni, JoyTech agy, küllõ
- Shimano monoblokk BB-UN55
- Rubena Cobra 26x1.9
- Markolat, kormányszarv
- Suntour 2012-es XCM V3 HLO 100mm-es fehér teló(rugó+olajpatron)
-Selle MonteGrappa Liberty XXL nyereg
- Váz festve+feliratok
- ...és kisebb apróságok
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts

Sziasztok!

Tudnatok nekem segiteni abban, hogy megitlejetek ennek a bringanak az erteket?
Elore is koszi!

imgur: the simple image sharer

Kedves Katalin 888!Bikemag apróban-lehet nem ez az évjárat-alig használtan 149e. magyar forintért van.Az új ára sz'tem vhol 170-190e. körül lehet,de ez csak tipp!
Magellan-os