Felesleges tovább bonyolítanom a dolgot, mivel a fõ bringa úgyis a 29-es MTB.
köszi a türelmet

A második az, hogy próbáld úgy felszerelni a feszítõt, hogy a görgõje ne a lánc által határolt területen belül legyen, és kifelé feszítsen, hanem kívül legyen rajta, és befelé feszítsen (mint a váltók felsõ görgõje). Nekem a Point az elsõ esetben ugyanúgy elugrált, de akivel elboltoltam, annak mûködik kifelé feszítve is. (???)
Mrteo: Ja, 20-ért nem kaptál volna pályapapucsos vázat. Régi, "ferde" papucsos jobbfajta acélvázat igen.
Valakinek van képe vagy robbantott ábrája egysebességes racsniról?
erre gondoltam: http://www.decathlon...set_7477734.jpg
Sziasztok!
Összeraktam a gépet, egy Trinity egygörgõs láncfeszítõt tettem fel. Ha valaki ismeri ezt a típust akkor mondja már meg, hogy lehet megoldani hogy ne forduljon keresztbe?
A tengely nem passzent a karban, így nem csak hosszában engedi csúszni hanem billeg is rajta. A feszítõ rugó emiatt keresztbe fordítja, és nincs vonalban a görgõ a lánccal. Remélem érthetõen írtam le, ha nem majd lerajzolom
Adjatok ötleteket, mert így hangos és néha ugrál is és szeretném végre hajtani a gépet!
helló
azt szeretném meg kérdezni hogy a Sunrace HBM-40S hátsó agyhoz milyen racsni való single speedes racsnit akarok rátani csak nem tudom milyet